שישקבבשבת
משהו טוב שקרה השבוע: - חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולשם שינוי, כל הפאקינג חברים שלי גם בחופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא זוכר לאן יצאתי חחח... בראשון נסעתי עם חבר לצור יגאל להיפגש עם עוד ידידה וחברה שלה ואז הלכתי לחבר אחר כי היה לו בית ריק, בשני אחרי משחק כדורסל ואחרי ארוחת החג (עלק, סתם ארוחה) הלכתי לבית של אותו חבר מראשון, כי הוא פאקינג חגג יומולדת 20. חבל שערבוב אלכוהול לא כזה עזר לי. בשלישי שוב שיחקתי כדורסל, ובערב יצאתי לבלו בר עם עוד 2 חברים חח ובזבזתי 100 שקל ארורים על צ'יפס בטטה, ג'וני רד לייבל וטאקילה סאנרייז (וטיפ, נו). ברביעי נסעתי עם חבר לסנוקר ברעננה, חזרנו לכפר סבא לאכול, ואז הלכנו ל"זולה" כזאת על גג של בניין של חבר שלנו, ובגלל שהיה לי משעמם התחלתי לצאת בבאטלים על אחד שם (אין עליי באילתור, נו). ואתמולללל הייתי במסיבה באבא'לה, עם עוד 3 חברים, אני ועוד 2 עברנו את הסלקציה כל-כך מהר, שחבל שלא חיכינו לשלישי שהיה עם מלא חברים מהצבא (סיימו אימון מתקדם במוד"ש), כי הוא היה יכול להכניס אותו ב-40 שקל. אה, והתעכבנו כי אחד איבד ארנק ופלאפון... בסוף איכשהו מישהו החזיר לו את הארנק. משהו רע שקרה השבוע: - נו, בכל טוב יש גם רע, אבל אני לא אתחיל למנות הכל (לא כמו המונה שעשיתי למס' הבנות שדחו אותנו במסיבה חחח) מעשה טוב שעשיתי השבוע: - הרמתי עט שנפל למלצרית בבלו בר ובכך מנעתי מחבר שלי לבהות לה בישבן כשהיא מתכופפת. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: - לשמירה ביום ראשון, מן הסתם. - עד כמה שהייתי רוצה לבוא למפגש, אני מזהיר אתכם - כל החברים שלי ברגילה, ובגלל שבחמישי אני צריך ורוצה להיות בבסיס (חיילת משתחררת), ויום ראשון אני שומר, אני רוצה את שני-שלישי-רביעי לצורך חופשה. לא יודע אם יצא לפועל, וגם לא יודע מתי אחזור ברביעי אם זה יצא לפועל. סרט/ספר השבוע: - ספרים, NONE. - סרט, חחח בבסיס ביום שבת ראינו "רומיאו חייב למות", סרט דווקא קצת מגניב, כיאה לסרטי כושים ומכות יפנים. ואז ביום ראשון לצערי הרב ראיתי "לפגוש את הספרטנים", וזה היה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי. אני בדרך כלל אוהב פארדויות, אבל זה סרט תת רמה שמיועד לאנשים עם רמת משכל כזה כשמסבירים להם כל בדיחה. אולי גיחחתי מדי פעם, וזה נדיר שאני לא נקרע מצחוק כשאני רואה סרט עם חברים. פרק בסדרה: - כל מה שבא ליד, יש הרבה כאלה לשמחתי. הפמליה היה טוב, גם האוססססס. השירים של השבוע: Bright Eyes - We Are Nowhere And It's Now Bright Eyes - Lua Bright Eyes - First Day Of My Life Conor Obrest - Souled Out Vampire Weekend - M79 (מה? זה הרינגטון שלי) The Dykeenies - Stitches The Verve - Love Is Noise The Verve - Appalachian Springs Zero 7 - Destiny Zero 7 - In The Waiting Line Zero 7 - Distractions Chairlift - Bruises Chairlift - Evident Utensil זה פשוט מקסים. תנסו. Passion Pit - Cuddle Fuddle The Decemberists - Valerie Plame Anouk - My Best Wasn't Enough The Middle East - Blood Ray LaMontagne - You Are The Best Thing Blitzen Trapper - Gold for Bread Pryia Thomas - Had I Known, I Would Have Declined Jared Mees and The Grown Kids - Bees Jared Mees and The Grown Kids - In The Fall Reefer - May Baleen Kineticks Stereokids - Have a Nice Day Chandeliers - Mr Electric The Organ - Let The Bells Ring ותמונת השבוע, יש 400 כאלה. בקבוצה Crazy Israel בפייסבוק. פשוט אדיר.