קודים

shmulik15

New member
../images/Emo18.gifפעם אחרונה שאני אומ../images/Emo18.gif

הבן אדם הבא שירשום שטויות של זה שהוא משיג את הסימס מסבא של חבר של אח של אבא של הבן של חבר שלו - ההודעה תמחק. גולשים פה סתם מאמינים לשטויות האלה, באמת. למה סתם לרשום?

למה שאני ירשום סתם?!?../images/Emo150.gif

אתה רשאי לא להאמין, אבל למה שאני ירשום סתם? אתה חושב שאני מנסה לגרות מישהו עם משחק מחשב?!? נו, באמת....

shmulik15

New member
למה אני חושב?

אולי כי יש לי מספיק קשרים במקסיס, ואם המשחק היה אפילו מגיע לשלב פיתוח ברונזה הייתי יודע על זה. המשחק אפילו לא ברונזה, ובטח לא זהב

....../images/Emo3.gif

זה מה שנאמר לי, בכל אופן! בעוד יומיים נראה! אולי אני מאמינה למשהו שהוא לא נכון, אבל גם אני בדיוק כמוך וכמו כולם, מחכה לראות!

gal56

New member
נשמע הגיוני......./images/Emo4.gif

מתי הייתה הפעם הראשונה שאמרת את זה?

New member
שוב אני :)

אממממ מצטערת על ההטרדה...אבל בקשה...יש קודים לסים 3000...העיר מתפתחת סבבה טילים הבעיה שזה לאט מידי (אין לי עצבים לחכות) ואני רוצה כסף וכל מיני שטויות..

שאלה על החבילות הרחבה

מה עדיף לי לקנות, חיות וחוויות או וויקיישן? את כל האחרים יש לי ואני רוצה משהו שנותנים בו כמה שיותר סקינים ובגדים של ילדים.. אז איזה מהם?

rotemshi

New member
חיות וחוויות!!!!

וויקיישן לא שווה אני בכלל לא משחקת בו ויש לי אותו

simsit1

New member
שאלה קטנה

מישהוא יודע מה הכתובת של האתר שאפשר להוריד בו פיית שיניים
תודה לכל העוזרים

simsit1

New member
כן...

פחות או יותר...זה מין קופסא כזאת... נתקלתי בזה פעם ואני לא מצליחה למצוא שוב את האתר...

simsit1

New member
טוב אני אשאל שוב...

מישהוא יודע מה הכתובת של האתר שאפשר להוריד בו פיית שיניים

בעיה קשה בסימס (למומחים בלבד!)

אממ, אז ככה: עשיתי בית, שמתי בו שתי בנות מאותה משפחה. הבית הוא קטן, הן עשירות כי יש להן משכורת גבוהה ואחת מהן (נקרא לה אחות 1) התחתנה. אז אחות 1 התחתנה ואחות 2 נשארה רווקה. כולם גרים באותו בית: אחות 1+בעלה ואחות 2. חוצמזה בניתי בית נוסף של איש אחד, שהוא התאהב באחות 2, עכשיו אני רוצה שאחות 2 תתחתן עם האיש ותעבור לגור איתו בבית אחר. מה שאני מנסה להגיד זה שאני רוצה שהבית ישאר לאחות 1 ולבעלה, ושאחות 2 תעבור לגור עם האיש בבית שלו. אפשרי?

simsit1

New member
תשובה

כן, זה אפשרי. אתה צריך פשוט לגרום לזה שאוהב את אחות 2 להציע לה ניסואים. אם היא תסכים היא תעבור לגור איתו
לא לשכוח
אם היא תציעה לו ניסואים אז הוא יעבור לגור איתה. מקווה שעזרתי

למעלה