קבלת שבת/חג

mikmik000

New member
שלחתי לך מסר :)

וגם אני לא כ"כ חרשתי על העונה השישית.. עכשיו כשראיתי זו הייתה רק הפעם השניה שראיתי אותה [חוץ מפרק המחזמר שעליו באמת חרשתי
].

steelwater

New member
כן, על פרק המחזמר

חרשתי מאות פעמים. הראתי אותו גם למליון אנשים.

steelwater

New member
יא!

כתוב באתר הזה שיש DVD לעונה השישית ויש תמונה ותמונה ממש יפה! אני פוחדת שהתמונה תפתה אותי לקנות את ה-DVD, למרות שאני לא ממש רוצה לקנות אותו חחח.

mikmik000

New member
חחח אני יודעת שכתוב יא מצחיקה XD

אני כתבתי
[הרי אני המנהלת של העמ'.. כל החדשות, תקצירים, כתבות וכו' שיש שם, אני כתבתי]

Roncha87

New member
שבוע טוב../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חג, כל המשפחה באה כולם חוץ מבן דוד אחד שבא לארץ להופיע באילת וברגע האחרון קראו לו להופיע בערב חג היה אוכל טעים. קניתי דיסקים טובים. היה לי מבחן באנגלית למכללה וקיבלתי 122 מתוך 150 שזה מכובד לדעתי
. קיבלתי מלא הודעות שנה טובה שזה תמיד עושה טוב על הלב. כשהגעתי לבית של אבא שלי בערב חג הבנות של בת דודה שלי הקטנות רצו אליי החוצה וחיבקו אותי וצעקו "יייהההייי" זה היה הרגע הכי טוב שהיה לי
. אתמול נסעתי לירדנית עם חברות שלי בספונטניות, הירדנית זה אחלה מקום שלוחה של הכנרת והירדן ובגדה השנייה נוצרים מוטבלים שם. זה מגניב. אז שתינו שם קפה קר וניגנו בגיטרה ואז הלכנו לאכול חומוס וצ'יפס יאמ. משהו רע שקרה השבוע: לא היה כזה שזכור לי
[חוץ מהרגשה מוזרה קצת] משהו מצחיק שקרה השבוע: המפ היו הרבה קטעים עם המשפחה. הבת הכמעט הכי קטנה של בת דודה שלי, היא אחד הדברים הקרועים, טרוריסטית. נתתי לה כיף למעלה עדיף וכל זה. אז היא התחילה להגיד לי "אני אני רוצה צסי.... אני רוצה צסי.. אני רוצה צסי!!" אמרתי לה, מה?! ואט?! לכי תגידי לאבא שלך מה את רוצה והוא יגיד לי מה זה. "אבאאאאא אני רוצה צסי איתה, צסי צסי צסי!!" אז הוא מסתכל עליי ועליה במבט מבולבל לחלוטין ואז קלט. "את רוצה סי! סי סי סי סי סינדרלה שלי היא אוהבת אותי.... נה נה נה" חחחחח נקרעתי, מי שלא מכיר, הייתה לו ילדות עשוקה!
[אגב, היא בת שנתיים וחצי שזה הגיל הכי חמוד בעולם!] חוויה משעשעת מהחג: הייתי שיכורה ממש ממש מיין. וצחקתי עם בני דודים שלי שגם לא היו כל כך פיקחים. בת דודה שלי שגדולה ממני בשנה עובדת בקיבוץ ליד כפר סבא בתור גננת. קוראים לה אור ואחד הדודים אמר לה שהיא צריכה להחליף את השם שלה לעדינה
חחח אני דווקא אמרתי אורנה או לאה
החלטה לשנה החדשה: להירגע, לסיים את הלימודים בצורה הכי טובה שאני יכולה ולנסות לראות דברים בצורה יותר הגיונית
סרט השבוע: בת הים הקטנה שליטה!!! ראיתי עם הבנות הקטנות. אני יודעת כל מילה ומילה בע"פ הסרט הכי טוב בעולם!
פרק בסדרה: עקרות בית נואשות הפרקים הראשונים, שנות ה-70, חברים, מלא. איזה כיף זה שיש יס מקס
פרק בסקראבס: 604!!!
גדול לוליפופ
שיר השבוע: אפרת גוש- בוא אלי אפרת גוש- מה שקרה יוני בלוך- נוף אחר
כנסיית השכל- למאיה יש אקדח [הגרסה המשופצרת] מוש בן ארי- בסוף כל יום. Maria Mena- Bye Bye תמונת השבוע: ספונג'
מי יתן וכולנו נזכה להיות שמחים ואופטימיים כמוהו. שבוע טוב לכולנו, שנה טובה ומדהימה,
שמרו על עצמכם
היום בלילה מעבירים לשעון חורף, לא לשכוח!

steelwater

New member
עוד שנה לישון! WooHoo

אמא אמרה יל היום, אל ידעתי, Best news ever... למה את לא מחוברת יא שימפנז?! במיוחד בשבילך התחברתי למסנג'ר! אני גם שלחתי לך SMS חחח! מעניין אחרי כמה זמן הוא הגיע. שלחתי אותם די מוקדם בבוקר כי הייתי בדרך לצבא, בווואאהההה! שמחה שהיה לך חג כייפי ושבוע טוב! נשמעת חמודה הבת דודה שלך. לצערי במשפחתי יש בקשוי ילדים קטנים ומצחיקי וכייפים ומפגרים.

Roncha87

New member
סורי, המסנג'ר שלי פה קצת דפוק

הוא מתנתק לי כל הזמן!! נכון שלחת לי! קיבלתי אותו בשמונה בבוקר. אבל לקראת הערב היה עומס מטורף ברשת והודעות ששלחו לי בצהריים קיבלתי רק בערב או באמצע הלילה כמו למשל הודעה שאיציק שלח לי זה היה מצחיק
כן הבנות של בת דודה שלי הכי מתוקות בעולם. הבת הגדולה שלה נראית בדיוק כמוני כשהייתי קטנה, שזה כשלעצמו משעשע, כי היא הבת של בת דודה שלי, זאת לא קירבה כזאת גדולה חחח.

creepy creep

New member
מה שקרה שנהיינו, ומה שרע

שלא רציתי שנהיה. אולי אולי אני אסגור את העיניים חזק עד שתעלם
אני בדיוק שומעת את השיר הזה עכשיו. עכשיו זה התחלף ל"בוא אליי"
אז אני חלק מהסיבה שטוב לך על הלב
איזה יופי! חחח ד"א, את וחיה ממש מתוקות שהתקשרתן! עכשיו צריך למצוא מקום שישמור על השיער שלנו מהתנפחות
שבוע טוב יקירתי.

Angelus

New member
שנה טובה ושבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופש, והרבה ממנו. משהו מצחיק שקרה השבוע: אישי מדי
החלטה לשנה החדשה: להיות אופטימי יותר ולקחת את מה שצריך בקלות. סרט השבוע: קליק
ניסיתם? פרק בסדרה: העשב של השכן 305
פרק בסקראבס - 301
שיר השבוע: Pineback - Wasted
תמונת השבוע: שנה טובה.. רציתי לשים תמונה שלה שהיא קורעת מישהו מכות, אבל פה היא יותר סקסית

למעלה