קווי "אגד" מהעבר.

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo65.gifהיום אחה"צ קיבל הטרה ארכיון

אתה מנהל רישומים של כל היסטורית
הקווים בארץ?
היום אחה"צ קיבל הטרה ארכיון
חיזוק בדמות כמה מאות תמונות בסגנון המצורף כאן להנאתכם. ניתן כבר לראות 50 מהתמונות באחת הקומונות. בין היתר התקבלו גם מאות צילומים של אוטובוסים נדירים מתקופות מאוחרות ומוקדמות יותר. כמות הטייגרים עצומה ואשתדל להעלות כאן עוד בהמשך במידה וההיענות תהיה משביעת רצון. ערב טוב !

ודוגמית שניה להמחשה...

חיזוק בדמות כמה מאות תמונות בסגנון המצורף כאן להנאתכם. ניתן כבר לראות 50 מהתמונות באחת הקומונות. בין היתר התקבלו גם מאות צילומים של אוטובוסים נדירים מתקופות מאוחרות ומוקדמות יותר. כמות הטייגרים עצומה ואשתדל להעלות כאן עוד בהמשך במידה וההיענות תהיה משביעת רצון. ערב טוב !
ודוגמית שניה להמחשה...
ערב טוב.

../images/Emo65.gifהגיעו גם לא מעט כמו זו../images/Emo26.gif

הגיעו גם לא מעט כמו זו

צילום: שנות ה-70.

846

Active member
עדיין לא הבנתי מדוע

וחידה אחרונה: מה שמו של הרחוב הבא:
צולם בשנת 73 לערך... לא שאלתי איפה זה, שאלתי רק מה שם הרחוב ! זה חד וחלק בירושלים !
עדיין לא הבנתי מדוע
אתה מוחק את מס' הרישוי? אולי זהדווקא יעורר למישהו זיכרון למשהו הקשור לאוטובוס?

אוהד11

New member
אני מתכוון ל- 465 שפעל בשנות השישים

קו 465.
כיום הוא נוסע מעמנואל לירושלים. במפה של שנת 99' של "אגד" (כרגע היא לידי) זכור לי שכתוב שקו 465 הגיע לאיזור של מודיעין/מכבים/רעות.
והשבעים, לא ל- 465 הנוכחי ולא ל- 465א שפעל זמן מה ובוטל אף הוא

אורי404

New member
ואם כבר קו 465א:

והשבעים, לא ל- 465 הנוכחי ולא ל- 465א שפעל זמן מה ובוטל אף הוא
ואם כבר קו 465א:
קו של "אגד" מתחנת הרכבת של ראש העין צפון לירושלים. כעבור זמן קצר קו זה בוטל.

connex

Active member
קווים שאני זוכר שהיו ובוטלו

קווי "אגד" מהעבר.
במפה של "אגד" של איזור השרון מאמצע שנות התשעים כתובים קווים שונים, שאינם פועלים עוד. בין היתר מופעים הקווים: - קו 828 מצומת רעננה לתל אביב. אני מתאר לעצמי שהוא יצא מצפון הארץ. לא זכור לי שנתקלתי במספר הזה כיום. - גם קו 833 מצומת רעננה לתל אביב. הוא יצא מטבריה ונסע באיזור הכנרת ואשדות היעקב, נכון? - מצומת הרצליה לחדרה כתובים קווים 854, 855, 857 ו-876. לא זכור לי שנתקלתי כיום בחלק מהמספרים האלו. - קווים מצומת רעננה ומהוד השרון לירושלים קווים 428 ו-429 (עם דגש, שהוא פועל ביום א' בלבד) וקו 962. - מצומת רעננה ומהוד השרון לתל אביב מופיעים קווים 621 ו-627. אני מתאר לעצמי שהם מהיישובי גוש תל מונד או מאיזור קדימה/צורן. נדמה לי שרק אחד מהקווים האלו פועל היום. - קו 758 מבית חולים מאיר לנתניה דרך גוש תל מונד. נסיעה בודדת ליום אחרי הצהרים. - קו 560 של "אגד" הישיר מהתחנה המרכזית לצומת רעננה ולכפר סבא דרך איילון, כביש 5 וכביש 4. קו שבוטל. הוא פעל מכיוון תל אביב בלבד בשעות אחרי הצהרים (מ 15:00) עד 18:00 בערב בתדירות של כל עשרים דקות. - עוד קו ישיר של "אגד" הוא קו 510 מבית החולים לוינשטיין ברעננה דרך אחוזה, צומת רעננה, כביש 4, פנייה לכביש 5 עד גלילות והמשך התחנה המרכזית, בדומה לקו 502. קו זה פעל פעמים בבוקר מרעננה בלבד. - קו 316 מעמנואל לאשדוד וחזרה דרך כפר סבא וצומת רעננה.
8- פנימי בלוד לשכונת גני יער 3-רמלה ג'ואריש- הופעל בהתחלה ע"י סופרבוס עד שהם החליטו להפסיק 16- לוד-מכבים רעות: גם כן עבר לסופרבוס בעקבות ה"רפורמות" עד שבוטל לפני כחודש 476- ת"א-שוהם בוטל גם ע"י סופרבוס 333-ת"א קריית גת (נדמה לי שעדיין נוסע פעם בשבוע) 248 לוד-רחובות: מקו סדיר שעבד פעם ב20 דקות המצב כיום שלוש נסיעות בבוקר מלוד ונסיעה אחת מרחובות ב22:00 391- ת"א מצפה רמון 1 פנימי ברמלה (לא זוכר לאיזו שכונה) בוטל לפני המכרז 316 אשדוד-עמנואל (לא הכרתי את הקו אך יש לו "מזכרת" במתנ"ח יבנה) 439- אשדוד-ירושלים דרך רמלה 313-אשדוד-נתב"ג (אני רושם אותו כאן בכוונה כי קונקס מפעילה אותו במסלול אחר וליעד אחר) 213-רחובות-אשדוד בשעות הלילה (נדמה לי שבוטל כשקונקס החלה להפעיל את 212)

אוהד11

New member
391 התחיל כקו ת"א-אילת דרך מצפה עד

8- פנימי בלוד לשכונת גני יער 3-רמלה ג'ואריש- הופעל בהתחלה ע"י סופרבוס עד שהם החליטו להפסיק 16- לוד-מכבים רעות: גם כן עבר לסופרבוס בעקבות ה"רפורמות" עד שבוטל לפני כחודש 476- ת"א-שוהם בוטל גם ע"י סופרבוס 333-ת"א קריית גת (נדמה לי שעדיין נוסע פעם בשבוע) 248 לוד-רחובות: מקו סדיר שעבד פעם ב20 דקות המצב כיום שלוש נסיעות בבוקר מלוד ונסיעה אחת מרחובות ב22:00 391- ת"א מצפה רמון 1 פנימי ברמלה (לא זוכר לאיזו שכונה) בוטל לפני המכרז 316 אשדוד-עמנואל (לא הכרתי את הקו אך יש לו "מזכרת" במתנ"ח יבנה) 439- אשדוד-ירושלים דרך רמלה 313-אשדוד-נתב"ג (אני רושם אותו כאן בכוונה כי קונקס מפעילה אותו במסלול אחר וליעד אחר) 213-רחובות-אשדוד בשעות הלילה (נדמה לי שבוטל כשקונקס החלה להפעיל את 212)
391 התחיל כקו ת"א-אילת דרך מצפה עד
שהפעילו את 394, ואז התחילו לצמצם אותו ובמקביל הפעילו גם את 393.

connex

Active member
עוד קווים שנזכרתי בהם

עוד קווים שנזכרתי בהם
13- מרמלה לאסף הרופא 10- לצריפין (נתקלתי בו על איזו תחנה במסלול 461-לא יודע מה היה המוצא) אני זוכר שהיה פעם קו מרמלה לאשקלון (יכול להיות 437 שהיה לו מסלול שונה?)

מצב
הנושא נעול.
למעלה