סופ"ש.
משהו טוב שקרה השבוע: *חופש! D: *כל המשפחה באה לביקור, ואכלנו ארוחה גדולה. *נשאר מלא אוכל שתרמתי להומלס שנמצא מתחת לבניין שלי, וזה גרם לי להרגיש טוב עם עצמי. *מבוייש של המסנג'ר* *הרגשתי את האחיינית שלי לעתיד בועטת
*מוניתי למנהלת של עמ' סקראבס [וקייל XY] באתר דאק [www.duck.co.il]. מי שלא יודע מה זה דאק, מדובר באתר דומה לtv.com רק בעברית. כרגע הוא פועל בגרסאת בטא נסיונית, ולכן כדי להרשם אליו צריך קודי כניסה. אם מישהו ממכם רוצה קוד כניסה אתם מוזמנים לבקש במסר או במסנג'ר ואני אתן לכם

אני אשמח אם תרשמו ותעזרו לי לפתח את העמוד של סקראבס ע"י הוספת תמונות, סרטונים, כתבות, ועוד ועוד.
משהו רע שקרה השבוע: מחר חוזרים ללימודים :\ המורות המפגרות שלי החליטו שהחופש הזה מספיק ארוך בשביל לתת בו מלא שעורים, ככה שעכשיו אני תקועה בבית עם עבודות כל היום.
משהו מצחיק שקרה השבוע: ממ.. אחרי הארוחה כזה נשאר מלא אוכל. אז אבא שלי נכנס למטבח ורואה את כל האוכל שנשאר על השולחן, והוא כזה מצקצק בלשון [בצורה כזו של "איזה בזבוז, מה אני עשה עם כל האוכל הזה עכשיו?"], לוקח תבנית, ומתחיל לאכול XD פולנים. P:
החלטה לשנה החדשה: ממ.. למצוא עבודה, להוציא רישיון, להשקיע בלימודים ולהצליח בכל הבגרויות שיש לי השנה.
סרט השבוע: אתמול ראיתי את freedom writers. ראיתי אותו בהתחלה רק בגלל מקדרימי מהאנטומיה וסיילס מווידס, אבל גיליתי שזה סרט פשוט מדהים 3>> אם לא ראיתם, מומלץ בחום! [חוץ מזה, ראיתי גם את פיבר פיץ', דה וודינג סינגר, וראיתי שוב את דיסטרביה. גם דיסטרביה אגב, מומלץ בחום אם עוד לא ראיתם].
פרק בסדרה: 305 של ווידס
, הפרק האחרון לעונה של קייל XY, כמה פרקים של סאות' פארק, כמה פרקים של ניפ טאק, ואתמול אחרי שעשיתם לי חשק ראיתי גם כמה פרקים של חברים
פרק בסקראבס: עשיתי השבוע מרתון של כל העונה השישית, אחרי שהבנתי שלא חרשתי עליה מספיק. :] [וד"א יעל, אני איתך.. הכי כיף לחרוש ולדעת בע"פ
את כל הפרקים של חברים אני כבר יודעת לדקלם בע"פ ואני שואפת שיהיה ככה גם עם סקראבס
]
שיר השבוע: בערך אותם שירים של שבוע שעבר של פאונטיינס אוף ווין, וכמה שירים של 30stm.