קבלת שבת/חג

Roncha87

New member
יעל!!!../images/Emo24.gif איזו תמונה יפה!

אחח ירושלים
ואי איזה כיף לך, את והחברים שלך עושים כל כך הרבה דברים מגניבים ומעניינים. כאילו אתם לא סתם יוצאים לפאב או סתם לאיזו מסיבה גרועה ומשעממת. זה ממש גדול, הקנאה.. חחח אז אדיר אוחיון אה? טוב, הייתי צריכה לחשוב על זה
קייל סדרה חמודה ולא יותר. הוא פשוט שווה ממש כך שיש לי סיבה להמשיך לראות אותה, מלבד זאת, אין באמת למה להמשיך. היא נחמדה וזהו מאוד שיטחית וזה נכון מה שמכיל אמרה שזאת סדרת קיץ לכל המשפחה. זהו. איזה ענק זה הפרק המשודרג נכון?! חחחח לא הפסקתי לצחוק!!! אויש אני כבר מחכה שיהיה את המפגש ותבואי אליי!! את כבר יודעת מה המשמרות שלך בתאריכים האלו? שבוע טוב אהובתי

steelwater

New member
מה התאריכים שוב?

הוא חתיך? חחח! הוא ממש צעיר רון, יא פדופילית! את נהיית כמו אביעד חחח! תגידי, נכון תמונה יפה? כן, באמת זו חבורה של אנשי שאני מאד אוהבת. אנחנו יוצאים גם הרבה לפאבים וזה לא שכל יום יש לנו כאלו טיולים ודברים, אבל זה ממש מגניב שגם את זה אנחנו עושים, שיש פתאום איזה רעיון ספונטני מטורף כזה ושאנחנו לרוב מציליחם להוציא ממנו כמה שיותר. זה היה יכול להיות גם סתם הליכה בלילה בירושלים, אבל אנחנו שדי עשינו המון דברים מגניבים וחווינו המון חוויות שוות בו. אני צריכה לרואת שוב ת'פרק כי אני לא זוכרת ת'בדיחות, חוץ משג'ידי נכנס לחדר של השרת חחח! אבל כן, פרק ענק.

Roncha87

New member
התאריכים../images/Emo26.gif

30.9 או 1.10 או 2.10 חחחחחחח כן הוא חתיך!!! אז מה אם הוא צעיר? הוא עדיין שווה
אנחנו נראה שוב את הפרק, איי קאן פרומיס יו
התמונה ממש ממש יפה

Roncha87

New member
אגב, הגבתי לך בדאק ../images/Emo9.gif

אם אני יכולה לעזור שם במשהו תגידי לי, אני אשמח

mikmik000

New member
ראיתי, והחזרתי לך תשובה P:

את יכולה להסתכל על ההודעה של "קצת עדכונים", אם את מחפשת במה לעזור. :]

steelwater

New member
תודה!

יש עוד המון כאלו מאותו לילה... אני אולי אשים לינק אחר כך. יש בסוכות משהו בירושלים שאני ממש רוצה להיות בו, אז נראה.

steelwater

New member
די, תפסיקי, את מביכה אותי!../images/Emo9.gif

אני לעיתים יכולה להיות בנאדם מאד שרירותי, אז אל תקבעו בגללי.

creepy creep

New member
../images/Emo2.gif

אני אמרתי שזה בטח אדיר אוחיון! בכל מקרה הביצוע שלו באמת יפה. אחחח ירושליים בלילה
כיף לך! זאת נשמעת חוויה באמת מדהימה. רפואה שלמה לרגל שלך!

r love gerard

New member
ס'נוסטלגיה../images/Emo129.gif

למכ"ר יש שיר שקוראים לו My Way Home Is Through You האמ, כן

mikmik000

New member
סופ"ש. :)

משהו טוב שקרה השבוע: *חופש! D: *כל המשפחה באה לביקור, ואכלנו ארוחה גדולה. *נשאר מלא אוכל שתרמתי להומלס שנמצא מתחת לבניין שלי, וזה גרם לי להרגיש טוב עם עצמי. *מבוייש של המסנג'ר* *הרגשתי את האחיינית שלי לעתיד בועטת
*מוניתי למנהלת של עמ' סקראבס [וקייל XY] באתר דאק [www.duck.co.il]. מי שלא יודע מה זה דאק, מדובר באתר דומה לtv.com רק בעברית. כרגע הוא פועל בגרסאת בטא נסיונית, ולכן כדי להרשם אליו צריך קודי כניסה. אם מישהו ממכם רוצה קוד כניסה אתם מוזמנים לבקש במסר או במסנג'ר ואני אתן לכם :) אני אשמח אם תרשמו ותעזרו לי לפתח את העמוד של סקראבס ע"י הוספת תמונות, סרטונים, כתבות, ועוד ועוד. משהו רע שקרה השבוע: מחר חוזרים ללימודים :\ המורות המפגרות שלי החליטו שהחופש הזה מספיק ארוך בשביל לתת בו מלא שעורים, ככה שעכשיו אני תקועה בבית עם עבודות כל היום. משהו מצחיק שקרה השבוע: ממ.. אחרי הארוחה כזה נשאר מלא אוכל. אז אבא שלי נכנס למטבח ורואה את כל האוכל שנשאר על השולחן, והוא כזה מצקצק בלשון [בצורה כזו של "איזה בזבוז, מה אני עשה עם כל האוכל הזה עכשיו?"], לוקח תבנית, ומתחיל לאכול XD פולנים. P: החלטה לשנה החדשה: ממ.. למצוא עבודה, להוציא רישיון, להשקיע בלימודים ולהצליח בכל הבגרויות שיש לי השנה. סרט השבוע: אתמול ראיתי את freedom writers. ראיתי אותו בהתחלה רק בגלל מקדרימי מהאנטומיה וסיילס מווידס, אבל גיליתי שזה סרט פשוט מדהים 3>> אם לא ראיתם, מומלץ בחום! [חוץ מזה, ראיתי גם את פיבר פיץ', דה וודינג סינגר, וראיתי שוב את דיסטרביה. גם דיסטרביה אגב, מומלץ בחום אם עוד לא ראיתם]. פרק בסדרה: 305 של ווידס
, הפרק האחרון לעונה של קייל XY, כמה פרקים של סאות' פארק, כמה פרקים של ניפ טאק, ואתמול אחרי שעשיתם לי חשק ראיתי גם כמה פרקים של חברים :) פרק בסקראבס: עשיתי השבוע מרתון של כל העונה השישית, אחרי שהבנתי שלא חרשתי עליה מספיק. :] [וד"א יעל, אני איתך.. הכי כיף לחרוש ולדעת בע"פ
את כל הפרקים של חברים אני כבר יודעת לדקלם בע"פ ואני שואפת שיהיה ככה גם עם סקראבס
] שיר השבוע: בערך אותם שירים של שבוע שעבר של פאונטיינס אוף ווין, וכמה שירים של 30stm.

alkai

New member
בקשר לדאק...

נרשמתי לזה, נראה אחלה דבר. אני לא מוסיף כרגע כל מיני דברים, כי אני פשוט בימים משעממים אלה עובד על אתר נחמד של סקראבס, אז ההשקעה מופנית לשם. הנה רק העיצוב: http://freewebs.com/ilscrubs/index.html והבנתי שהעונה השניה של קייל לא נגמרה, היא רק בפגרה. יכול להיות שאני טועה. כל הכבוד על שנתת את האוכל להומלס, במקום שאבא יצקצק בלשון וייקח הכל.
שבת שלום...

mikmik000

New member
מגניב :)

העיצוב ממש יפה D: כשתסיים את האתר תגיד לי, ואני אפרסם קישור לאתר בעמ' בדאק. :] לפי מה שהבנתי העונה השניה נגמרה.. זה גם הגיוני כי בערך עכשיו נגמרות כל סדרות הקיץ מלבד מס' סדרות של הכבלים שנמשכות אל תוך עונת החורף. בדקתי גם בפורום קייל XY עכשיו, והם התייחסו לפרק האחרון ששודר [13 אאל"ט] כפרק האחרון בעונה.

Roncha87

New member
כל הכבוד לך שתרמת את האוכל!! ../images/Emo13.gif

גם אני איתכם שהכי כיף לחרוש ולדעת הכל בע"פ זה עושה את זה עוד יותר מצחיק לפעמים
חחחחחחח הקטע עם אבא שלך הרג אותי, "פולנים" מבינה אותך לגמרי! אנחנו פשוט אוכלים את השאריות ביום למחרת בצהריים
שבוע טוב!!

steelwater

New member
גם אנחנו

ואז לאורך כל השבוע עד שזה כבר מגעיל... אבל זה פרסים חחח!

steelwater

New member
בהצלחה עם הברווז!

אני רוצה להצטרף ולעזור לך, שילחי לי בבקשה. יפה שתרמת לקבצן, Kudus to you! דווקא את העונה השישית לא הכי חרשתי כי אני אל ממש אוהבת אותה. אשכרה מבאס אותי לראות כל מיני פרקים שוב. אבל זה בהחלט כיף לחרוש! תערי אותי באמצע הלילה אני אדע להגיד לך ציטוט מחברים חחח.

למעלה