קבוצת הערות (3)

L i z a r d

New member
כן

לפי איך אני מבין את זה, תצפית שאני עושה על עצמי בהווה היא תצפית בפשטות על ההוה, למשל, אני רואה את עצמי יושב מול המחשב, כותב הודעה, רואה את הדברים שעוברים בי, מודע למה שסביבי. בתצפית על עצמי בעבר אני צופה על העבר, למשל, נזכר בזה שאתמול הלכתי הביתה, וצופה באיך שהלכתי, מה עבר בי, בסביבה... מתוך הזיכרון שלי.

../images/Emo26.gifשיתוף בתצפיות על עצמי

ברוח משימת המעקב על עצמי ותוך הפרדה בין תצפיות שמתבצעות בהווה ולבין תצפיות שהתבצעו בעבר.

במשימה הרביעית

השלמתי כבר פעמיים רצוף... מאחלת לעצמי להיות ערה גם מחר בבוקר

Talia E

New member
../images/Emo41.gifkung fu-השלימה שלב 3../images/Emo41.gif

וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 4
תאריך תחילת המסע של kung fu: 10.7.04
בקשה מ- kung fu: אנא שרשרי להודעה זו 4 הודעות כדלקמן (כולל האייקונים): כותרת:
דיווחי השלמת שלב תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
בקשות עזרה תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
שיתוף בתצפיות על עצמי תוכן: ברוח משימת המעקב על עצמי ותוך הפרדה בין תצפיות שמתבצעות בהווה ולבין תצפיות שהתבצעו בעבר. כותרת:
שיתוף בחוויות תוכן: לא כולל תצפיות על עצמי תוכלי גם להוסיף הודעות נושא אחרות, כראות עינייך - אבל אלה תהיינה 4 הודעות הנושא הראשונות
בהצלחה בהמשך המסע

kung fu

New member
השלמתי את השלב ה-4!!! יהההה!!!

אהההההההההההההההההה כל כך כבר נמאסה עלי המשימה הזאת, עד שגייסתי את עצמי לגמרי ופשוט השלמתי אותה היום והעפתי אותה מהסדר יום שלי!

kung fu

New member
השלמתי את המשימה החמישית

ניגשת לקרוא מה זו המשימה השישית. עבדתי על הקובץ במשך 10 דקות, ואז החלטתי כבר לסיים אותו ולא לדחות את העבודה עליו, ועכשיו סיימתי. התחלתי לעבוד עליו בסביבות: 11:20 וסיימתי עכשיו - 11:55.

kung fu

New member
נרדמתי במהלך ביצוע המשימה ה-8

ביום הראשון ששהיתי בתוך הבית, נרדמתי למשך כדקה או דקה וחצי. אז אני לא יודעת אם זה נחשב. כי אני אמורה להיות נגישה לעצמי, ואם אני נרדמת, אז אני נגישה לעצמי או שלא?

kung fu

New member
שאלה על משימה מספר 8

אני לא מבינה מה בדיוק אני אמורה לעשות במהלך ה-5 דקות של משימה מספר 8. אני מבינה שאני לא אמורה להסיח את דעתי ולראות טלוויזיה או לקרוא במשהו. מה שעשיתי אתמול זה פשוט לא לעשות כלום. הייתי עם עצמי והקפדתי לא לעשות כלום. זה מה שאני אמורה לעשות? משימה מספר 8 היא: "8. צרי "בית" של זמן במרכז היום, שגודלו חמש דקות. עשי זאת במשך שלושה ימים ברציפות. "שבי בבית" מבלי להיות נגישה לאף אדם באותו זמן, למעט מאשר לעצמך." "משימה 8 – בית קטן במרכז היממה הגדר מהו "אמצע היום" מבחינתך, תוך שגודלו של "אמצע" זה הינו שלוש שעות בדיוק. במהלך אותן שלוש שעות צור "בית" בגודל של 5 דקות, שהינו בעצם פרק-זמן שאורכו 5 דקות (אינך חייב להחליט על מיקומן המדוייק של 5 הדקות הללו מראש, אלא אתה יכול לעשות זאת בו-ברגע). בעת שאתה נמצא ב"בית" זה, אתה אמור לדעת שאתה נמצא בתוך ה"בית" שלך, שבנית, שיצרת. בהיותך בתוך ה"בית" שיצרת, הקפד להיות בלתי-נגיש לאף אדם מלבד מאשר לך-עצמך. שב בתוכו במשך כל אותן חמש דקות (ואפשר גם יותר), תוך שאתה פשוט לא נגיש לאף אדם אחר. לדוגמה, אם תעשה זאת במהלך יום עבודתך במשרד, יתכן שתבחר לעשות כל זאת בשירותים... זאת בתנאי שתא-השירותים הספציפי הינו פרטי ברמה מספקת לכך."

מה שאני מבינה הוא

שאת לא אמורה לעשות משהו מסויים, אלא להיות לא נגישה לאיש מלבד עצמך, לדעת שאת נמצאת ב"בית" שיצרת, לשבת בו וזהו. אין הנחיה לעשות משהו מסויים בזמן הזה...

למעלה