קבלת שבת

hodown

New member
אמממ האמת עוד לא הגעתי למקסטימי

וגם לא לווטרינטר, אני רק בתחילת העונה ה-2. אבל שמעתי שמסתובב איזה מקסטימי אחד בסביבה.

hodown

New member
אכלתי כל הרבה ציפורניים שאין לי זרועות כבר

אני לא יודעת מה אני אעשה כשיש לי עוד יותר מעונה וחצי לראות. אבל הספקתי לבכות- וזה טוב.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חחח סדרה מעולה

כיף לך שאת עכשיו רואה מנה גדושה של האנטומייה כל פעם. אני צריכה לחכות כל שבוע כי אני לא צופה באינטרנט. תחשבי על זה ככה

hodown

New member
אה את לפי יס?

איך זה הולך שם עכשיו באמת? איזה פרקים? ד"א ה התחיל גם בסטאר וורלד מהתחלה

Roncha87

New member
אין סטאר וורלד ביס כבר ../images/Emo10.gif

אמממ נראה לי 310 או 311 אם אני לא טועה. ואי הולך המון

steelwater

New member
למה?

אתמול ראיתי את הפרק השני ואלכס דווקא די חמוד. וראיתי שני פרקים של "האוס" הוא המלך השולט ביותר! אין על הסדרה הזאת. סידרה ענקית. עצומה.

Angelus

New member
שבת שלום ../images/Emo180.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: האוגרת שלי הפליצה עוד כמה חבובים קטנים.
זה מגניב לגדל אותם.. התחלנו ב-3, כעת יש כבר 30. דבר שרע שקרה לי השבוע: שמעתם על הבחור שקפץ לפסים באזור הרצליה? ראיתי את הגופה שלו. close-up, מושב ראשון. זה היה מזעזע, וזה היה בבוקר, שילוב לא טוב.. סרט טוב שראיתי השבוע: ספיידרמןןןן 3 עדין יכול להחשב?
סדרה טובה שראיתי השבוע: Lost - העונה ה-3.
. מעולה.. כנ"ל הפרק בסקראבס.
פרק השבוע בסקראבס: 420. תותחני.
שיר השבוע שלי: Jet - Shine On המעשה הטוב שלי של השבוע: הייתי אמור לצבוע בתים במעון כלשהו בעיר שלי, אבל לא התקשרו אלי.. אז דווקא השבוע לא עולה לי משהו טוב במיוחד שעשיתי. אגב, אהבתי את התוספת הזאת.
תמונת של מה שבא: בהשראתו של ניר, hand of hope. אחד הדברים היותר מדהימים. לא להגעל.

Roncha87

New member
30?!? ../images/Emo2.gif ואו זה מלא

לא הבנתי את ה- hand of hope הזה, הסבר בקשה!

steelwater

New member
תודה../images/Emo13.gif

חשבתי שזה יהיה נחמד. ה-Hand of hope הזה זה מסקראבס או מהאוס? מזל טוב על הגרוים. גם לי היו אוגרים פעם. סורי על שהיית צריך לראות את זה. שמעתי על זה כמה ימםא חרי שזה קרה. זה ממש נורא.

hodown

New member
חחח אחח גזים- נפלאות החיים.

בכל מקרה, זה נורא חמוד, תשלח לי וידאו של זה, או לחילופין תשלח ליגאל שילון- הוא כבר ימצא מה לעשות עם זה חח. גם אני ראיתי גופה פעם, אבל זה היה כי התנדבתי במד"א והוא היה מת כבר כשהגענו, אז השוקים לא עזרו בכלל. יהיה בסדר נכון?

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

דבר טוב שקרה לי השבוע: בת דודה שלי ובן דוד שלי חזרו מחו"ל אחרי הרבה זמן(כל אחד ממקום אחר וביום אחר). היום הייתה ארוחה משפחתית והיה ממש נחמד. ניגנתי הרבה השבוע וזה היה ממש כיף וגם קניתי קאפו. התחלנו לעשות מסורת חדשה של לצאת בצהריים לעיר ביום שישי כי זה ממש כיף וגם היום היה ממש כיף. לצערי אחרי שעבדתי ויצאנו בצהריים והייתי עם המשפחה אז עכשיו אני משמ עייפה ואין יל כוח לצאת אז נראה לי שאני אשאר בבית ואלך לישון עוד מעט. אתמול ישנתי יותר מ-8 שעות וזה היה ממש כיף. דבר שרע שקרה לי השבוע: כואב לי האף. איזה צעירה מפגרת בצבא ממש עיצבנה אותי. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי את ספיידרמן 3 אבל הוא לא היה טוב. סדרה טובה שראיתי השבוע: עוד שני פרקים של אבודים מהעונה הראשונה. ואוו, איזו סדרה חזקה! אני ממש אוהבת אותה. היא גדולה. בסוף של הפרק השני הייתי בשוק יממש פחדתי והייית כזה "מה? איך? אהההה!" חחח. פרק השבוע בסקראבס: נראה לי שראיתי הרבה השבוע אז אני לא ממש זוכרת. ראיתי את My Cold Shower שוב והוא היה יותר טוב לדעתי בפעם השנייה שראיתי אותו. שיר השבוע שלי: זו השאלה שאני הכי אוהבת חחח. Jon McLaughlin - Industry. השיר של השבוע ושל הזמן האחרון! שיר ענק ענק ענק ברמות לא יאומנות! אתם חייבים להקשיב לו. Jon McLaughlin - Blue Skies Jon McLaughlin - Beautiful Disaster Dashboard Confessional - Stolen Augustana - Boston. שיר ענק. הוא ממש טוב ויפה וחמוד כזה. Placebo - Every Me And Every You המעשה הטוב שלי של השבוע: החלטתי לעשות תוכנית אומנותית לברבקיו היום. בסוף זה התקצץ לרק שיר אבל זה עדיין היה יפה. הורדתי את האקורדים ואת המילים של "שוב" שזה "חזרת פתאום, עכשיו אתה בבית" ונגינתי בגיטרה וכולם שרו. זה היה ממש יפה ואני מקווה שבני דודים שלי אהבו את זה. תמונת של מה שבא:

hodown

New member
אני אומרת: בואי נקים להקה- יהיה מגניב!

למה כואב לך האף?

Roncha87

New member
קאפו זה משו שקשור לגיטרה נכון?

חחח חברה שלי קוראת לזה נאצי כי זה שם של שוטר נאצי
איזה כיף לך שאת מנגנת על גיטרה, זה אחד הדברים המדהימים לדעתי, באמת, זה הכלי נגינה הכי מדהים שיש. אבודים סדרה מעולה! אמא שלי ואני ראינו ביומיים את כל העונה הראשונה בדי וי די כי מישהו המליץ לנו עליה. ועכשיו אנחנו מחפשות בנרות איך לראות את העונה השנייה בהשכרה בדי וי די [לא רוצה להוריד באינטרנט]. בקיצור אני במתח בערך כבר 8 חודשים חח. ועוד דבר אחרון- "שוב" זה אחד השירים היפים.[בעיקר בביצוע של בר בלפר ויובל מנדסון ב"מישהו לרוץ איתו" שזה גם אחד הסרטים
] זהו חפרתי לך חחח

למעלה