סוף שבוע רגוע ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: במילה אחת: חופש. בשתי מילים: פאקינג חופש. בשלוש מילים: גם הלכתי לאייקון. בקיצור- חופש זה דבר מבורך, מבורך, מבורך, מבורך, מבורך וכו'. ואתמול זכיתי בכרטיסים להקרנה של דוקטור הוריבל היום באייקון, אז הלכתי, לצערי הרב הגעתי בדקה האחרונה וכשיצאנו כבר לא היו כמעט דוכנים. זה ביאס אותי במיוחד וגם ההקרנה הייתה אמנם כיפית אבל קצרה וזניחה- שנה הבאה (או עולמות, פסח) אני אלך ליום שלם. בכלמקרה הצלחתי לצאת עם שלל (ולא יקר מידי): קניתי חולצה עם ציור של סכו"ם, ליד זה ציור של מיטה, וליד זה האות B בלוגו של באפי (ומתחת - אם לא הבנתם - הכוונה היא eat, sleep, buffy). וגם שתי סיכות של באפי (i'm a slayer, ask me how ו - WWBD). כמו כן ההקרנה בכל זאת הייתה שווה, בפסח הולכים להעלות הקרנה חיה גם ועשו קצת פרומו הפעם- 3 אנשים הופיעו בתור ה"מעריצים של קפטן האמר" (אם ראיתם- תבינו). היה משעשע ביותר. evil inside of meeeeeee is on the rise. זהו משהו רע שקרה השבוע: הוא עוד לא קרה, אבל הוא יקרה- ההורים שלי רוצים שאשאיל לאחותי את הלפטופ לשבוע הקרוב
למההה למההה נראה להם?! וזה עוד חופש! אלוהים
שונא אותי. מעשה טוב שעשיתי השבוע: אנלא בנאדם טוב!!!!!!!!!1 לא עושה מעשים טובים, פשוט לא!!
אפילו לא הצבעתי השבוע ליוסי בובליל. באמת. אני השטן בהתגלמותו. טוב בעצם, זה שהזמנתי את ידידה שלי לדוקטור הוריבל היה מעשה נחמד, לא? משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: עוד חופש! תודה לך אלוהים. תודה שבראת את הדבר שנקרא חופש. נקווה שלא יהיו לי תקלות ואוכל לנצל את 5 הימים הבאים בכיף ובלנוח. סרט השבוע: השבוע ראיתי סופסוף סרט שרציתי לראות (ראיתי לפני גם את "ארץ קשוחה" ולא אהבתי)- REC. אם אתם לא יודעים, זה סרט ספרדי (ולא יודע למה זה משנה, אבל הוא קצר מאוד- 75 דקות בלבד) שמגולל את סיפורם הנחמד מאוד של עיתונאית והצלם שלה שיוצאים לצלם קטע אשר מראה מה בדיוק עושים מכבי האש של העיר ברצלונה (אני כמעט בטוח שזו העיר. לא קריטי) בלילות, והם מתלווים ל-2 מכבי אש כאשר הם נקראים לפרוץ דלת של אישה מבוגרת אשר שכניה שמעו אותה צועקת. מה שמיוחד בסרט הזה (אלא אם כן כבר ראיתם את "קלוברפילד", "פרוייקט המכשפה מבלייר" והמעטים הנוספים. אבל גם אם ראיתם זה עדיין מיוחד) זה שהוא מצולם כביכול בחובבניות- מה שאנחנו רואים זה למעשה הקלטת של הצלם, וכמעט הכל כמובן בוואן-שוט (לא ממש, יש המון קטיעות ועצירות, קלוברפילד היה הרבה יותר מתמשך). למען האמת זה לא סרט מדהים ולדעתי הוא איטי מידי (שזה מצחיק כי הוא באורך של שעה ורבע), ואוברייטד לחלוטין גם (למרות שנכנסתי לסרט לגמרי). אבל לזכותו אני אגיד שרבע שעה האחרונה היא אולי רבע השעה המפחידה ביותר שראיתי אי פעם בסרט. הנסיבות שגורמות לרבע השעה הזאת מגוכחות להפליא, אבל כמעט הדלקתי את האור מרוב פחד!!!!!1 קטעים מצמררים ומגניבים. וחפרתי. פרק בסדרה: ראיתי את הפרק הלפני אחרון של האוס [עונה 4]
פרק מצויין, נדמה לי שהכי טוב עד עכשיו. חוץ מזה התחלתי את העונה השנייה של ארסטד דבלופמנט! הפרק הראשון היה מעפן ברמות עצובות אבל אח"כ השאר היו טובים. כמו כן התחלתי שוב את העונה השנייה של באפי. ידעתם ששון לנון הופיע שם?! טירוף השירים של השבוע: הפסקול של דוקטור הוריבל (מאוחר ואני הולך לישון) תמונת השבוע: כמו שאמרתי, מאוחר ואני הולך לישון. לילה טוב