לא ממש הבנתי
אני עושה את המשימות, וכרגע בשלב 8. ברצוני מזה זמן להצטרף לקבוצה, אך לא ברור לי איך. להעתיק הסכם - איזה הסכם? בכל -מקרה, התחלתי לדווח לעצמי עד שאבין לאיפה לדווח בפורום: דיווח: סיימתי את משימה 2 ביום שישי. תיכננתי לקרוא ספר של אוספנסקי שיש לי – להתחיל לקרוא, ולהרגיש שאני מבינה קצת על טיב הספר, כך שאם הוא מעניין אותי- יהיה לי מעניין לחזור אליו, ואם הוא לא – אז, הוריד אותו מרשימת הספרים שאני רוצה לקרוא שיש לי. חשבתי לקחת על עצמי משימה אחרת, שהייתה לי יותר מעניינת, אך רציתי להספיק אותה עוד ביום חמישי – בו בחרתי את המשימה. בסופו של דבר לא עשיתי את הדבר ההוא (ביום חמישי ועדיין). היה לי יותר חשוב לעמוד במשימת העירות. כאילו שאם אני עושה משימת עירות על חשבון דברים אחרים שרציתי- אז, אני ערה יותר. משעשע. עברתי למשימה השלישית. תרגלתי בנתיים רק פעם אחת. ארתרגל שובו ואגיע למצב שאני מכפילה את משך הזמן. אדווח בהמשך. סיימתי את משימה 3. ראיתי שהזמן שלוקח לי בממוצע הוא 10 דקות. עם חריגות של בין 8-12 דקות. שזה הבדל גדול, אך רציתי להכפילו. דיברתי על זה עם לירן והוא אמר – מה הבעיה, הריי לא מדובר על הצלחה בריכוז בנשימה, אלא בלהמשיך בתרגיל גם אחריי שנמאס!- וכך אפשר להמשיך גם שעות... אז עשיתי חצי שעה. בלי הרבה ריכוז, ועם הרבה מחיאות כפיים לעצמי – אבל, המשכתי עוד ועוד אחריי שנמאס. וגם השתפרתי בסבלנות, וגם בהתבוננות בנשימה. סיימתי את משימה 4. עשיתי זאת! סיימתי את משימה 5. תיכננתי עשייה ליום המחר, וזכרתי זאת למחרת – אך, כשהייתי בתוך פגישה אישית ובחרתי שלא לצאת מהפגישה לצורך ביצוע המשימה. איפשרתי לעצמי למצוא את עצמי עושה זאת, אך כשהתעוררתי למחרת- הבנתי כי לא כך קרה. החלטתי שאם לא אצליח, אעשה זאת ביום המחר – ולמחרת היום - זכרתי. ניגשתי למחשב, וקראתי את תוכן אתר חלומות צלולים שרציתי לקרוא. איפשרתי לעצמי לקרוא חלק, אך מצאתי את עצמי קוראת הכל - כמו שרציתי בצורה השלמה של ביצוע המשימה. סיימתי את משימה 6. מחאתי כפיים בין 12:00 ל 15:00. סיימתי את משימה 7. בחרתי לטפח את עור פניי במשך שלושה ימים. הדבר כלל התייחסות שונה מבדרך-כלל לעור פניי, וכלל גם טיפוח עם אפשרות לפעולות נוספות שונות. עשיתי ונהניתי. אני עכשיו במשימה 8.