קבלת שבת

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אני לא יודעת אם "חופש" זה חידוש בהתחשב בכל החופשים שהיו לאחרונה, אבל כן, היה חופש והוא היה מצויין. ישבתי בבית וראיתי המון טלוויזיה ועשיתי מרתון של סקראבס וסיימתי את 2 העונות הראשונות. את השלישית אין לי אז דילגתי לרביעית והגעתי לנינה. אחח, איזו אישה מעצבנת!הייתי בתל אביב ופגשתי חברות והבאתי להן מזכרות מתורכיה והיה כיף. אה, ונראה לי שיצאתי עם חברים לסנוקר אבל היה מדכא ואני עדיין לא מדברת עם הידיד וזה מעצבן אותי ואני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה וזה עושה לי חור בראש ורציתי לצאת לטיול עם אמא אבל אז לא יצא ואני תקועה בבית וחצי מהחברים שלי נסעו לטיול והחצי השני לא עושים כלום כניראה ובקיצור חרא שבוע. מעשה טוב שעשיתי השבוע: כן בטח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני רוצה להגיד שאני רוצה לגשת לידיד ולנסות לדבר איתו אבל זה בטח לא יקרה. סרט/ספר השבוע: "סמיילי פייס", כל כך אינדי! וכל כך שנות ה-90. באמת. אהבתי. פרק בסדרה: "בנות גילמור". "העשב של השכן" כל כך טובה! ואני חושבת שכבר אמרתי את זה, אבל לא מזיק לחזור על זה, מרי לואיז פרקר מדהימה. לעזאזל, היא בטח יכולה לשחק צלחת עם ברוקולי וזה יהיה מרתק ומשכנע. "מגרש ביתי" ממש איומה. היום עשיתי את הטעות האיומה של לאכול את ארוחת הבוקר שלי ממש לפני שראיתי את הפרק השבועי ובערך כל 5 דקות כשמישהו שם אמר משהו נדוש וכתוב מאוד רע הרגשתי את האוכל מתחיל לעלות לכיוון הגרון. פרק בסקראבס: כל העונה השניה. השירים של השבוע: מה שכתבתי שבוע שעבר. שיהיה לכולנו שבוע הרבה יותר טוב והמשך חופש מהנה

hodown

New member
אני מקבלת שבת ביום ראשון

משהו טוב שקרה השבוע: הלימודים היו בסדר השבוע. המורים אהבו אותי (יאיייי) הצלחתי ללמוד אנטומיה בבית וללמוד בע"פ את השרירים והעצמות בחלקים שאנחנו עבדנו עליהם (אגב יש לי עצמות אמיתיות בבית מי שמעוניין לגעת ולהיגעל רק תגידיו). אמממ הגיעו לפה כמה ישראלים חדשים אומנם לא לשנה שלי אבל לשנה השלישית והם נוראאאא נחמדים. במיוחד אחד מהם אהמ. ובלי שום קשר הייתי במועדון רומני (בזמן שאני חולה כן) והשתכרתי מעט לא משהו רציני המוסיקה הייתה על הפנים למרות שהדיג'יי היה אחד החבר'ה הישראלים חחח משהו רע שקרה השבוע: אני חולה- גוססת. הגרון שלי כואב והנזלת שלי כבר מזמן לא שקופה מחליפה צבעים כל שעתיים וחצי. הפסקתי לעקוב אחרי התרופות שנטלתי וכל התה ששתיתי. מעשה טוב שעשיתי השבוע: עזרתי לכמה זרים חדשיים שהגיעו אלינו לכיתה להתמצא בפקולטה ועם מערכת השעות. וקבלו קטע- לאת מהם קוראים היידי! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני לא ממש מחכה לזה אני רק רוצה שזה יעבור- מבחן באנטומיה על ה- UPPER LIMB. סרט/ספר השבוע: אין לי זמן לקורא ספרים אבל יצא לי דווקא לראות סרט בקולנוע- מרוץ המוות נראה לי קוראים לו בעברית נכון? פרק בסדרה: סמנתה מי- נחמד. איך פגשתי את אמא כמובן, סמולוויל ומגרש ביתי. פרק בסקראבס: MY INCONVINIENT TRUTH ו-MY RABBIT השירים של השבוע: One repulic - mercy
תמונת השבוע: ככה זה יהיה בשלג (ואל תשאלו אותי מי זה)

למעלה