קבלת שבת/חג

jess r

New member
כן, התחלנו השנה

אצלינו בוחרים את המגמה בסוף י' ומתחילים אותה בי"א, אז רק עכשיו התחלנו. אני מקווה שכשנתחיל לצלם באמת יהיה מעניין. שמעתי על הפסטיבל ואני ממש מקווה שיסיעו אותנו לשם! אבל המורה לא אמרה לנו עליו כלום עדיין אז זה לא סימן טוב.

steelwater

New member
היה כיף בפסטיבל דימונה

הייתי שם באיזה כיתה ' או יא', לא זוכרת. ואז רצינו ללכת שוב אבל בגלל שלא היה כסף או משהו לא הלכנו.

Roncha87

New member
היי, אחותי כנראה נוסעת לפסטיבל הזה ../images/Emo13.gif

היא גם במגמת תקשורת הפקות [יעני קולנוע אצלכם]. אצלנו הפקות/קולנוע זאת בחירה ומכיוון שכשאני נכנסתי לתקשורת עצם העובדה שהייתי מוותרת על זה הורידה לי לבוא בשעת אפס יום אחד ולא להשאר עד שש יום אחר אז וויתרתי

alkai

New member
"הסנדק" מנופח? ../images/Emo2.gif

אולי קצת, אבל זה עדיין סרט גאוני. -ראיתי קיל ביל מזמן, וזה אחד הסרטים המגעילים. אבל עדיין סרט טוב. השני עולה ברמת המגעילות, אבל גם הוא טוב. -חחח לא לתלות את עצמך? אל תמהרי להחליט דברים. -מה יש לך שאת אנטי עונה 6? היא לא פחות טובה מהעונות הקודמות, אבל זו רק דעתי. והיא משתפרת לקראת הסוף, אגב. -ולמה לראות "בנות גילמור"? מה יש בסדרה הזאת שצריך לראות?
גוד שבס!

jess r

New member
קצת ../images/Emo3.gif

מה אני יכולה להגיד - אני לא אוהבת סרטים איטיים וטראגיים, ואני לא מאוד אוהבת סרטי מאפיה או איטלקים באופן כללי, אז הוא כבר איבד אצלי נקודות. האמת היא שכמויות הדם שנשפכות שם לא ראליות והכל מאוד מצועצע ומוגזם עד לכדי... קומדיה. אני לא מעריצה גדולה של איברים קטועים, אבל קיל ביל זה הוא היחיד בו נהנתי מכל טיפת דם שנשפכה מהמזרקות האנושיות בסרט. העונה הזאת ממש מאכזבת. היא לא מדגדגת את העונות הקודמות, והיא אולי לא רעה בפני עצמה אבל מסקראבס אני מצפה ליותר. הפרקים הולכים ומתשתפרים אבל הם עדיין בינוניים. זאת סידרה ענקית! טוב, חוץ מרורי. היא אחת הדמויות הכי מעצבנות שאי פעם ראיתי. היא פשוט עושה שטויות על ימין ועל שמאל והיא מפונקת. ומכוערת - הראש שלה גדול יותר משאר הגוף ואין לה ציצים. היא נראת כמו קרש חיתוך עם גלימה.

steelwater

New member
לדעתי רורי ממש יפה

זה מוזר שאת ממש אוהבת את הסדרה, אבל שונאת את אחת משתי הדמויות הראשיות חחח.

alkai

New member
הנה משהו קורע על בנות גילמור:

http://youtube.com/watch?v=4vTqDC8sBtw זה מ"איש משפחה"...

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחח גדול!!! ראיתי את זה כבר אבל שוב זה ענקקקק

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק אני ועדי דיברנו על הקטע הזה. יש איזה קטע יותר טוב, של mad tv.. מישהו מכיר? אחפש את לינק לסרטון.

steelwater

New member
היא הרבה פחות טובה

אבל זו דעתי גם. היא ממש לא ברמה של העונות האחרות והיא איכזה לגמרי. היא ביאסה לי ת'צורה.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:ארחות חג כייפית. אתמול חזרתי ממשמרת לילה בערב, הלכתי לישון מ-21:00 עד 1 בלילה ואז חברים שלי באו לאסוף אותי ב-3:00 ויצאנו לסיור סליחות. לא באמת היה סליחות כי זה לא הזמן עכשיו, אבל פשוט הסתובבנו בירושלים, בנחלאות בעיר העתיקה וכ"ו כל הילה והיה פשוט מדהים! ביקשנו סליחות אחד מהשני והלכנו המון והיינו בכותל באשכרה 4, 5 בבוקר!!! זה היה מטורף חחח. ישבנו שם קצת ואז עשינו סיור על החומות והגיענו לעיר וישבנו בבית קפה שהיה אחד מהיחידים שהיו פתוחים ורכלנו ארוחת בוקר ממש טעימה. הגעתי הבייתה בסיבות 9:20 בבוקר בערך חח. היה פשוט מדהים! אחת החוויות המיוחדות והשוות. משהו רע שקרה השבוע: סגרתי ת'חג... נקעתי ת'רגל... משהו מצחיק שקרה השבוע: היה המון צחוקים בארוחת חג. הלילה של הסליחות היה גם קורע מצחוק. אחד הבנים אמר שנהיה בשקט כי אנשים ישנים אז אמרתי שמעתה אפשר לעשות Whisper word חחחח! אותי זה ממש הצחיק. החלטה לשנה החדשה: לחזור לנהוג ולנהוג הרבה ובלי מלווה. חוויה משעשעת מהחג:פשוט משעשע לשבת בשולחן החג שלנו. משפחה מטורפת חחח. אני ובני דודים שלי מריצים צחוקים. סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי סרטים השבוע. פרק בסדרה: ראיתי סוף סוף בפרק ב"קייל XY" ולא הבנתי על מה כל הרעש. זה ממש מטותמם. כאילו זה כל-כך קי'צי וקלישאי, שלא תמיד יש לי בעיה עם זה, אבל פה זה היה בצורה מעצבנת וגרועה. המשחק מעצבן וגרוע. פרק בסקראבס: עשיתי איזה מרתון של כמה פרקים מהעונה החמשית באחד הימים. ראיתי את הפרק המוארך של My Way Home וזה היה כל-כך ענק! I smeered it on a fukcha חחחח! והיה עוד כמה דברים כלכ-ך חזקים שנקרעתי מהם. היה כיף לשמוע בידחות חדשות שלא הכרתי מהעונה החמישית. שיר השבוע: Leonard Cohen – Hallelujah בעוד המון וריאציות אחרות. Dashboard Confessional – The Swiss Army Romance Dashboard Confessional – Screaming Infidelities The Cribs – I'm a Realist The Cribs – Fairer Sex Plain White T's – Hey There Delilah טוב, יצאתם גרועים ולא ניחשתם, אז השיר שהורדתי לפאלפון היה אדיר אוחיות - מחכים למשיח. ליגה של ביצוע! תמונת השבוע: עכשיו גם לי יש תמונות זריחה, הא רוחל'ה? רק שלי מירושלים שזה יותר טוב.

alkai

New member
אחלה תמונה...

ומצטער על הרגל, נקע זה באסה. חח מישהו צריך להסביר לאנשים(במיוחד לאיציק) שקייל זו סדרת קיץ ל** ילדים **. כן-כן, זאת סדרת ילדים. אבל עדיין כיף לראות אותה מידי פעם אם אתה בא בלי ציפיות מיוחדות. Shabat shalom

mikmik000

New member
זו לא סדרה לילדים..

זו סדרה לכל המשפחה. ובהתחשב בזה שמדובר בסדרת קיץ, לדעתי היא ממש מעולה. כמובן שלא צריך לצפות ממנה משהו ברמה של אבודים וכאלה, אבל סתם בשביל להעביר את הזמן זו סדרה ממש נחמדה. :)

alkai

New member
בחלק מהמשפחות יש ילדים...

ובגלל זה הקיצ'יות וכל הקלישאות שיעל תיארה.

jess r

New member
נשמע אדיר

האמת היא שהרבה פעמים אני מרגישה רע עם עצמי, שאני גרה בירושלים ואף פעם לא יצא לי להיות בעיר העתיקה או בכלל כל מיני מקומות בירושלים (פתאום נזכרתי בבריג'יט ג'ונס (הספר, לא ראיתי את הסרט), כשהיא כותבת שאנשים מנסים לגרום לאלו שגרים במרכז לונדון להרגיש רע עם עצמם כי הם יושבים כל היום בפאב ולא הולכים לראות את הביג בן וכל המקומות החשובים האלו או משהו כזה). את כל כך צודקת לגבי קייל! זה איום ונורא - פשוט קלישאה אחרי קלישאה! כל משפט מטומטם וקיטשי שאי פעם נאמר בתולדות הקולנוע והטלוויזיה נאמר שם! הם יכולים להתחרות ב"פרב הארבור"! ובגלל שאין מספיק כאלו בשביל למלא פרק שלם אז באמצע הם עושים עצירות שבהם קייל, אחד השחקנים הכי מביכים שאני מכירה, מסתכל באוויר לכמה שניות. מה זה Whisper word ?...

steelwater

New member
בהחלט שחקן מביך

והוא באמת מפסיק ומסתכל פתאום חחח! די, כבר בכל סדרה יש voice over! מה נסגר? והקיל הדפוק הזה מסביר את הלקחי חיים הדפוקים שלו. אבל ראיתי רק פרק אחד אז אני לא רוצה לגמרי לשפוט. וגם אל ראיתי את הפרק הראשון אלא איזה פרק 6. תראי, גם אני והרבה מהחברים שהיו איתו שם לא היינו הרבה בכותל בחיינו, ויותר בעיר העתיקה אבל גם זה לא. אני לא אורמת שצריך ללכת כל יום לכותל לתפילת שחרית, חחח, אבל זה דווקא נחמד לעשות טיולים כאלו מידי פע כי יש מקומות כל-כך יפים בירושלים שזה פשוט מדהים. זה היה רעיון שלא חשבנו עליו לפני ואני ממש שמחה שחברה שלי חשבה עליו עכשיו. Word זה כשמישהו אומר משהו שאתה מסכים איתו, נגיד שאני אגיד שקייל סדרה לא משהו ואת תסכימי, אז את עושה אגרוף עם היד שלך ואני עושה אגרוף עם שלי ואז כמו שנותנים כאפה אז נוגיעם עם היידים ואומרים Word חחח! זה סימן להסכמה. אז אנחנו כל הזמן עושים את זה ובכל מיני וריאציות ובגלל שהיינו צריכים להיות בשקט אמרתי Whisper word חחח. הבנת משהו?

למעלה