שאלה על משימה מספר 8
אני לא מבינה מה בדיוק אני אמורה לעשות במהלך ה-5 דקות של משימה מספר 8. אני מבינה שאני לא אמורה להסיח את דעתי ולראות טלוויזיה או לקרוא במשהו. מה שעשיתי אתמול זה פשוט לא לעשות כלום. הייתי עם עצמי והקפדתי לא לעשות כלום. זה מה שאני אמורה לעשות? משימה מספר 8 היא: "8. צרי "בית" של זמן במרכז היום, שגודלו חמש דקות. עשי זאת במשך שלושה ימים ברציפות. "שבי בבית" מבלי להיות נגישה לאף אדם באותו זמן, למעט מאשר לעצמך." "משימה 8 – בית קטן במרכז היממה הגדר מהו "אמצע היום" מבחינתך, תוך שגודלו של "אמצע" זה הינו שלוש שעות בדיוק. במהלך אותן שלוש שעות צור "בית" בגודל של 5 דקות, שהינו בעצם פרק-זמן שאורכו 5 דקות (אינך חייב להחליט על מיקומן המדוייק של 5 הדקות הללו מראש, אלא אתה יכול לעשות זאת בו-ברגע). בעת שאתה נמצא ב"בית" זה, אתה אמור לדעת שאתה נמצא בתוך ה"בית" שלך, שבנית, שיצרת. בהיותך בתוך ה"בית" שיצרת, הקפד להיות בלתי-נגיש לאף אדם מלבד מאשר לך-עצמך. שב בתוכו במשך כל אותן חמש דקות (ואפשר גם יותר), תוך שאתה פשוט לא נגיש לאף אדם אחר. לדוגמה, אם תעשה זאת במהלך יום עבודתך במשרד, יתכן שתבחר לעשות כל זאת בשירותים... זאת בתנאי שתא-השירותים הספציפי הינו פרטי ברמה מספקת לכך."