שבוע טוב
משהו טוב שקרה השבוע: הדיוידי החדש הגיע סוף סוף, ראיתי "קיל ביל" 670 פעמים. אני יכולה לצטט את כל הסרט חוץ מהדיאלוגים ביפנית. ראיתי "שמש נצחית בראש צלול" עם חברים ואכלנו פיצה בהרכב מצומצם והיה כיף ואז ראינו "קיל ביל". משהו רע שקרה השבוע: קולנוע מעשי לא היה כיף. אוף, ברור שהוא לא יהיה כיף. סתם השלתי את עצמי שיהיה כיף כי זה מעניין אבל ברור שזה לא יהיה מעניין. הכל מחורבן. הגיעו החגים. אני שונאת חגים, חוץ מהחופש, אבל לא נהנתי מהחופש כי הייתי אמורה לנסוע למסלול האחרון בערך ברשימת "מסלולים שחייבים לעשות" אבל זה התבטל והוא בצפון אז אני אצטרך לחכות לקיץ הבא בשביל לנסוע לשם. משהו מצחיק שקרה השבוע: החיים לא מצחיקים בכלל. החלטה לשנה החדשה: לא לתלות את עצמי. לקנות דיוידי של סרטים שמזמן רציתי וכמה אלבומים. סרט השבוע: "קיל ביל", "ספרות זולה", "שמש נצחית בראש צלול", "גרדן סטייט". "הסנדק" - סתם מנופח. ניסיתי לראות את "היו זמנים באמריקה" אבל נשברתי אחרי שבסצינה שלמה של חצי שעה הדמות של רוברט דה נירו קנתה כרטיס לרכבת ו... הסתובבה עם פרצוף מוזר ו... אלוהים, איזה סרט מייאש, וזה נמשך ככה 3 שעות ו-40 דקות! פרק בסדרה: היום ומחר יש מרתון בהולמרק של בנות גילמור עונות 5-6, אז ראיתי היום כל היום בנות גילמור עונה 5. רורי ממש מעצבנת! פרק בסקראבס: 604 המטומטם. שיר השבוע: Fergie-Mary Jane Shoes The Flaming Lips - Fight Test פסקולים של סרטים שראיתי השבוע