קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
GNR ו-3DD?

זה כל כך גיל 15! (טוב, מילא גאנז שאדירים בכל תקופה, אבל "3 דלתות למטה" פשוט נוראיים) אבל סלאש מגיע לארץ? say what?!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifגאנז ענקיים!

גאנז זה אלוהי.. כל פעם שאני שומעת את אפטייט פור דיסטרקשן אני אומרת לעצמי "וואוו זה אלבום מעולה" ושומעת אותו שוב
את "שלוש דלתות למטה" (יותר נוח בעברית) דווקא התחלתי לשמוע לא ממזמן ולדעתי הם ממש טובים.. יש להם אחלה מילים. נכון שזאת לא המוזיקה הכי איכותית ונכון שזה רחוק אלף שנות אור מגאנז, אבל לדעתי הם ממש טובים. ד"א מי שאוהב אותם שינסה Three Days Grace, דומים מאוד בסגנון, אבל לדעתי יותר טובים (ולדעתי כבר אמרתי את זה כמה פעמים פה
) וזה לא גיל 15.. גיל 15 זה סימפל פלאן ולינקין פארק
סלאש אכן מגיע לארץ!! האיש והאגדה יהיה כאן שוב על אדמת ארץ הקודש, אבל לא להופעה.. אמממ הנה הכתבה מווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3609112,00.html

SheepyLife

New member
Hi Sabbath ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי עבודה, החלטתי שאני לא אתעצל ללכת לעשות ת"ז (אחרי הכל עברו כבר חודשיים...)- כבר התקדמות. אמ.. בטח יש עוד הרבה שאני לא זוכרת. משהו רע שקרה השבוע: יום שישי! (היום למעשה)קמתי בבוקר מוקדם כי הייתי צריכה ללכת לעבודה ואני בסבבה שלי מתארגנת (הייתי צריכה לצאת מהבית ב-9 וחצי ולהיות במקום ב-10). השעה כבר הייתה 9 והייתי צריכה לקחת משהו מהחצר, אז לקחתי את המפתחות, כמובן בשביל לפחות את הדלת (לא, אני עדיין לא עוברת דרך קירות. דווקא חבל, כי היום זה היה יכול לעזור לי הרבה). ומה אני מגלה? יופי! אני לא מצליחה לפתוח את הדלת, רבע שעה הייתי תקועה עליה וויתרתי, הערתי את אבא. אבא בא, והבין שלא לשווא הערתי אותו וניסה לעשות הכל כדאי שאגיע לעבודה בזמן. לא הלך לו אז הוא התקשר לחברו הקרוב (שבמקרה גם הבוס שלי) והוא מגיע לעזור לנו מהצד השני, ואיזה מצחיק, עברו כבר 10 דקות מאז שהייתי צריכה להיות בעבודה ואני עושה שלום לבוס שלי מהחלון. בסוף, פירקנו את ה*צונזר* של הדלת ואבא הרים את הדלת ואמר: זהו רחל, את יכולה ללכת לעבודה. מעשה טוב שעשיתי השבוע: השגתי גם לחברה שלי עבודה (זה נחשב טוב?!) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לצאת מהבית איכשהו! סרט/ספר השבוע: כיפה אדומה!! אחלה ספר, ממליצה. לא יצא לי לקרוא ולראות שומדבר חדש. פרק בסדרה: הפרק של "האח הגדול" שהיה ביום ראשון. הפרק פשוט הפיל אותי לרצפה מצחוק. פרק בסקראבס: 101 זה רק מה שראיתי השבוע
השירים של השבוע: הרשימה יותר מידי ארוכה, פרשתי. תמונת השבוע: (חיה בטח תרצח אותי, אבל למי באמת אכפת?) אלוהים התגלה בפני העם (בטח לא הייתם עולים על זה שהתמונה אחרי עריכה)

steelwater

New member
סיפור ענק!

חחחחחחחחח!
וואי, זה חייב להיות חלק מסרט שהבוס שלך בא לך לעזור לפתוח את הדלת שלך כשי שתוכלי להגיע לעבודה ולאחר כמה שפחות חחח! האח הגדול שליטה.
אני חייבת שלאול, מה צונזר?

SheepyLife

New member
ענק ענק, אבל עדיין אמיתי.

חחחחחחחחחחחחחח למה סרט דווקא?
האח הגדול באמת אחד הדברים הטובים שעוד גורמים לי להדליק את הטלויזיה מדי פעם. אמ.. אם היה לי זיכרון קצת יותר טוב הייתי יכולה לענות לך על השאלה שלך. (אני בספק אם אפשר להכניס לשם משהו גס... מעניין על מה חשבתי באותו הרגע
)

TheLost

New member
סוף שבוע רגוע ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: במילה אחת: חופש. בשתי מילים: פאקינג חופש. בשלוש מילים: גם הלכתי לאייקון. בקיצור- חופש זה דבר מבורך, מבורך, מבורך, מבורך, מבורך וכו'. ואתמול זכיתי בכרטיסים להקרנה של דוקטור הוריבל היום באייקון, אז הלכתי, לצערי הרב הגעתי בדקה האחרונה וכשיצאנו כבר לא היו כמעט דוכנים. זה ביאס אותי במיוחד וגם ההקרנה הייתה אמנם כיפית אבל קצרה וזניחה- שנה הבאה (או עולמות, פסח) אני אלך ליום שלם. בכלמקרה הצלחתי לצאת עם שלל (ולא יקר מידי): קניתי חולצה עם ציור של סכו"ם, ליד זה ציור של מיטה, וליד זה האות B בלוגו של באפי (ומתחת - אם לא הבנתם - הכוונה היא eat, sleep, buffy). וגם שתי סיכות של באפי (i'm a slayer, ask me how ו - WWBD). כמו כן ההקרנה בכל זאת הייתה שווה, בפסח הולכים להעלות הקרנה חיה גם ועשו קצת פרומו הפעם- 3 אנשים הופיעו בתור ה"מעריצים של קפטן האמר" (אם ראיתם- תבינו). היה משעשע ביותר. evil inside of meeeeeee is on the rise. זהו משהו רע שקרה השבוע: הוא עוד לא קרה, אבל הוא יקרה- ההורים שלי רוצים שאשאיל לאחותי את הלפטופ לשבוע הקרוב
למההה למההה נראה להם?! וזה עוד חופש! אלוהים
שונא אותי. מעשה טוב שעשיתי השבוע: אנלא בנאדם טוב!!!!!!!!!1 לא עושה מעשים טובים, פשוט לא!!
אפילו לא הצבעתי השבוע ליוסי בובליל. באמת. אני השטן בהתגלמותו. טוב בעצם, זה שהזמנתי את ידידה שלי לדוקטור הוריבל היה מעשה נחמד, לא? משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: עוד חופש! תודה לך אלוהים. תודה שבראת את הדבר שנקרא חופש. נקווה שלא יהיו לי תקלות ואוכל לנצל את 5 הימים הבאים בכיף ובלנוח. סרט השבוע: השבוע ראיתי סופסוף סרט שרציתי לראות (ראיתי לפני גם את "ארץ קשוחה" ולא אהבתי)- REC. אם אתם לא יודעים, זה סרט ספרדי (ולא יודע למה זה משנה, אבל הוא קצר מאוד- 75 דקות בלבד) שמגולל את סיפורם הנחמד מאוד של עיתונאית והצלם שלה שיוצאים לצלם קטע אשר מראה מה בדיוק עושים מכבי האש של העיר ברצלונה (אני כמעט בטוח שזו העיר. לא קריטי) בלילות, והם מתלווים ל-2 מכבי אש כאשר הם נקראים לפרוץ דלת של אישה מבוגרת אשר שכניה שמעו אותה צועקת. מה שמיוחד בסרט הזה (אלא אם כן כבר ראיתם את "קלוברפילד", "פרוייקט המכשפה מבלייר" והמעטים הנוספים. אבל גם אם ראיתם זה עדיין מיוחד) זה שהוא מצולם כביכול בחובבניות- מה שאנחנו רואים זה למעשה הקלטת של הצלם, וכמעט הכל כמובן בוואן-שוט (לא ממש, יש המון קטיעות ועצירות, קלוברפילד היה הרבה יותר מתמשך). למען האמת זה לא סרט מדהים ולדעתי הוא איטי מידי (שזה מצחיק כי הוא באורך של שעה ורבע), ואוברייטד לחלוטין גם (למרות שנכנסתי לסרט לגמרי). אבל לזכותו אני אגיד שרבע שעה האחרונה היא אולי רבע השעה המפחידה ביותר שראיתי אי פעם בסרט. הנסיבות שגורמות לרבע השעה הזאת מגוכחות להפליא, אבל כמעט הדלקתי את האור מרוב פחד!!!!!1 קטעים מצמררים ומגניבים. וחפרתי. פרק בסדרה: ראיתי את הפרק הלפני אחרון של האוס [עונה 4]
פרק מצויין, נדמה לי שהכי טוב עד עכשיו. חוץ מזה התחלתי את העונה השנייה של ארסטד דבלופמנט! הפרק הראשון היה מעפן ברמות עצובות אבל אח"כ השאר היו טובים. כמו כן התחלתי שוב את העונה השנייה של באפי. ידעתם ששון לנון הופיע שם?! טירוף השירים של השבוע: הפסקול של דוקטור הוריבל (מאוחר ואני הולך לישון) תמונת השבוע: כמו שאמרתי, מאוחר ואני הולך לישון. לילה טוב

TheLost

New member
../images/Emo12.gif you bitch!

זה לא נקרא גיק אם אתה בא לשם וצוחק על כולם!!!

steelwater

New member
איזו חולצה מצחיקה חחח!../images/Emo6.gif

לא ידעתי שאתה הולך לאייקונים ודברים כאלו. שמחה שנהינת! לא מרשה לך לא לכתוב שירים, קדימה, תוסיף עכשיו! הסרט הספרדי נשמע מפחיד אבל נחמד, עשית לי חשק לראות אותו.

TheLost

New member
די כבר! ../images/Emo7.gif אני לא הולך לאייקונים! ../images/Emo7.gif

זה פעם ראשונה שהלכתי, ולא תכננתי ללכת, סתם כי זכיתי בכרטיסים וזה היה לי על הדרך!
ובכלל זה היה דיי מגניב. אז זה בעצם דיי מגניב להיות גיק. לגיקים יש כנסים. בעצם זה הרבה יותר מגניב להיות גיק מאשר להיות... סתם איש! פחח. לסתם איש אין כנסים!

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת אייטיז מטורפת בתקליט.
שישי בעיר היה נחמד. היינו בטי-מרקט וקניתי חולצה מגניבה וכן, אני לא מאמינה את זה על עצמי, אבל קניתי כאפייה כזה כמו שכל ילדי האינדי מסתובבים איתו בצבע כחול. אחרי זה הלכתי לדירה של חברים שלי, ואז לדירה של חברה שלי, ואז לארוחה משפחתית ואז חבר שלי בא אלי ודיברנו עד אמצע הלילה והיה מאד נחמד.
משהו רע שקרה השבוע: אני סובלת קצת מחילופי העונות ונהייתי קצת מצוננת מזה אבל לא משהו רציני יותר מידי. המון חברים שלי טסו לארה"ב. חלק נסעו כבר לפני כמה זמן אבל עוד שני חדברים שלי הצטרפו אליהם השבוע ועכשיו חצי מהחבורה בחו"ל ולחברה האחרים אני זמן ואני בקושי רואה אותם.
טוב, הםא לא אמורים לחזור עוד הרבה זמן. מעשה טוב שעשיתי השבוע: חבר של אח שלי חיפש מישהי שתעבוד אצלו איזה יום אחד ולא יכולתי כי כבר עבדתי, אז מצאתי לו מישהי אחרת והיא ממש שמחה שמצאתי לה עבודה, ונהנת בעבודה ודרכה היא גילתה שהם צריכים עובדים בכרמיאל והיא סידרה לחברות שלה עבודה. אז ככה גם עזרתי לו, גם עזרתי לה וגם עזרתי לחברות שלה. איזה כיף! אולי ככה אני אשנה את העולם ויהפוך אותו למקום טוב יותר, הא? חחח!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אינדי-נגב! יומיים של מוזיקת אינדי במדבר. אני הולכת עם הרבה חברים טובים ונישן באוהלים וכל זה ונראה יל שיהיה ממש כיף!
סרט/ספר השבוע: סיימתי לקרוא את "הכל מואר" שהיה ממש נחמד והתחלתי לקרוא את "משאלה אחת ימינה" שהוא בנתיים ממש טוב. הכל מואר- אחלה ספר, חרא של סרט! ממש שחטו שם את הספר, וחבל, כי היה לסרט הזה המון פוטנציאל וממש אהבתי את הצבעוניות שלו. פרק בסדרה: טונות של העונה השלישית של דוקטור הו. אני ממש נהינת להסתכל על העטיפה של ה-DVD אז תחשבו מה זה לראות את הפרקים עצמם.
פרק בסקראבס: לא ראיתי. השירים של השבוע: Cajun Dance Party – No Joanna. אני כל-כך מאוהבת בשיר הזה. רוחל'ה, איציק וחן, נראה לי שאתם ממש תאהבו אותו. Air Traffic – Time Goes By Interpol – Evil תמונת השבוע:ארררגגגגג

Ch3nf3l

New member
גמני באינדי-נגב

אתמול דיברנו על זה ומסתבר שכמה חברים ממש רוצים לזרום לזה, הבעיה כרגע היא מבחינת הגעה... אבל כבר התחלנו לאסוף כספים, ההרשמה מראש עד יום ראשון. יאלללללללללללללללללללה וודסטוק! ומה גורם לך לחשוב שאין לי את השיר No Joanna? למרות שאני לא ממש זוכר איך הוא הולך, אני אתן לו עוד הקשבה בשבילך.

למעלה