קודים

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifתודהההההההה../images/Emo70.gif

shmulik15

New member
כמו שעניתי לך במסר

אין שום דבר שמיחד אותך מ50 הגולשים ששאלו את השאלה הזאת, ואתה תקבל את אותה התשובה. " שלום, כמו מרבית הפעמים שצוות האתר מחליט על מדור חדש, לא יפורסמו פרטים נוספים על המדור, עד לרגל עלייתו. תודה, שמוליק גולדברג, צוות האתר סימיל. " זאת התשובה. מצטער.

rotemshi

New member
בדיוק בתגובה שאחרי הודעה ההיא...

יש על בתים אז אל תגידו סתם אני דאגתי להכ-ל

agent Y

New member
../images/Emo53.gif בסימסיטי 4

בניתי לי עיירה קטנה... עם אזורי מגורים ברמה נמוכה (ירוק בהיר) ובמרכז- איזור ציבורי בצבע סגול כהה (רמה גבוהה) אחרי שנבנו כל הבתים, שטחי הציבור בכלל לא נבנים... וחוץ מזה אני לא מצליח (לא רק בעיר הזאת) לצאת מגירעון- הסכומים מהמסים מסתכמים ב 90-200 שקל, והסכום היוצא גדול בהרבה- 7000-19,000. מה עושים?!!? האם יש קוד לכסף חוץ מזה שמביא 1000 שקל וזהו?!? (weaknesspays) או שהכבישים והמבנים בחינם (כמו בסמסיטי 3000- i an weak) תודה מראש!!

dandiel

New member
תשובה

"בניתי לי עיירה קטנה..." קטנה - פירושה לא גדולה. לא גדול - פירושו לא הרבה כסף. שאלה: איך אתה מצליח להוציא כל כך הרבה כסף (19000!!!???) על ההתחלה?? אתה בונה שדה תעופה?? 30 בתי ספר?? איך?? אז אם בעיירות קטנות עסקינן, למה שלא תבנה באמת עיירה קטנה? אני מתכוון, בלי יותר מדי מבנים לא נחוצים לעיירה קטנה (תיכונים, בתי כלא, בתי חולים, מרכזי מיחזור, וכו'). את כל אלה תשמור להמשך. והופ, הפלא ופלא! ההוצאות ירדו ל-2000 בלבד!! עכשיו המשימה שלך היא להרוויח. איך עושים את זה? מעודדים אנשים לבוא לעיר, אבל לא הגירה של אלפי אשים! מעלים את המיסים, עשירית אחוז (0.1, 0.2, 0.3...) כל כמה חודשים (עד שאתה רואה שאין לך צורך להעלות יותר). ומצמצמים בתקציבים לכל מבני הציבור, עד למינימום (אם מרפאה דורשת רק 200, אין צורך להקציב לה 450). הערה: מבני ציבור=בתי ספר, מרפאות וכו', לא חנויות ומשרדים! בהצלחה!!

agent Y

New member
לא ממש לזה התכוונתי

אין לי שדה תעופה וכאלה... אבל
!
חשוב
!
!| המחוונים של החינוך והבריאות מראים שהם יורדים, אז אני שם הרבה בתי חולים קטנים והרבה בתי ספר קטנים. אך זה לא עוזר, אז אני מוריד חלק מהקטנים ושם בתי חולים גדולים (פחות מהקטנים בכמות) ותיכונים (גם פחות בכמות) וזה יקר עד אין שעור!! בית כלא אחד, ומרכז מחזור אחד זה יותר מדי לעיירה? ועוד דבר... אני חדש במשחק, ואני לא יודע למשל איך לעודד אנשים להגר אלי העירה. חוץ מזה אני מוריד את התקציבים של כל הדברים... גם זה לא הכי עוזר תודה בכל מקרה על העזרה במשחק האדיר ביותר של השנה, לדעתי.

dandiel

New member
אז מה

אם הם מראים שהם יורדים? זה לא אומר שאתה לא יכול לא להעלות אותם חזרה. אבל בטח לא ע"י בנייה מסיבית של מבנים מיותרים. בתור התחלה תבנה בית ספר יסודי שהרדיוס שלו יכסה את כל התושבים שלך. תקפיד שיהיה ממומן היטב. כשתתחיל לפתח יותר את העיר שלך, תבנה עוד בית ספר יסודי, ועם הזמן, כשיהיו לך מספיק תושבים, תבנה תיכון. כנ"ל בתחום הרפואה. אני ממליץ להתעסק רק עם בתי חולים גדולים. יותר מקום, יותר רדיוס ופחות מקום. רק בשכונות ואזורים שהמפה עדיין מראה שרמת הבריאות בהם לא הכי גבוהה, כדטי לבנות מרפאה או שתיים. אני מזכיר: אל תשכח לשחק עם המימון של כל מבנה ומבנה, כדי שתחסוך כסף! עוד שאלות? אענה בשמחה.

GirlFromHell666

New member
יש לי בעייייייייה

כשאני מורידה חפצים ומוציאה אותם מהזיפ הם נפתחים בתור קובץ של פיינטשופ!!! מה עושיפ???

GirlFromHell666

New member
אבל זה לא עובד....

צריך ליהיות איזושהי גרסה מסוימת של סימס?? זה לא מופיע במשחק!!

New member
קודים

למי יש קודים לסימסיטי...אנא זה דחוף השתגעתי מזה כברררר... תודה!!!

New member
:)

בבקשהההההההההההההה תן לי קודים לסימס סיטי 3000....תודה!:)

אממ..(בעוד יומיים,נהייה יותר חכמים)

לא יודעת עם היה אפשר לעשות גם שם קסמים אבל בינתיים יש חבילת הרחבה לסימס שנקראת "עושים קסמים"! תוכל להסתפק בה או.... שבעוד יומיים אני מתקינה את סימס 2 ואז אני יענה על כל השאלות!

למעלה