שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:ארחות חג כייפית. אתמול חזרתי ממשמרת לילה בערב, הלכתי לישון מ-21:00 עד 1 בלילה ואז חברים שלי באו לאסוף אותי ב-3:00 ויצאנו לסיור סליחות. לא באמת היה סליחות כי זה לא הזמן עכשיו, אבל פשוט הסתובבנו בירושלים, בנחלאות בעיר העתיקה וכ"ו כל הילה והיה פשוט מדהים! ביקשנו סליחות אחד מהשני והלכנו המון והיינו בכותל באשכרה 4, 5 בבוקר!!! זה היה מטורף חחח. ישבנו שם קצת ואז עשינו סיור על החומות והגיענו לעיר וישבנו בבית קפה שהיה אחד מהיחידים שהיו פתוחים ורכלנו ארוחת בוקר ממש טעימה. הגעתי הבייתה בסיבות 9:20 בבוקר בערך חח. היה פשוט מדהים! אחת החוויות המיוחדות והשוות.
משהו רע שקרה השבוע: סגרתי ת'חג... נקעתי ת'רגל...
משהו מצחיק שקרה השבוע: היה המון צחוקים בארוחת חג. הלילה של הסליחות היה גם קורע מצחוק. אחד הבנים אמר שנהיה בשקט כי אנשים ישנים אז אמרתי שמעתה אפשר לעשות Whisper word חחחח! אותי זה ממש הצחיק.
החלטה לשנה החדשה: לחזור לנהוג ולנהוג הרבה ובלי מלווה.
חוויה משעשעת מהחג:פשוט משעשע לשבת בשולחן החג שלנו. משפחה מטורפת חחח. אני ובני דודים שלי מריצים צחוקים.
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי סרטים השבוע.
פרק בסדרה: ראיתי סוף סוף בפרק ב"קייל XY" ולא הבנתי על מה כל הרעש. זה ממש מטותמם. כאילו זה כל-כך קי'צי וקלישאי, שלא תמיד יש לי בעיה עם זה, אבל פה זה היה בצורה מעצבנת וגרועה. המשחק מעצבן וגרוע.
פרק בסקראבס: עשיתי איזה מרתון של כמה פרקים מהעונה החמשית באחד הימים. ראיתי את הפרק המוארך של My Way Home וזה היה כל-כך ענק! I smeered it on a fukcha חחחח! והיה עוד כמה דברים כלכ-ך חזקים שנקרעתי מהם. היה כיף לשמוע בידחות חדשות שלא הכרתי מהעונה החמישית.
שיר השבוע: Leonard Cohen – Hallelujah בעוד המון וריאציות אחרות. Dashboard Confessional – The Swiss Army Romance Dashboard Confessional – Screaming Infidelities The Cribs – I'm a Realist The Cribs – Fairer Sex Plain White T's – Hey There Delilah טוב, יצאתם גרועים ולא ניחשתם, אז השיר שהורדתי לפאלפון היה אדיר אוחיות - מחכים למשיח. ליגה של ביצוע!
תמונת השבוע: עכשיו גם לי יש תמונות זריחה, הא רוחל'ה? רק שלי מירושלים שזה יותר טוב.