קודים

Ligeiro

New member
ירקות

קניתי בעיר ירקות, האפשרויות שיש לי זה למכור אותם או לשים במקרר. רציתי שתסבירו יל בבקשה איך אני שם אותם במקרר, ומה יוצא לי מזה, ומשהו עוד יותר חשוב - מה יוצא לי מלמכור אותם אם הרגע קניתי אותם?! האם אפשר לשתול אותם? איך??

rotemshi

New member
או קיי קצת הסברים על הירקות....

אל תקנה ירקות זה לא עוזר בכלום! תקנה זרעים של ירקות. תגדל אותם. תקטוף אותם. תמכור אותם! או שיש מקרר מיוחד (לא הרגיל) כזה מעץ שאתה יכול לעשות איתו ארוחות בלי כסף אבל רק אם יש לך ירקות באינבטורי זתומרת אצלך... שקטפת... יותר שווה לגדל ולמכור.....

the mush

New member
גם עם הירקות שקנית אפשר לבשל...

שימי אותם באותו מקרר בעץ ותוכלי לבשל!

איך מגדלים../images/Emo35.gif

פשוט קונים איפה שהצמחים חלקת חול כזו, ושם מגדלים את זה ואז מוכרים את זה

rotemshi

New member
זה בקשר למסיבות

כשאני עושה מסיבה או שמגיע איש אחד או שניים או שעד שמגיעים הרבה ועשיתי 20 מסיבות בבת אחת אז מגיע הפנטומימאי..... יש לי הכל: רחבת ריקודים כלובי ריקוד מערכת די ג'יי שולחן אוכל כזה שממלאים בריכה וקערת פונץ'! מה עוד צריך?!?!

שאלה טובה! ../images/Emo28.gif

למרות שלרוב אני עושה אחלה מסיבות, עם מדורות, מכונת חמצן+בועות, שור, אקבריום ענק ומכונת אוויר מרחפת, עדיין המסיבה לא טובה והפנטומימאי+הורסי המסיבות באים! אני חושבת שהסוד הוא לעשות כמה שפחות דברים! כדי שיהיה דבר אחד שיגבש את כולם, כמו שכולם ישבו סביב מדורות וישירו, או שכולם יהיו במכונת בועות וכאלה... צריך איזושהי פעילות שתגבש את כולם ואז דרו קארי או הקאובאי יבואו... אני יודעת שזאת הדרך היחידה אבל זה עוד לא ממש הצליח לי...אז אני ימשיך לנסות ואני יעדקן בהמשך!

עזרה דחוף(יאללה מהר קצר ולעניין)

אז ככה,אני צריכה את האתר שבו אני יכולה להזמין את הסימס 2 פליזזז תעזרו לייי פליזזזזז תודה רבה

rotemshi

New member
אני אעזור דחוף../images/Emo70.gif

www.gamer.co.il תחפשי איזשהי כתבה על הסימס לא משנה איזה ואז יש קישור כזה עם תמונה של הסימס 2 (כאילו חבילה אבל סתם העטיפה עם הלוגו כי אין עדיין עטיפה רשמתי) ואז יש שם אפשרות של הוסף לעגלה........ איזה חכמה אני עכשיו עזרתי לכו-לם

little panther

New member
טוב, ../images/Emo6.gif קודם הייתי רוצה לדעת...

1. מאיפה מורידים חפצים ומשחקי סימס? (רק אם זה חוקי) 2. איך? 3. מה עושים אחרי שהורדתי? 4. איך אני מכניסה את זה למשחק? (יש לי את הסימסים: חופשה, חיות והוט דייטת משחקת רק בחופשה....)

im StUcK on YOU

New member
שאלה חשובה!!!

יש לי משחק אחד ויחיד של הסימס (בינתיים) והוא 'TheSims' כמובן.. ואני לא צריך לספר לכם כמה מעט סקינים יש במשחק הזה, ורצפות, וטפטים, וחפצים וכו'.. חיפשתי בקישורים שבפורום ובגוגל ושום חיפוש לא נתן לי אתר אחד טוב מספיק.. יש לכם עוד אתרים לתת לי? וחוצמזה הורדתי מכמה אתרים סקינים, בתים ועוד.. והם לא עובדים לי במשחק.. *שמתי דוגמא של התיקיה של הבתים והקבצים בפנים הם כמה בתים שהורדתי אבל הם לא עובדים במשחק.. תודה רבה רבה לעונים!!

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifשתי שאלות../images/Emo70.gif

1) בגלל שלא ענו לי למעלה- מישהי אמרה שאני יכולה בסימיל להשיג קופסא עם מטבעות קוסמים, נכנסתי לסימיל ולא מצאתי... מישהו יכול לעזור
2) לאן אני מכניסה בתים
שאני מורידה
הסתכלתי ב"שאלות נפוצות" ובשאלות שכתבו פה בפורום, כולם ענו רק על חפצים אך לא על בתים. בבקשה תעזרו

rotemshi

New member
לשניכם....

כנסו לפה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=26623356 תקראו קצת מה הולך פה כי זה בדיוק בעמוד שאתה נמצעים בו עכ-שיו ובקשר לקופסא של המטבעות קסמים אני אמרתי את זה וכנס למדריכונים ואז להשגת כסף קוסמים... |פרסומת סמויה (פעם שניה)|

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

קודם כל- אני בת
דבר שני- קראתי מה שכתבת, ואפילו כתבתי שקראתי מה שכתבו פה בפורום אבל את כתבת רק על חפצים, ואם תשימי לב שוב, אני שאלתי על בתיםםםםם, ובתיקייה של gamedata אין houses או משהו כזה. אני שואלת שוב, למי שיודע- לאן אני מכניסה בתים
דבר אחרון- תודה על המטבעות

למעלה