קבלת שבת

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלפעמים לא יודע אם כבר צריך להפסיק לנסות. מה את אומרת?

Roncha87

New member
לדעתי...

הטסטים האלה לא אומרים כלום ואם היא ממש רוצה אז היא צריכה להמשיך [עזוב את העובדה שזה עולה המון כסף והמדינה שלנו גנבת]

Roncha87

New member
אני עברתי חמישי! ואני נהגת מצוינת

[עם כל הצניעות] המורה שלי אמר לי להגיד כששאולים אותי איזה טסט עברתי- אחרון. יעבור, גם היום כשאני חושבת על הטסטים ועל הלחץ עוברת בי צמרמות גועל בע
אבל שיהיה המון בהצלחה!

steelwater

New member
סורי על הטסט

בהצלחה עם זה. מגניב שנתת לו את השוטגאן. זה באמת מעשה יפה.

Ch3nf3l

New member
לא באמת נתתי

הוא צעק לפני. אבל בדרך לשם אני נסעתי שוטגאן!

steelwater

New member
חחח דפוק!

אז מה בדיוק מעשה יפה בזה?
שוטגאן אצלי ואצל חברים שלי זו אומנות שלמה. יש לזה חוקים והכל וזה מאד חשוב חחח.

Roncha87

New member
שבת שלום! ../images/Emo15.gif../images/Emo20.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע:קיבלנו את האוטו החדש רנו מגאן דיזל יפה כזה ידני, אני מרגישה כמו תלמידת נהיגה שוב
ישבתי עם חברה שלי שתינו קפה קר ושיחקנו טאקי עד אמצע הלילה, היה להיט!
החברים שלי זה הדבר הכי טוב שקרה השבוע. דבר רע שקרה לי השבוע:המזג אויר!!! דמאט כמעט נמסתי, 44 מעלות בטבריה. שוב הגעתי למסקנות לא נעימות בכלל, בכללי השבוע הזה לא היה משהו טוב כל כך. סרט טוב שראיתי השבוע:ג'ון טאקר מה זה גמור. חחח סרט אמריקאי מטופש אבל חמוד, בעיקר כי ג'סי מטקאלף הוא ג'ון טאקר וגם כי סופיה בוש (ברוק ממגרש ביתי) משחקת שם תפקיד הפוך לגמרי מהמעודדת המצויה. מומלץ לראות בטלויזיה. סדרה טובה שראיתי השבוע: עקרות בית נואשות 307+308 היה מ-עולה! מגרש ביתי 410 שוב לא אכזב אני פשוט בוכה כל פרק, אני כזאת נקבה
. איש משפחה 417 היה ענק!!
פרק השבוע בסקראבס:טוב זה יהיה קשה כי ראיתי את כל העונה הראשונה השבוע, אבל הפרק הכי טוב ואין לי ספק בכלל הוא My Student 117 פרק מצוין! בכללי עונה מצוינת. שיר השבוע שלי:
Switchfoot- Learning to breath
Paolo Nutini- New shoes מומלץ מומלץ חובה!חמוד כזה
Kt Tunstall- Under the weather
מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה [כן כן. אני פשוט ממש מתחברת לשיר]
שרון חזיז- תראי עכשיו
אפרת גוש- שעתיים אחרי המעשה הטוב שלי השבוע:אממ לקחתי את אחותי לביצפר כי היא התחילה ללמוד מאוחר, בישלתי המון אוכל לבית כדי שיהיה מה לאכול [מעשה טוב לאמא] ויצא מצוין.
תמונה של מה שבא:הזחל הגאון שמעשן נרגילה במתקן של אליס בארץ הפלאות ביורודיסני [זה המקום הכי מגניב בעולם!!!
] שבת שלום,
סופש מצוין
שמרו על עצמכם ותשתו הרבה מים!

hodown

New member
החום באמת היה בלתי נסבל.

היית ביורודיסני?? אני כל כך מקנאת בך עכשיו אין לך מושג. כל הקטע של פארק השעשועים זה כמו פרוזאק בשבילי. נהנית לפחות?

Roncha87

New member
תקשיבי, יורודיסני זה המקום הכי מגניב

בעולם!עזבי את העובדה שלא עלינו על שום מתקן [כי צריך לחכות 3 שעות בתור וגם כי אני פחדנית ממש
] אפשר להסתובב שם ימים בלי לעשות כלום,רק לראות ולהינמס.. ממש היו לי כוכבים בעיניים כמו ילדה קטנה חח

hodown

New member
היו את התערוכות האלה כמו בסרטים?

או שאני מתבלבלת עם דיסני וורלד?

Roncha87

New member
בכל הדיסני למיניהם

יש תהלוכות חח אז את לא מתבלבלת. הייתה תהלוכה אחת ענקית ואי זה היה ענק.

steelwater

New member
בוואהה

My Student זה הפרק שג'ידי מדבר אל הסטדונט שלו כמו דר' קוקס? כי זה אחד הדבירם הכי טובים, מגניבים, אדירים, מצחיקם וחמודים בעולם!!!
ייי, את שומעת Switchfoot!
שיר חמוד. האמת, כמה שזה נשמע מוזר, גם אני אוהבת את השיר הזה של מירי מסיקה! למרות שעד עכשיו אל ידעת שזה שלה חחח. לא יודעת, למה, הוא עצוב וכועס ומדכא כזה. הוא עשה לי את זה.

Roncha87

New member
כן זה הקטע שאני הכי אוהבת בפרק!! ../images/Emo99.gif

ובסוף הוא קולט שהוא יהיה כמו דר קוקס. זה פרק ענק. כן! בזכותך! יש להם שירים ממש טובים, בדיוק כמו שאני אוהבת
הקטע עם השיר של מירי מסיקה- חשבתי שזה כמובן על בחור שעזב אותה אבל מסתבר שזה על אבא שלה, לפי הקליפ. אבל זה באמת שיר כואב כזה.. לוידעת אני ממש מתחברת אליו.

steelwater

New member
אייי תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זה באמת נראה לי פרק טוב ממה שאני זוחרת, אבל בכל מקרה 90% מהפרקים של העונה הראשונה היו מעולים חחח. אנ נראה לי אראה אותו שוב היום כדי להיזכר בו.
Nena - 99 Luft Balloons
בגירסא הגרמנית חחח! גדול!!!!!!!!!

creepy creep

New member
אווו אפרת../images/Emo99.gif

שעתיים אחריי שיר ממש טוב.. גם השיר של מירי מסיקה חחח. בדר"כ אני ממש לא אוהבת אותה, אבל גם אני ממש מתחברת עם המילים..לצערי..

Roncha87

New member
כל הדיסק של מצויין נכון?

השיר של מירי מסיקה נכתב על אבא שלה מסתבר.. שעתיים אחרי כאילו נכתב עלי. חח אני סציומטית. חח אבל באמת כל מילה מתאימה לי ואני כל כך אוהבת אותו הוא כל כך נכון ועצוב

למעלה