קודים

shmulik15

New member
שרשור אוף + שאלות חדש

כל השאלות שלא נענו - נא לשרשר לכאן מחדש תודה

shmulik15

New member
../images/Emo32.gifמראיינים את חברי הביטלס

תמיד רציתם לשאול ג'ון איך לעשות שלום? את ג'ורג' איך זה להיות בצל האחים הגדולים? או בכלל איך זה להיות רינגו? בפרוייקט הראיונות הוירטואליים של פורום הביטלס תוכלו לקבל לכל שאלה תשובה... העברתי את זה לכאן מההודעה של Another Girl בגלל שהשרשור ההוא כבר לא כ"כ פעיל

gal56

New member
תודה...

כבר לא ידעתי על מה עניתי ואת מה כבר ראיתי... בכל אופן יש לי שאלה: האם את הקסם על בעלי החחיים אני יכולה להתיל רק על חיה שלי? או שגם על חיות רחוב?

אני לומבין

למה לקחת את ההודעה שלי ושמת אותה בשירשור של מעל 100 תגובות שגם ככה כבר אפחד לא ייכנס אליו, במקום להשאיר את שלי ולהפוך אותו לOFF חדש.. מה גם שגם ככה פתחת עכשיו שרשור OFF חדש!:(( עכשיו נעלבתי ואני לעולמי לעולמים לא אחזור לכאן!

shmulik15

New member
ביי! אל תחזור!

לוצריך אותך
סתם סתם נילס, נו באמת, כששירשרתי את ההודעה שלך לא היה חדש, סורי
ומה גם שעניתי לך שם

gal56

New member
מה אתה רוצה?

שמוליק גם ענה לך וגם אם אתה רוצה אתה יכול לרשום פה! שלא לדבר על העובדה שביקשו לרשום את השאלות בשרשור....

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifמ ט ב ע ו ת

יש קוד שמביא מטבעות של קוסמים
בבקשההההההה תענו, מי שיודע

rotemshi

New member
לא

אבל יש קופסא שמביאה אותם: 2000 כמה שאת רק רוצה יש קישור אליה באתר סימיל ששמוליק מנהל..... |פרסומת סמויה| (אל תגלו לאף אחד.......)

מה, מה?! קופסא?!?../images/Emo77.gif

איפה? שים קישורר... ד"א הורדתי בית מהאתר וזה לא מראה לי אותו במשחק.... איך אפשר להכניס אותו למשחק?!? ובבקשה תסבירו לי בפשטות...כי אם לא אני מסתבכת...

אוקיי

שאלה למה נילס תמיד נעלם?.........סתם שמוליק 15 אתה יכול לעשות בסימיל מדריך של העוגות האלה שמכינים יש שמה מדריך של קסמים אבל לא את המאפים בתנור.אה וה דבר הזה שמשבט חפצים לא עובד הדף לא עובד!!

shmulik15

New member
תכיני בכיף ../images/Emo13.gif

'שלחי לי בפרטי, אני כבר אוסיף לסימיל למה נילס נעלם? תשאלי אותו

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifאיפה../images/Emo35.gifלא מצאתי את זה

באתר

למעלה