קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מעשה טוב שעשיתי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

creepy creep

New member
שבוע טוב../images/Emo24.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע פשוט נהדר! זה התחיל בחג ביום שני. כל האחיות הנשואות הגיעו ומזמן לא נהניתי להיות חלק מהמשפחה שלי כמו בחג. היה כיף, היה טעים, ואפילו שלא הצלחתי לישון[אחיין אחד הקיא, אחיינית אחת פשוט לא רצתה לישון..] היה פשוט.. פשוט מושלם. ביום רביעי ירד גשם כל הבוקר
אז היום כבר התחיל טוב. בצהריים נסענו לאפרת[בגוש עציון, ליד ירושלים.] וראינו הצגה פשוט מדהימה של נשות גוש עציון. היו שם כמה עם קול לא מהעולם הזה, פשוט צמרמורת. קרו עוד כמה דברים קטנים ומשמחים.. היה פשוט שבוע טוב, לשם שינוי. משהו רע שקרה השבוע: הייתי אמורה לבלות את שלישי בבוקר בירושלים ולפגוש חברה שלא ראיתי כבר הרבה זמן, אבל בסוף זה לא הסתדר. אני עייפה כל הזמן. אני ישנה יותר מ10 שעות בלילה ועדיין נרדמת בצהריים. ואין לי כוח לכלום. כנראה שהאנמיה חזרה
מעשה טוב שעשיתי השבוע: נסעתי עד חיפה[נו, זה יותר מחצי שעה של נסיעה!] רק בשביל להכין ארוחת צהריים למישהו רעב. כמו כן, צילמתי היום לחברה שלי את כל החומר למבחן בתנ"ך כי היא שכחה את המחברת בלוקר. וזה הרבה חומר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ביום ראשון יש מפגש משפחתי די גדול של הצד של אבא, וזאת הזדמנות מצוינת לראות שוב את כל האחיינים. ברביעי המפגש
ובחמישי חוזרים לבי"ס, ואני מתגעגעת לחברות. סרט/ספר השבוע: " הכי דומה לאהבה" - אף פעם לא נמאס לי מהסרט הזה. אולי זה קיטש, אבל איכותי, ומהנה. התחלתי לקרוא את אנה קארנינה, ולמרות שהשפה ממש גבוהה, אני נהנית מהקריאה. פרק בסדרה:
פרק בסקראבס:
השירים של השבוע: The Cardigans - You're The Storm The Cardigans - And Then You Kissed Me גזוז - מילים יפות אהוד בנאי - דוד ושאול יהודה פוליקר - רומיאו
Bright Eyes - First Day Of My Life

1. יצאתי מפגרת..

כי עקפת אותי בסוף :p 2. אני תמיד נהנית לראות את השירים שאת שומעת אני תמידי מכירה וממש אוהבת :)

creepy creep

New member
זה קורה לי הרבה../images/Emo13.gif

אני מתחילה לכתוב את ההודעה ומסיימת אותה אחרי שעה ומגלה שהרבה כתבו לפניי.

Ch3nf3l

New member
This is the first day of my life

I swear I was blind before I met you גאדדדד טחנתי את השיר זה השבוע

creepy creep

New member
בגללך נזכרתי בשיר הזה.

שלחת לי שיר אחר שלהם(?), והשם היה מוכר. הוא פשוט מקסים.

steelwater

New member
"נו, זה יותר מחצי שעה של נסיעה!" חחח!../images/Emo6.gif

הכי דומה לאהבה זה כזה סרט חמוווד! גם עלי הוא אף פעם לא נמאס. וחוץ מזה, יש לו פסקול א-ד-י-ר!

יייאי אני הראשונה ../images/Emo189.gif

משהו טוב ורע שקרה השבוע: ברי (חברתי הטובה שהיא כמו החצי השני שלי בערך) טסה לה לארהב ויום אחרי זה אח שלי טס גם. מבחינתי זה טוב להם ורע לי.. סתםסתם זה טוב לכולם אבל עדין מוזר קצת הבית ממש שקט ובכללי מוזר :") מעשה טוב שעשיתי השבוע: אממ עזרתי הרבה אצל סבתא שלי בחג! ערכתי שולחן,עזרתי להגיש עשיתי כלים. ממש הנכדה הבוגרת :) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:מפגש, חופש חופש חופש חופש חופש פשוט חופש טוב :) סרט/ספר השבוע: אממ.. בית השפנפנות בדיוק מה שציפתי עלילה מטופשת והומור מפגר. אומנם לאנה פאריס יש כמה סרטים הרבה הרבה יותר מצחיקים אבל גם זה היה משעשע :) חוץ מזה שהיא מלכה. פרק בסדרה: באפי.. כן אני יודעת שקשקתי על זה גם שבוע שעבר אבל אני קצת מכורה לסדרה ואני עכשיו רואה פרקים נבחרים של העונות וממש ריק לי בלי הסדרה. :~( אה.. ו2 פרקים של בנות גילמור אוף לאן נעלמו על הסדרות הטובות!! פרק בסקראבס:האמת שראיתי ואני ממש מנסה להזכר איזה פרק כי הייתי חצי ישנונה.. השירים של השבוע: יזהר אשדות,שבק ס' -גאונים תמונת השבוע: ערב סושי ופוקר פרידה מאח שלי וחברה שלו אצלי בבית..

creepy creep

New member
../images/Emo99.gifיזהר אשדות

נדבקתי ל"מה תאמרי" בחודש האחרון.. אני ממש רוצה ללכת לבית השפנפנות. אני בטוחה שזה הומור מפגר, אבל אני צוחקת מכל דבר ואני ממש נהנית מזה.

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ערב חג, קישוטים חגיגיים לפרגולה, פאב עם חברים, יום כיף עם אבא ובת דודה, טיול למשתלה, שיחות טובות עם חברה. תובנות חדשות שהביאו אותי למקום טוב מאוד ואני שמחה על כך
משהו רע שקרה השבוע: אני חולה ומשתעלת את דרכי אל החופש
. אחד הגננים חתך לי 3 שיחי עגבניות חמש דקות אחרי שביקשתי ממנו להיזהר
מעשה טוב שעשיתי השבוע: אני מניחה שלקשט את הפרגולה שלנו היה מעשה טוב. חוצמיזה גם מאוד נהניתי
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: היום בן דוד שלי ואשתו באים עם הילדים. המפגש
סרט/ספר השבוע: סיימתי את "בנעלייה" מקסים
. התחלתי רומיאו ויוליה באנגלית אבל עם סקירה ספרותית על שייקספיר, על השפה, התקופה ועוד הרבה דברים מאוד מעניינים שלא ידעתי. פרק בסדרה: בנות גילמור. כל עך עצוב שזאת עונה אחרונה... פרק בסקראבס: לא ראיתי. אבל הפרומו של יס לעונה השביעית משובח לחלוטין
השירים של השבוע: ארז לב ארי- מה אעשה Aqualung- Brighter Then Sunshine Augustana - Twenty Years Foo Fighters - Home Zero Seven - In the Waiting Line Kate Voegele - Kindly Unspoken Ryan Adams - Wonderwall Sheryl Crow & Sting - Always On Your Side שולי רנד- אייכה אסף אמדורסקי- מבראשית תמונת השבוע: ארוחת חג בפרגולה המקושטת והיפה שלנו
שימו לב לדבר המתוק בצד שמאל
שבת שלום, סופש מקסים ושמרו על עצמכם

creepy creep

New member
../images/Emo45.gifבנעליה.

ראית את הסרט? ראיתי אותו שבוע שעבר והוא ממש עצבן אותי. שינו את הסיפור, קיצרו, ופשוט הרסו לי את כל החוויה. אייכה ובראשית- שני שירים פשוט מקסימים ואהובים עליי מאוד מאוד. אסף אמדורסקי מלך ואני רוצה לקנות את האלבום החדש שלו..

Roncha87

New member
ראיתי את הסרט לפני הספר

ואני דווקא אוהבת את מה שעשו איתו. כלומר ברור שקיצרו והכל, צריך לדחוס סיפור של 500 עמודים לשעתיים, אבל אהבתי את הפירוש של הדמויות והליהוק. קראת אותו באנגלית או בעברית? האמת שאני לא מעריצה גדולה של אסף אמדורסקי אבל בזמן האחרון הוא מוציא שירים שמוצאים חן בעיניי וקצת פחות אלקטרוניים

creepy creep

New member
בעברית.

ולמרות שלא ציפיתי ליותר מדי הסרט, התאכזבתי. למרות שהליהוק באמת טוב..

Ch3nf3l

New member
שישקבבשבת

משהו טוב שקרה השבוע: - חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולשם שינוי, כל הפאקינג חברים שלי גם בחופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא זוכר לאן יצאתי חחח... בראשון נסעתי עם חבר לצור יגאל להיפגש עם עוד ידידה וחברה שלה ואז הלכתי לחבר אחר כי היה לו בית ריק, בשני אחרי משחק כדורסל ואחרי ארוחת החג (עלק, סתם ארוחה) הלכתי לבית של אותו חבר מראשון, כי הוא פאקינג חגג יומולדת 20. חבל שערבוב אלכוהול לא כזה עזר לי. בשלישי שוב שיחקתי כדורסל, ובערב יצאתי לבלו בר עם עוד 2 חברים חח ובזבזתי 100 שקל ארורים על צ'יפס בטטה, ג'וני רד לייבל וטאקילה סאנרייז (וטיפ, נו). ברביעי נסעתי עם חבר לסנוקר ברעננה, חזרנו לכפר סבא לאכול, ואז הלכנו ל"זולה" כזאת על גג של בניין של חבר שלנו, ובגלל שהיה לי משעמם התחלתי לצאת בבאטלים על אחד שם (אין עליי באילתור, נו). ואתמולללל הייתי במסיבה באבא'לה, עם עוד 3 חברים, אני ועוד 2 עברנו את הסלקציה כל-כך מהר, שחבל שלא חיכינו לשלישי שהיה עם מלא חברים מהצבא (סיימו אימון מתקדם במוד"ש), כי הוא היה יכול להכניס אותו ב-40 שקל. אה, והתעכבנו כי אחד איבד ארנק ופלאפון... בסוף איכשהו מישהו החזיר לו את הארנק. משהו רע שקרה השבוע: - נו, בכל טוב יש גם רע, אבל אני לא אתחיל למנות הכל (לא כמו המונה שעשיתי למס' הבנות שדחו אותנו במסיבה חחח) מעשה טוב שעשיתי השבוע: - הרמתי עט שנפל למלצרית בבלו בר ובכך מנעתי מחבר שלי לבהות לה בישבן כשהיא מתכופפת. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: - לשמירה ביום ראשון, מן הסתם. - עד כמה שהייתי רוצה לבוא למפגש, אני מזהיר אתכם - כל החברים שלי ברגילה, ובגלל שבחמישי אני צריך ורוצה להיות בבסיס (חיילת משתחררת), ויום ראשון אני שומר, אני רוצה את שני-שלישי-רביעי לצורך חופשה. לא יודע אם יצא לפועל, וגם לא יודע מתי אחזור ברביעי אם זה יצא לפועל. סרט/ספר השבוע: - ספרים, NONE. - סרט, חחח בבסיס ביום שבת ראינו "רומיאו חייב למות", סרט דווקא קצת מגניב, כיאה לסרטי כושים ומכות יפנים. ואז ביום ראשון לצערי הרב ראיתי "לפגוש את הספרטנים", וזה היה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי. אני בדרך כלל אוהב פארדויות, אבל זה סרט תת רמה שמיועד לאנשים עם רמת משכל כזה כשמסבירים להם כל בדיחה. אולי גיחחתי מדי פעם, וזה נדיר שאני לא נקרע מצחוק כשאני רואה סרט עם חברים. פרק בסדרה: - כל מה שבא ליד, יש הרבה כאלה לשמחתי. הפמליה היה טוב, גם האוססססס. השירים של השבוע: Bright Eyes - We Are Nowhere And It's Now Bright Eyes - Lua Bright Eyes - First Day Of My Life Conor Obrest - Souled Out Vampire Weekend - M79 (מה? זה הרינגטון שלי) The Dykeenies - Stitches The Verve - Love Is Noise The Verve - Appalachian Springs Zero 7 - Destiny Zero 7 - In The Waiting Line Zero 7 - Distractions Chairlift - Bruises Chairlift - Evident Utensil זה פשוט מקסים. תנסו. Passion Pit - Cuddle Fuddle The Decemberists - Valerie Plame Anouk - My Best Wasn't Enough The Middle East - Blood Ray LaMontagne - You Are The Best Thing Blitzen Trapper - Gold for Bread Pryia Thomas - Had I Known, I Would Have Declined Jared Mees and The Grown Kids - Bees Jared Mees and The Grown Kids - In The Fall Reefer - May Baleen Kineticks Stereokids - Have a Nice Day Chandeliers - Mr Electric The Organ - Let The Bells Ring ותמונת השבוע, יש 400 כאלה. בקבוצה Crazy Israel בפייסבוק. פשוט אדיר.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאשכרה נהנת מהפרק השבוע של הפמליה??

הוא היה ממש גרוע ומשעמם. לא היה לויד, ארי לא היה מצחיק ודום הזה חזר! מצ'עמם!!

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif לפמליה

חחח אני עם חולשה לפרקים כאלו שונים קצת מהרגיל. אמנם זה סוג של פרק פילר, אבל הקודם עם הסמים היה מיותר, זה זרם בצורה יותר נחמדה. והפרק הזה, עם כל הכבוד, פיתח דמויות, שזה דבר שאני נורא אוהב בסדרות. חוץ מזה שהמוות של מה-שמו היה קצת מפתיע, גם אם הוא לא מזיז בכלל למישהו...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהמממ (ספוילר לפמליה)

הפרק עם הסמים היה ממש טוב, גם הוא שונה מהרגיל.. אבל כולם שם היו עצמם. זה היה פרק חביב.. במיוחד שארי ולויד בטלפון. הפרק השבוע היה פשוט שעמום הוא לא התקדם לשומקום. כשארי בקושי מדבר מאוד קשה לי עם זה
. הוא היחידי שאולי ראינו אחר שלו.. אבל עדיין לא פרק משו. דווקא המוות של המה-שמו דיי יכול לעזור לוינס, להיכנס לסרטים של וורנר ברדרס. בעקרון העלילה לא הכי מעניינת.. אני רואה את זה בגלל ארי (ולויד)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: טיולי עם המשפחה, סוכות וסוכה
והידיעה שסלאש בא לארץ!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: הידיעה שסלאש בא לארץ ואני לא אוכל לראות אותו
מעשה טוב שעשיתי השבוע: סידרתי ת'חדר אבל בצורה משקיענית כזאת... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לקנות דברים לקראת הגיוס
, ארוחת חג ולקנות את הדיסק החדש של יוסלס! סרט/ספר השבוע: באטמן מתחיל! ראיתי פעמיים השבוע.. מחכה שכבר האביר האפל ירד, מאז שראיתי אותו בקולנוע אני כל הזמן רוצה לראות אותו
פרק בסדרה: השבוע היה איזה משהו מוזר עם הסדרות, לא היה נמלטים ועוד לא יצא לי לראות מגרש ביתי אז יצא לי לראות רק הפמליה וזה היה אחד הפרקים היותר מרדימים בעולם, אפילו ארי לא היה מצחיק ולא הראו את לויד
פרק בסקראבס: ראיתי!!! חחחח התחלתי לראות הכל מהתחלה.. קשה לי להגיד איזה פרק בנתיים הכי אהבתי, אבל אני אלך על הראשון, אם אני לא טועה -My First Day השירים של השבוע: השבוע חרשתי על אפטייט של גאנז, וכל פעם מחדש הבנתי כמה דיסק ענק זה! 3 Doors Down - Father's Son 3 Doors Down - Landing In London 3 Doors Down - Be Sombody 3 Doors Down - Live For Today והשיר שאני לא יכולה להעביר יום בלעדיו - Scorpions - Woman תמונת השבוע: מישהו מהשכבה שלי שהיה בגרמניה וצילם גיטרה חתומה של גאנז

למעלה