קבלת שבת

hodown

New member
שבתשלוםלכולםבלירווחים.../images/Emo67.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי הרבה כסף |צחוק שטני| דבר רע שקרה לי השבוע: אמא שלי הייתה בבית חולים, מה עוד שאחותי נקעה את הרגל. בסופו של דבר הם יקראו אגף על שם המשפחה שלנו. זה לא נגמר. נדמה שאני הבאה בתור. מחזיקה אצבעות. סרט טוב שראיתי השבוע: האמת לא ראיתי סרטים השבוע. קיוויתי לראות הנשיקה האחרונה. שווה? סדרה טובה שראיתי השבוע: האנטומיה של גריי. סדרה ענקית. אל תדאגו אני עדין אוהבת את סקרבס יותרץ פרק השבוע בסקראבס: המממ My 15 Seconds. שיר השבוע שלי: How to save a life - The fray. אחד השירים שלא נמאס מהם, וגם... למדתי לנגן אותו (כמעט). המעשה הטוב שלי של השבוע: לא לקלל את כל מי שהעז להסתכל עליי. מספיק טוב? תמונת של מה שבא: בא לי על כלום. אז קבלו תמונה של כלום. שבוע טוב!

hodown

New member
אמממ די הרבה, כאילו סביר... בסביבות ה-1000

אבל רק כי אלו היו חובות של כל מיני אנשם שחייבים לי. אני עשירה (לא ממש!) בכל מקרה אני מנגנת על קלידים, אבל די קשה לי לתפוס את הקטע של השתי ידיים. אני מעדיפה את יונתן הקטן.

steelwater

New member
אז למדת את HTSAL על קלידים?

אני מנגנת על גיטרה וסוג של יודעת לנגן אותו על גיטרה. אנחנו צריכות לנגן ביחד חחח! האמת שידעת שהייית קטנה לנגן על פסנתר, ו-HTSAL ממש ממש עושה לי רצון ללמוד שאוב איך לנגן עליה רק כדי לנגן אותו! יש עוד שישירם שעושים לי את זה, אבל HTSAL הוא אחד השירים שביותר גורמים יל רוצים ללמוד שוב לנגן על פסנתר.

hodown

New member
האמת אני לא יכולה לקחת את כל הקרדיט

לא למדתי מתווים למדתי מהסתכלות על איזה אחד שפרסם באינטרנט איך לנגן את השיר. ולקח לי יום שלם רק כדי ללמוד את ההתחלה ולשלב את 2 הידיים נכון. וזה עדיין קשה כי אני אפילו לא יכולה לשיר אותו ולנגן ביחד, זה קשה מדי אז אני קוראת לאחותי והיא שרה חחח. והיא ממש חמודה היא למדה את השיר רק כי ביקשתי ממנה. ד"א הייתי הורגת בשביל ללמוד לנגן על גיטרה. קשה לי.

steelwater

New member
איזו חמודה!

את יכולה לשלוח לי את הלינק הזה? את מנגנת אותו על קלידים, לא על פנסתר, נכון? זה קשה בהתחלה אבל אחרי כמה זמן זה סבבה. אני אומרת שתנסי כי זה אחד הדבירם הכי כיפיים בעולם. אני מנגנת כבר משהו כמו 6-7 שנים וזה ממש כיף לי. יש לי גם גיטרה קלאסית וגם גיטרה חשמלית ושתיהן מדהימות וכוסיות על חחח.

hodown

New member
ואו את מהירה! אוקיי אז...

אין לי את הלינק המדויק אבל אם רק תיכנסי ליו-טיוב ותרשמי שם את שם השיר וגם: How To Play זה אמור למצוא לך. בהצלחה! אני מנגנת על קלידים כן. אז זהו שאני מנסה כבר כמה זמן ואפילו גזרתי ציפורניים בשביל ללמוד. יש לי גם גיטרה קלאסית בבית (ואף אחד לא יודע לנגן- אירוניה) ואחרי אינספור נסיונות וכאבי אצבעות נמאס לי, ועכשיו כבר אני לא במצב הזה אבל עוד מעט אולי. (אולי נזווג בין הגיטרה שלי לשלך?)

steelwater

New member
מגניב, תודה.

אז איך חש לכם גירטה אם אף אחד לא יודע לנגן עליה, חחח? נראה לי שאני אזווג בין שתי הגירטות שלי חחח. אה ו-ח"ח על שגזרת את הציפורניים! זה מראה על רצינות משהו.

steelwater

New member
הנשיקה האחרונה סרט מעולה

תראי אותו. סורי על אמא שלך ואחותך. אני מקווה שלא תלכי גם לביה"ח, ושאם כן אז שיהיה לך שם שני רופאים שיראו ממש כמו ג'ידי ודר' קוקס חחח. ואז תקראי לי חחח. How to save a life זה אחד השירים הכי ענקיים בהיסטוריה של העולם!

hodown

New member
תשמעי יעל...(ואת צריכה להיות מוחמאת שזכרתי את

השם שלך חחח) נמאס לי כבר להסכים איתך בכל דבר (כי זה מה שקורה כמעט תמיד...) אז מעכשיו והלאה תניחי מראש שאני מסכימה איתך אוקיי חח? אה וד"א, הצטרף עוד רופא אחד לרשימת הרופאים האהובים עליי וזה ד"ר מק'דרימי מהאנטומיה של גריי, מכירה? בכל מקרה, אם יקרה מצב (וה', בבקשה- שיקרה!) שכל הרופאים האלה באמת יפגשו אותי יום אחד, אפילו אם זה בפנימית ב' ברמב"ם- אני אדאג שאת תהיי שם!! עכשיו אני צריכה שתמלאי את פרטייך ותחתמי פה, פה ופה. אה ופה. חיחיחי

steelwater

New member
חיה, נכון?../images/Emo6.gif

לא, אני לא מוכנה! אני אוהבת לראות הודעות של אנשים שכתוב שהן שהם מסכימים איתי אז את תמשיכי בזה חחח.
כן, אני מכירה אותו, הוא בחלט מקדרימי ארררר!
אבל הייתי לוקחת את זאק המדהים עליו Any day! ראיתי רק את הפרק הראשון של "האנטומיה של גריי" ודווקא אהבתי. הורדתי את השי ואני מכתוונת לראות אותו היום. מה יש במחלקה פנימית ב' ברמב"ם?

hodown

New member
אוקיי אז אני מסכימה איתך.

האמת גם אני רק לפני יומיים ראיתי רק את הפרק הראשון- עשיתי ניסיון ואהבתי. עכשיו אני די מכורה ואני כבר בעונה ה-2 בפרק 7 (בעונה ה-1 יש רק 9 פרקים). אני מתערבת שגם את תתמכרי לסדרה הזאת. בקשר למחלקה ברמב"ם אן שם כלום, רק הצגתי מצב היפוטתי.

steelwater

New member
איך התקדמת כל-כך מהר?! אימלה חחח!

ה, אז בכיף. אל תשכחי לקרוא לי.

hodown

New member
אממ פשוט הייתי ערה כל הלילה, הרצתי מרתונים,

ואני ממשיכה עוד מעט.

Roncha87

New member
האנטומיה של גריי סדרה מעולה!!!

זה כמו סקראבס רק דרמטי. חחח זאת באמת אחת הסדרות דרמה היחידות שאני מצליחה לראות, בד"כ אין לי סבלנות. חוצמיזה שכל הרופאים שם [כמעט] פשוט שווים!

hodown

New member
חחח כולם חוץ מג'ורג?

אבל אני לא אוהבת את אלכס או בגרסת התרגום: "אלקס"

Roncha87

New member
חחח קרב?

ג'ורג' חמוד אבל הוא לא שווה
מקדרימי ומקסטימי אחח והוטרינר ואו! אלכס דוקא קרוב ללהיות שווה..

למעלה