וופי דופי!
משהו טוב שקרה השבוע: - ראש השנה. לא שאני אוהב את החג הזה, אבל לקבל חופשה מהעבודה זה בהחלט מרענן. - אמ, קיבלתי משכורת. רק שאני לא ממש מרוצה ממנה (פרטים בהמשך..?) - אני ואלמוג סיימנו לערוך את הסרט! משהו רע שקרה השבוע: - חסר לי בסביבות 600 שקל מהמשכורת, וגם לא קיבלתי צ'ק של 180 ש"ח מהחלוקת עיתונים בגלל שהם טוענים שלא מילאתי טופס, והחופשה עכשיו הרסה לי את זה כי אי אפשר לעשות כלום. - לא הצלחנו לצרוב את הסרט כמו שצריך :\ - האוזניות החדשות נדפקו, אני פשוט שונא כשהחיבור נהרס ושומעים רק מאוזניה אחת, או 2, או שזה נחלש.. מה שבא לו. - חחחח השתכרתי שוב. הלכתי לפאב עם חברים, שתיתי קצת... שוט של וויסקי ג'וני אדום, ועוד שוט (או יותר?) של רום כלשהו עם טעם כמו של וויסקי, וזה הביא לתוצאות לא נעימות. אסור לי לשתות! משהו מצחיק שקרה השבוע: - ^ - הסרטטטטט. יצא ענק. הייתי גם מת להראות לכם תמונות שצילמנו אבל המחשב של אלמוג לא אוהב את המחשב שלי ואי אפשר לשלוח. - חח אחד העובדים בעבודה קצת לא שפוי, אוהב לדבר לעצמו ולעשות קולות ולזרוק הערות, ואלמוג עשה חיקוי שלו ואני נקרעתי מצחוק. "ביפ ביפ! ביפ ביפ! זוז לי מהדרך!", "אוווווווווווווווווו איגור טוב שבאת!", "לך לי מהשולחן, אני רק קם וכבר תופסים לי! זוז לפני שאני חותך אותך!" "מה? לא דיברתי אליך, דיברתי אל השקיות" החלטה לשנה החדשה: - לעבור את הגיוס הזה כמו שצריך, בלי להתלונן יותר מדי, בלי לסבול יותר מדי. אה, ולמצוא מישהי. אהמ. סרט השבוע: חח השגתי את "Knocked Up" ואת סנאץ' אבל עדיין לא ראיתי. פרק בסדרה: אם כבר בסדרות עסקינן, השגתי 11 עונות של סימפסונס מבנדוד שלי ואתמול ראיתי את הפיילוט כריסמס העלוב. פרק 5.21 של אנג'ל. בעע, זה נגמר עוד רגע. פרק בסקראבס: לא ראיתי, כרגיל שירי השבוע: The Honorary Title - Finally Understood כמה לא מתאים לי לשמוע אימו A Sunny Day In Glassgow - Hugs & Kisses כמה חמוד Cherry Ghost - People Help The People Josh Rouse - Sweetie The Thrills - The Midnight Choir מעולה Rilo Kiley - The Moneymaker התאהבתי. יש בזה את הריף הכי אדיר בעולם. New Young Pony Club - Tight Fit Gravenhurst - Trust שיר מוזר מעט, וטוב ולשירים שבאמת עשו לי את השבוע... Morcheeba - Otherwise Morcheeba - Rome Wasn't Built In A Day זה שירים ששמעתי והבנתי שאני מכיר אותם, אי שם משנות ה-90 או משהו. וזה כיף. Tricky - Overcome Tricky - Ponderosa Tricky - Black Steel Tricky - Aftermath Tricky - You Don't כמה לא צפוי שתראו את זה ממני, אבל טריקי, אמן היפ הופ. שעבר הסבה כדי לעשות טריפ הופ. ת'אמת ברוב השירים פה בחורה שרה, בסגנון מעט אלקטרוני מעט היפ הופ, וכשהוא שר זה נע בין שירה לראפ ונשמע אפל. זה מעולה.