קבוצת הערות (3)

Talia E

New member
זה לא אישי...

לא גלשתי בפורומים כמעט השבוע, עקב עומס רב ביותר. כעת העומס ירד ועניתי לך

charlila

New member
תודה

טוב, אחזור על המדיטציה עד שתתארך, למרות שזה לא מורגשד לי ממש מדויק. (בפעמים האחרונות הפסקתי מותך הרגשה שלא טוב לי להמשיך יותר - פקחתי עיניים, ואז עצמתי והמשכתי עוד קצת, שזה "לא נחשב." אם לא יהיה מזל, זה יחזור על עצמו.) אם בא לך לתת טיפה פיד-בק על תשובתי לשאלתך - אשמח.

Talia E

New member
אני מעדיפה לא להתכתב בשרשור הערות

בדברים אשר אינם נוגעים לקבוצה עצמה, וזאת על-מנת שחברי הקבוצה יוכלו לגלוש בשרשור בקלות מבלי שהוא יהיה עמוס במידע לא רלוונטי. אם ברצונך לכתוב משהו בנוגע לקבוצת הערות עצמה, אודה לך אם תכתבי זאת תחת ההודעה "מקום למתעניינים"
בואי נמשיך את ההתכתבות בשרשור השני שפתחת.

kung fu

New member
הצעה ושיתוף

כשאני החלטתי להגשים את המשימה הזו פשוט קראתי את המשפט כמה פעמים. ואז אמרתי אותו לעצמי בקול כמה פעמים. הקדשתי לזה אולי 3 דקות. ואז בהמשך היום נזכרתי ושוב אמרתי לעצמי את המשפט. אם שכחתי משהו אז הצצתי בדף. וכך בימים הבאים אמרתי את המשפט עוד ועוד פעמיים עד שהוא נכנס. בכל הזמן הזה ניסיתי גם להצליח להתעורר מבלי לפקוח עיניים, ומה שקרה שבכל פעם פקחתי עיניים או ששכחתי להגיד את המשפט. ואז בכל פעם כזאת היתה לי הזדמנותש וב להגיד אותו בשביל התרגול. בקיצור, פשוט עשי את זה בפשטות. את יכולה גם להקדיש לזה רק בערך דקה בתור התחלה. (מבלי למדוד זמן עם שעון, אלא להקדיש בהערכת זמן של בערך דקה). תגידי לי אם זה עזר או שדקה גם מאיימת עלייך?

Talia E

New member
זה עזר ../images/Emo13.gif

קודם כל, היום התעוררתי והייתי מודעת עוד לפני שפקחתי עיניים (כלומר, הייתי במצב שאילו הייתי יודעת את הטקסט - הייתי אומרת אותו). החלטתי להקדיש היום זמן ללמידתו בע"פ. זה בטח ייקח לי רק כמה דקות ללמוד אותו בכל מקרה. ד"א, זה מאד ברור שהסיבה שלא למדתי בע"פ לא נוגעת ללמידה עצמה; אני למדתי בע"פ טקסטים ארוכים פי יותר ממאה מזה...

Talia E

New member
למדתי סופסוף את הטקסט../images/Emo70.gif

וגם אמרתי אותו אתמול בבוקר והיום בבוקר
יש לי שאלה בנושא, שאני מאד אשמח לשמוע את דעתכם עליה.

Talia E

New member
עדכון בנוגע לחתירה שלי לשלב 4

ובכן
כבר עברו כמה ימים מאז השלמתי את השלב השלישי, ועדיין לא הצלחתי להביא את עצמי ללמוד בע"פ את הטקסט לאמירה בבוקר! או קיי, אני מתכוונת לעשות זאת ממש עכשיו

Talia E

New member
../images/Emo41.gifwho is in-השלימה שלב 2../images/Emo41.gif

וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 3
תאריך תחילת המסע של who is in: 15.7.04
בקשה מ- who is in: אנא שרשרי להודעה זו 4 הודעות כדלקמן (כולל האייקונים): כותרת:
דיווחי השלמת שלב תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
בקשות עזרה תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
שיתוף בתצפיות על עצמי תוכן: ברוח משימת המעקב על עצמי ותוך הפרדה בין תצפיות שמתבצעות בהווה ולבין תצפיות שהתבצעו בעבר. כותרת:
שיתוף בחוויות תוכן: לא כולל תצפיות על עצמי תוכלי גם להוסיף הודעות נושא אחרות, כראות עינייך - אבל אלה תהיינה 4 הודעות הנושא הראשונות
בהצלחה בהמשך המסע

Talia E

New member
../images/Emo41.gifזה קל זה פשוט-השלימה שלב 2../images/Emo41.gif

וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 3
תאריך תחילת המסע של זה קל זה פשוט: 8.7.04
בקשה זה קל זה פשוט: אנא שרשרי להודעה זו 4 הודעות כדלקמן (כולל האייקונים): כותרת:
דיווחי השלמת שלב תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
בקשות עזרה תוכן: ריק (שיופיע עיגול ריק ליד כותרת ההודעה) כותרת:
שיתוף בתצפיות על עצמי תוכן: ברוח משימת המעקב על עצמי ותוך הפרדה בין תצפיות שמתבצעות בהווה ולבין תצפיות שהתבצעו בעבר. כותרת:
שיתוף בחוויות תוכן: לא כולל תצפיות על עצמי תוכלי גם להוסיף הודעות נושא אחרות, כראות עינייך - אבל אלה תהיינה 4 הודעות הנושא הראשונות
בהצלחה בהמשך המסע

השלמתי את המשימה השלישית ../images/Emo13.gif

יופי לי! מתחילה לחתור לקראת השלמת המשימה הרביעית עכשיו...

השלמתי את המשימה הרביעית ../images/Emo13.gif

מדהים כמה שזה היה לי קל. ניסיון ראשון והצלחתי. וזה היה התרגיל שהכי חששתי מלעשות אותו ולהיתקע בו המון זמן
זה כנראה תוצאה של האימון של החודשים האחרונים בתרגיל דומה עם משפט אחר
יש!

לגבי תצפיות על עצמי

אני מצטטת מהמאמר: "תצפיות-על-עצמנו (להפריד בין תצפיות שבוצעו בהווה לבין תצפיות שבוצעו על העבר);" האם מישהו יכול להבהיר לי למה הכוונה בשתי האפשרויות ובהפרדה הזו ביניהן? תודה.

למעלה