קבלת שבת/חג

steelwater

New member
חחח!

טירוף! הקטע עם הבולבול חחח! היא אמרה עליה או עליו? כי רשמת "לי" ולא ממש הבנתי... סורי על המחבן, בהצלחה בתסריט!. תביא לקרוא כשתסיים.

TheLost

New member
היא אמרה כאילו שלה יצמח בולבול

כאילו בלי קשר לילד.

TheLost

New member
תקשיבו...

משהו טוב שקרה השבוע: חופש... משהו רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה שהלך לי פשוט ג-ר-ו-ע משהו מצחיק שקרה השבוע: עזבו אותי מדברים מצחיקים
החלטה לשנה החדשה: לכתוב את כ-ל התסריט שלי. סרט השבוע: ראיתי השבוע את "החבר'ה הטובים" שלא ממש אהבתי, אבל אני לא רוצה להגיד because I said so אז נגיד שאין סרט השבוע. פרק בסדרה: אולי 4.06 של באפי? או 1.03 של אנג'ל! פרק בסקראבס: 6.17, Their Story שיר השבוע: So Far - הבנות נחמה תמונת השבוע:
חוויה משעשעת מהחג: בערב חג היינו אצל סבא וסבתא שלי יחד עם דודנית חמודה שלי שהיא בת 3, ואז היה לה פיפי והיא ביקשה שאני אבוא איתה והייתה לנו שיחת נפש מאוד מאוד מרגשת בזמן שהיא יושבת על האסלה. "יש לי פיפי?" "כן, הנה, עשית" "לך יש פיפי?" "לא, אין לי פיפי" "אתה בן?" "כן, אני בן. מה את?" "אני... אני בן!" "לא נכון, את בת" "אני בת. ויהודה (קרוב משפחה) בן?" "כן" "ואתגר (קרוב משפחה) בן?" "כן" "ו... אבא בן?" "כן" "ועדי בן?" "מי זה עדי?" "עדי מהגן" "אממ... לא יודע... יש לו שיער ארוך?" "כן, הוא בן. עוד מעט יצמח לי בולבול"

hodown

New member
שבת שבת שבת ../images/Emo20.gif חג חג חג

משהו טוב שקרה השבוע: חג משהו רע שקרה השבוע: עצבנתי את המורה שלי לפסיכומטרי. שיט ואני רציתי ציון גבוה משהו מצחיק שקרה השבוע: אוי היו מלא: איזה אחד הגיע למרפאה ומחכה ליד איזו דלק של רופאה במקום להיכנס: אחות שעובדת איתי א': מה הוא עושה כל כך קרוב לדלת? אחות שעובדת איתי ב': מחכה שהרופאה תצא לכבודו. אוי הייתם צריכים לראות איך הוא עמד שם חחח. איזה ילדה בת 4 נכנסה לחדר אחיות והתחילה לצעוק לכולם: "תודה!!! חג שמח!!! תודה!!! חג שמח!!!" איזה מתוקה היא חחח החלטה לשנה החדשה: RESOLUTION הא? אולי אני אקנה מכנסי עור חדשים [למבינים?]? סרט השבוע: ניסיתי לראות בחזרה לעתיד עם מייקל ג'יי פוקס עוד בצעירותו אבל נרדמתי. אה!!! ראיתי משפחת סימפסון. פרק בסדרה: באפי. אנג'ל חזר ייי פרק בסקראבס: זה שטורק מציע לקרלה נישואין נו שכחתי. ג'יי די והזיקוקים
שיר השבוע: הקטקטים תמונת השבוע: הפרי האסור + חוויה משעשעת מהחג: ארוחת חג במקדולנדס.

Roncha87

New member
שכחת להוסיף עוד משהו טוב שקרה

אהם אהם "נפגשתי עם רון בארומה והיה ממש טעים וכיף" אהם אהם

hodown

New member
חחח כן שכחתי להוסיף את זה.

הייתי גם צריכה להוסיף לדבר מצחיקים: רון נוהגת עם רגל אחת על הכיסא. זה היה קורע חחחח

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חחחח

אני עושה דברים בלי לשים לב, רק כשאמרת לי, הבנתי שאני עושה את זה. נו מה לעשות, אני קיבוצניקית, גם להוריד את הכפכפים ולשבת ישיבה מזרחית באמצע ארומה זה אחד מהשטויות שלי
חחח איך לא סיפרת לי על הילדה בנכנסה וצעקה חג שמח?! זה ענק!!! שבוע טוב יקירתי

steelwater

New member
His story

כשדר' קוקס מקריין ת'פרק. אחד הפרקים הכי טובים אבר! לקנות מכנסי עור חדשים - חחחחחחחחחח! בסופו של דבר, משם הגיע הרעיון לשאלה... ראיתי את הסרט של משפחת סימפסון? מה חשבת? זה פשוט סרט מעולה!!!

hodown

New member
כן, זה אחד הפרקים האהובים עלי

חחח הזכרת לי שלא ראיתי חברים כבר יובלות.
ואז גם הזכרת לי איך הוא מרך קרם לחות על הרגליים שלו וניסה להעלות את המכנסיים ואז דבר לעצמו צ'פחה במצח! כן סרט ענק!!! רוב הסרט ישבתי ולא הפסקתי לצחוק, למרות שלא הבנתי מה התלהבתם כל כך מהספיידר פיג. זה היה משעשע אבל לא עד כדי כך, מה שהיה משעשע זה כשבארט נסע על הסקייטבורד!! נשפכתי מצחוק.

hodown

New member
פוי *מרח ו- דבר= דפק (נראה לי...)

מי יודע מה חשבתי...

mikmik000

New member
מהה ספיידר פיג זה כזה ענק 3>

במיוחד הקטע שהוא הלביש אותו אח"כ כהארי פלופר XD

steelwater

New member
"The powder and the cream

have created a mix" חחח! סדרה גאונית. מה? Spider pig זה היה אחד הקטעים החזקים. השיר היה קורע מצחוק, ושהוא פתאום אומר שהוא כבר לא Spider Big אלה Harry Plomper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! הקטע עם הסקייטבורד זה כשרואים לבארט ת'זה שלו? כל הקטע מצחיק, אבל זה היה נורא ואיום! חחח.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif כן זה קטע ענק בחברים!!!

שהוא מתקשר לג'ואי והוא ממליץ לו למרוח טלק והכל הופך לעיסה מגעילה
גדול!!

jess r

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: הדיוידי החדש הגיע סוף סוף, ראיתי "קיל ביל" 670 פעמים. אני יכולה לצטט את כל הסרט חוץ מהדיאלוגים ביפנית. ראיתי "שמש נצחית בראש צלול" עם חברים ואכלנו פיצה בהרכב מצומצם והיה כיף ואז ראינו "קיל ביל". משהו רע שקרה השבוע: קולנוע מעשי לא היה כיף. אוף, ברור שהוא לא יהיה כיף. סתם השלתי את עצמי שיהיה כיף כי זה מעניין אבל ברור שזה לא יהיה מעניין. הכל מחורבן. הגיעו החגים. אני שונאת חגים, חוץ מהחופש, אבל לא נהנתי מהחופש כי הייתי אמורה לנסוע למסלול האחרון בערך ברשימת "מסלולים שחייבים לעשות" אבל זה התבטל והוא בצפון אז אני אצטרך לחכות לקיץ הבא בשביל לנסוע לשם. משהו מצחיק שקרה השבוע: החיים לא מצחיקים בכלל. החלטה לשנה החדשה: לא לתלות את עצמי. לקנות דיוידי של סרטים שמזמן רציתי וכמה אלבומים. סרט השבוע: "קיל ביל", "ספרות זולה", "שמש נצחית בראש צלול", "גרדן סטייט". "הסנדק" - סתם מנופח. ניסיתי לראות את "היו זמנים באמריקה" אבל נשברתי אחרי שבסצינה שלמה של חצי שעה הדמות של רוברט דה נירו קנתה כרטיס לרכבת ו... הסתובבה עם פרצוף מוזר ו... אלוהים, איזה סרט מייאש, וזה נמשך ככה 3 שעות ו-40 דקות! פרק בסדרה: היום ומחר יש מרתון בהולמרק של בנות גילמור עונות 5-6, אז ראיתי היום כל היום בנות גילמור עונה 5. רורי ממש מעצבנת! פרק בסקראבס: 604 המטומטם. שיר השבוע: Fergie-Mary Jane Shoes The Flaming Lips - Fight Test פסקולים של סרטים שראיתי השבוע

steelwater

New member
פסקול של Garden State שליטה!

מה, לא מעניין קולנו מעשי? בטוח יהיה מעניין בסופו של דבר! תני לזה קצת זמן.

mikmik000

New member
קולנוע מעשי זה דווקא הדבר הכי מעניין..

שאי פעם למדתי. אם רק השנה התחלת ללמוד, תני לזה קצת זמן. בהתחלה לא עושים הרבה, אבל אח"כ מתחילים להוציא מצלמות הביתה, לצלם כל מיני סרטים בבי"ס או מחוץ לבי"ס ועל חשבון שעות לימודים.. זה ממש נחמד. :) ד"א, הכיתה שלך באה במקרה לפסטיבל דימונה ב24.9? [או שעוד לא חילקו אתכם לפרסום והפקה?]

למעלה