קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר שרע שקרה לי השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: סדרה טובה שראיתי השבוע: פרק השבוע בסקראבס: שיר השבוע שלי: המעשה הטוב שלי של השבוע: תמונת של מה שבא:

creepy creep

New member
../images/Emo11.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי 100 במגן במחשבים, ביחידה אחת וב2 יחידות! הבגרות במחשבים הלכה לי די טוב.. ואין יותר מחשבים עד שנה הבאה!!! היה לי בית ריק מיום רביעי.. היה קצת שקט לשם שינוי חחח. דבר רע שקרה לי השבוע: ניתקתי קשר עם מי שהיה אמור להיות הידיד הכי טוב שלי.. הניתוק עצמו הוא לא דבר רע, להיפך, אבל ההתנהגות של אותו מישהו ממש פגעה בי.. לא פעם ראשונה אבל לפחות פעם אחרונה. יותר מדי תגבורים במתמטיקה.. ויש מתכונת ביום ראשון.
סדרה טובה שראיתי השבוע: ראיתי את הפרק הראשון של באפי.. נחמד ביותר:) שיר השבוע שלי: K's Choice- Believe K's Choice- Not An Addict Radiohead- Go To Sleep Pearl Jam- Alone המעשה הטוב שלי של השבוע: השבוע לא הייתי נחמדה יותר מדי.. מותר לי לפעמים.

Roncha87

New member
כל הכבוד על ה-100!

ובקשר לידיד הכי טוב שלך- אני מבינה אותך כל כך
ומניסיון אני אומרת לך- זה יעבור בלי שתשימי לב. בהצלחה במתמטיקה!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: 100 במגן במחשבים (בשתי השאלונים) הבגרות עצמה הלכה בסדר (חוץ משאלה 9
4 דפיייייייים!!!!!), פגישת מחזור בשיעור נהיגה
וסופסוף שכחתי אותו
דבר שרע שקרה לי השבוע: קקי של שיעור נהיגה
והיחס המגעיל של המורה שלי למת'. סרט טוב שראיתי השבוע: ספיידרמן 3! סדרה טובה שראיתי השבוע: השבוע היו פרקים צולעים גם במגרש ביתי וגם בסוטודיו 60
ובאיש משפחה היה פרק ממש משובח! פרק השבוע בסקראבס: לא רואה כרגע שיר השבוע שלי: Three Doors Down - Father's Son המעשה הטוב שלי של השבוע: קניתי לידיד שלי מתנה ליומולדת!?
תמונת של מה שבא:טופר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

creepy creep

New member
כמה יחידות עשית השנה?

3? וואי שאלה 9 היתה מעצבנת.. לפחות בשגרה אחת טעיתי.. אבל המורה שלי אמר שבכל הארץ התלוננו שהיתה בגרות קשה, מי יודע, אולי יעלו לנו סתם נקודות חחח. המגן יעזור:) שבוע טוב.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן 3

אני שונאת פתח אלגוריתם.. ובגלל שהורידו מטריצות אז היה דיי ברור שיהיה יותר קשה
את שאלה 10 לא הבנתי וזה השאיר אותי עם הפתח אלגוריתם הטיפש הזה! הוא לקח לי נראה לי שיותר משעה ו-4 דפים!! חוץ מפרק שלישי הכל הלך טוב. והיחידה הראשונה... נוו באמת

creepy creep

New member
חחח

דווקא המורה שלי אמר שהוא רצה להיכנס באמצע ולהגיד לנו שעדיף לעשות את שאלה 10 כי היא יותר קלה, אבל ממש לא הבנתי מה הם רוצים.. היחידה הראשונה באמת היתה כל כך קלה שזה מצחיק.. לקח לי 25 דקות חחח. ויש בתי ספר שמורחים את החומר של יחידה אחת במשך שנה שלמה..

Angelus

New member
ספיידרמן!!../images/Emo2.gif

יפה יפה על ה-100. גם אני זוכר את המגנים הארורים האלה, הם כל-כך ארוכים ומתישים..

Ch3nf3l

New member
שבתשלום

דבר טוב שקרה לי השבוע: אמ, בילוי כיפי לאללה עם חברים בסינמה סיטי. אה, ועד שלא נסעתם עם מוזיקה קלאסית באוטו, פול ווליום, וחלונות פתוחים, לא ידעתם מה זה צחוקים. אממ.. 83 במגן בחיבור, כיף. דבר רע שקרה לי השבוע: נכשלתי בטסט רביעי (לא, אני לא בדיכאון). סרט טוב שראיתי השבוע: ספיידרמן 3. זה לא סרט טוב, אבל זה הסרט היחידי שראיתי השבוע. סדרה טובה שראיתי השבוע: אנג'ל, הפרק Lullaby, ובאפי עם הפרק Tabula Rasa. מעולים!!! אה, וב-24 היה פרק יותר טוב מהרגיל... (כמובן שכל שאר הסדרות ששודרו טובות יותר, פשוט היו להן פרקים חלשים) פרק השבוע בסקראבס: עוד לא ראיתי את זה ששודר היום, אז אאלץ להגיד My Cold Shower. שיר השבוע שלי: Matt Pond PA - Claire Matt Pond PA - New Hampshire The Clientele - Losing Haringey The Besnard Lakes - Disaster The Besnard Lakes - Devastation אוי, להקה טובה. מגדירים אותם כשילוב של פינק פלויד וביץ' בויס חחח... הם עושים סגנון shoegaze מה שזה לא יהיה. הם טוביםםם Bell X1 - He Said She Said Bell X1 - Bad Skin Day Bell X1 - Snakes and Snakes Bell X1 - Next To You אה, וכל השירים משבוע שעבר. המעשה הטוב שלי השבוע: הרגע לקחתי לכולם את המגנים בחיבור כי הייתי בבצפר. אה, ונתתי לשי לשבת SHOTGUN בחזרה מהרצליה. תמו: נה....

hodown

New member
טוב שאתה לא בדיכאון.

אחת מהילדות שאני מכירה מהתיכון לא עברה 17 טסטים. יש תקווה

Ch3nf3l

New member
../images/Emo12.gif

17? במצב שלה הייתי מתייאש. זה לא שהיא תצליח בטסטים הבאים, היא כנראה פשוט סכנה בדרכים...

למעלה