קבוצת הערות (3)

kung fu

New member
../images/Emo26.gif שיתוף בתצפיות על עצמי

ברוח משימת המעקב על עצמי ותוך הפרדה בין תצפיות שמתבצעות בהווה ולבין תצפיות שהתבצעו בעבר.

kung fu

New member
היום התחלתי שוב את הסבב

אמרתי את המשפט. יש לי עוד יומיים. נו....אני רוצה כבר לסיים את המשימה!!!!

kung fu

New member
גם היום אמרתי את המשפט!

נשארה לי עוד פעם אחת!!! רוצה לסיים את המשימה הזאת כבר!!!!!

kung fu

New member
ניגשת לקרוא מה המשימה ה-5

יאמי יאמי!!! מעניין מה היא..... מתחילה לחתור למשימה ה-5! אוקיי בחרתי פעולה! הפעולה שבחרתי היא לעבוד מחר עם הקובץ שקראתי לו "חמש משימות בקונג-פו". (אני דוחה את העבודה על זה כבר המון זמן. כל פעם לא מתחשק לי לעבוד על זה). הגדרת המשימה: לעבוד על הקובץ "חמש משימות בקונג-פו" לפחות 10 דקות! לעבוד על הקובץ לא יאוחר מהשעה 20:00 בערב!
המשימה הזאת קלה מ-א-ד עבורי. קטן עלי. מה שנקרא: piece of cake. מחר אדווח לכאן על השלמת המשימה
יההההה!!!!

kung fu

New member
ביצעתי את זה כבר אתמול.

התחלתי לחתור היום להשלמת המשימה ה-6! היום ביצעתי פעם 1 מתוך 3 של הפעולה שבמשימה.

kung fu

New member
ביצעתי כבר פעמיים את מחיאות הכף

והיום היתה אמורה להיות הפעם השלישית אבל שכחתי מזה. זילזלתי במשימה הזו. (שהיא קלה באופן מצחיק וכדומה...) בשתי פעמים הקודמות זכרתי את המשימה מבלי להתאמץ (זה אכן היה לי קל באופן מצחיק), אז היום כבר לא השקעתי בזה מחשבה מיוחדת... מחר אתחיל סבב נוסף, והפעם לא אזלזל במשימה לכל אורכה

kung fu

New member
אתמול והיום עשיתי את מחיאת הכף

התייחסתי למשיהמב רצינות וזכרתי אותה. מתכוונת לסיים את המשימה מחר!

kung fu

New member
השלמתי את המשימה מקודם. איזה כיף!

ברגע שהתייחסתי אל המשימה ברצינות, היה ברור ששום כוח לא יכול למנוע ממני לזכור לעשות אותה ולהשלים אותה. זה היה קלי קלות ברגע שהתייחסתי אליה ברצינות. שמחה! ניגשת לקרוא מה היא המשימה ה-7.

kung fu

New member
היום הייתי "בבית שלי" בפעם השנייה

לא היה ברור לי מה לעשות. אז פשוט הייתי עם עצמי. שמתי לב למחשבות מצחיקות כגון: "עכשיו אני לא עושה כלום"...ולמעשה זה שחשבתי זה כבר עשייה. ראיתי שלרוב האנשים שעסוקים במירוץ של החיים - עבודה, שינה, בישול, חברים, סרטים..... ושהם לא עם עצמם בכלל, אז החמש דקות האלו מאד תורמות וזה ברור מה זה אומר שהם יהיו נגישים עם עצמם. אבל עבורי שאני עם עצמי, ואני מודעת, אז מה זה אומר להיות נגישה לעצמי...? לא הצלחתי לפתור את זה. אז פשוט עשיתי כמיטב הבנתי.

kung fu

New member
לגבי משימה מספר 7

הפעולות שבחרתי: יום ד' - עד השעה 18:00 לקרוא בספר שיש לי של גוף האדם למשך 10 דקות לפחות. יום ה' - עד השעה 20:00 לעבוד על סידור הניירת לפחות 10 דקות. יום ו' - עד השעה 22:00 לעבוד על סידור הניירת לפחות 10 דקות. אם השלמתי את סידור הניירת כבר ביום ה' אז לקרוא בספר של המגנטיות, למשך 10 דקות לפחות.

kung fu

New member
עשיתי אתמול את מה שהחלטתי לעשות.

בהמשך היום אעשה את מה שהחלטתי לעשות להיום.

kung fu

New member
עשיתי היום את הפעולה שבחרתי לעשות

היום. נשאר לי רק את מחר ואז אשלים את המשימה! יהההה!!

Talia E

New member
../images/Emo41.gif1מים צלולים-עוד לא השלימה שלב../images/Emo41.gif

וכעת חותרת להשלמת השלב הראשון
תאריך תחילת המסע של 1מים צלולים: 15.8.04
בקשה מ- 1מים צלולים: אנא שרשרי להודעה זו 4 הודעות כדלקמן (כולל האייקונים): כותרת:
דיווחי השלמת שלב תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
בקשות עזרה תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
שיתוף בתצפיות על עצמי תוכן: ברוח משימת המעקב על עצמי ותוך הפרדה בין תצפיות שמתבצעות בהווה ולבין תצפיות שהתבצעו בעבר. כותרת:
שיתוף בחוויות תוכן: לא כולל תצפיות על עצמי תוכלי גם להוסיף הודעות נושא אחרות, כראות עינייך - אבל אלה תהיינה 4 הודעות הנושא הראשונות
בהצלחה בהמשך המסע

למעלה