קבוצת הערות (3)

דקדנסיה

New member
תודה רבה לך ../images/Emo24.gif

איזה כיף שאת ....

../images/Emo26.gif שיתוף בתצפיות על עצמי

ברוח משימת המעקב על עצמי , ותוך הפרדה בין תצפיות שמתרחשות בהווה לבין תצפיות שהתבצעו בעבר.

Talia E

New member
../images/Emo41.gifThe Daydreamer-עוד לא השלימה../images/Emo41.gif

שלב וכעת חותרת להשלמת השלב הראשון
תאריך תחילת המסע של The Daydreamer: 13.7.04
בקשה מ- The Daydreamer: אנא שרשרי להודעה זו 4 הודעות כדלקמן (כולל האייקונים): כותרת:
דיווחי השלמת שלב תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
בקשות עזרה תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
שיתוף בתצפיות על עצמי תוכן: ברוח משימת המעקב על עצמי ותוך הפרדה בין תצפיות שמתבצעות בהווה ולבין תצפיות שהתבצעו בעבר. כותרת:
שיתוף בחוויות תוכן: לא כולל תצפיות על עצמי תוכלי גם להוסיף הודעות נושא אחרות, כראות עינייך - אבל אלה תהיינה 4 הודעות הנושא הראשונות
בהצלחה בהמשך המסע

Talia E

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifמסעות שהושלמו../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כאן יתועדו (בקרוב, אם ירצה ה- force
) מסעות שהושלמו, כלומר, של אנשים שהשלימו את כל 12 השלבים

Talia E

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifמסעות שהופסקו../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כאן יתועדו, אם יהיו כאלה, מסעות שהופסקו (כלומר, אנשים שהפסיקו לחתור להשלמת משימות הערות ופרשו באופן סופי מהקבוצה). התיעוד יכלול שלושה מרכיבים:
תאריך תחילת המסע
תאריך הפרישה מהמסע
הסיבה הרשמית להפסקת המסע

Talia E

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifדיונים חופשיים../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כאן ניתן לשוחח בחופשיות על כל מיני עניינים שלא נוגעים לחתירתכם האישית או לחתירתו של חבר ספציפי אחר בקבוצה (במקרים כאלה, כדאי פשוט לכתוב במדורים האישיים של חברי הקבוצה) - אלא על עניינים שנוגעים ליותר מחבר אחד בקבוצה, או לקבוצה כולה (למשל, הצעות שיפור לעיצוב השרשור של הקבוצה...
)

Talia E

New member
הודעת נושא נוספת - אופציונלית

אני הוספתי במדור האישי שלי הודעת נושא נוספת, שכותרתה:
עדכונים במצב החתירה שלי החלק הזה היה חסר לי במדור שלי (נתקלתי בזה פשוט כשרציתי לשתף במדור שלי על ההתקדמות בחתירה שלי לשלב הבא, וגיליתי ש"אין ממש איפה"
). החלק הזה הוא לא "חובה" מבחינת ההשתתפות בקבוצה (לא חייבים לשתף בחתירה להשלמת השלבים, אלא רק כשמשלימים אותם), אבל אני מאד ממליצה לכל חברי הקבוצה ליצור מדור כזה; נראה לי שהוא מועיל ומקדם עבור כולם, ושבין כה וכה רוב החברים משתפים בחתירה שלהם, אז שיהיה כבר מסודר ומזמין גם לכותב/ת וגם לקוראים

Talia E

New member
תזכורת:

יש לי הרגשה שאנשים עשויים לפספס את מה שכתבתי כאן לגבי הכתיבה במדורים האישיים: כל חברי הקבוצה יכולים לכתוב, להגיב, לייעץ וכו' בתוך המדור האישי של מישהו מסויים (הכתיבה במדורים אינה מוגבלת רק לאדם שלו שייך אותו מדור).

kung fu

New member
אנשים מה קורה?!?!??!

אני חשה נמנום מסויים מצד חלק מהאנשים.... היכן אתם? אתם עושים את המשימות? מה קורה אחים שלי?

Talia E

New member
../images/Emo26.gifהאם יש הצעות לשיפור השרשור?

בקרוב השרשור הזה יילך בדרך כל שרשור... אל העמודים הבאים של הפורום
עוד מעט יגיע הזמן ליצור שרשור חדש, ואני אשמח לשמוע רעיונות והצעות לשיפור מבנה שרשור הערות, אם יש לכם כאלה. תודה

j u n o

New member
../images/Emo24.gifקודם כל שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

אני מתקשה ( עוד לפני שניסיתי) בתרגיל הראשון. אני יכול לדמיין שאני מגיע הביתה בסוף יום עבודה. אני יכול לדמיין שאני זוכר את התרגיל, אני מדמיין שאני עומד מול הדלת ומציף אותי רגש (סוג של ערות?!) והדבר הבא שאני חושב עליו, זה הידיעה שאיך שאני מתקרב לדלת הבית (אפילו עוד לפני) הכלבה שלי כבר קופצת ושורטת את הדלת וכל מה שאני רוצה (ובדרך כלל עושה) זה לתקוע את המפתח בדלת כמה שיותר מהר ולסובב ואז לפתוח את הדלת. האם התרגיל הזה לא מתאים לי? האם שווה לנסות בכל מקרה?

j u n o

New member
ניסיתי!

זה קרה אתמול בלילה אחרי ששכתי פעמיים במשך היום. זה היה שונה ממה שדימיינתי שזה יהיה. עמדתי מול הדלת קרוב ל 20 שניות. היה שם מין סוג של קושי כזה להחזיק מעמד. כאילו להתאפק לא לפתוח את הדלת. היה שקט וכל מה ששמעתי היה את הדופק שלי. איפה שהוא גם הרגשתי שהראש שלי קצת קצת מתמלא במחשבות על הדייט שחזרתי ממנו וזה קצת הפריע לי ואז נכנסתי פנימה. עכשיו אני מחפש את המדד להצלחת התרגיל. האם בכלל ניתן למדוד את הצלחות בתרגילים האלה?

Talia E

New member
שלום לך ../images/Emo39.gif

עד שתצטרף לקבוצת הערות (אם תרצה להצטרף אליה) - אנא שרשר את הודעותיך להודעה בשרשור שנקראת "מקום למתעניינים". גם לאחר שתצטרף לקבוצת הערות, אבקשך להקפיד על הסדר בשרשור ולשרשר את הודעותיך אך ורק למקומות המתאימים (סריקה של השרשור תאפשר לך להבין עד מהרה מה לשרשר לאן). המשך התכתבות במקום לא מתאים תמחק ולא תיענה, כי חשוב לנו לשמור על הסדר בשרשור כדי שיהיה נוח מאד להתמצא בו ביעילות.

למעלה