שבתשלום
דבר טוב שקרה לי השבוע: אמ, בילוי כיפי לאללה עם חברים בסינמה סיטי. אה, ועד שלא נסעתם עם מוזיקה קלאסית באוטו, פול ווליום, וחלונות פתוחים, לא ידעתם מה זה צחוקים. אממ.. 83 במגן בחיבור, כיף. דבר רע שקרה לי השבוע: נכשלתי בטסט רביעי (לא, אני לא בדיכאון). סרט טוב שראיתי השבוע: ספיידרמן 3. זה לא סרט טוב, אבל זה הסרט היחידי שראיתי השבוע. סדרה טובה שראיתי השבוע: אנג'ל, הפרק Lullaby, ובאפי עם הפרק Tabula Rasa. מעולים!!! אה, וב-24 היה פרק יותר טוב מהרגיל... (כמובן שכל שאר הסדרות ששודרו טובות יותר, פשוט היו להן פרקים חלשים) פרק השבוע בסקראבס: עוד לא ראיתי את זה ששודר היום, אז אאלץ להגיד My Cold Shower. שיר השבוע שלי: Matt Pond PA - Claire Matt Pond PA - New Hampshire The Clientele - Losing Haringey The Besnard Lakes - Disaster The Besnard Lakes - Devastation אוי, להקה טובה. מגדירים אותם כשילוב של פינק פלויד וביץ' בויס חחח... הם עושים סגנון shoegaze מה שזה לא יהיה. הם טוביםםם Bell X1 - He Said She Said Bell X1 - Bad Skin Day Bell X1 - Snakes and Snakes Bell X1 - Next To You אה, וכל השירים משבוע שעבר. המעשה הטוב שלי השבוע: הרגע לקחתי לכולם את המגנים בחיבור כי הייתי בבצפר. אה, ונתתי לשי לשבת SHOTGUN בחזרה מהרצליה. תמו: נה....