צריך את עזרתכם:

שאלה אידיוטית

למה את פשוט לא מוחקת , וזהו? ראיתי שמנסים כאן לפרסם כל מיני משחקי פירמידה ועוד כל מיני דברים. למה את נגד מחיקה? זה לא כאילו את מפעילה צנזורה. הרי הפורום לא נועד לזה.

Rivendell

New member
לא אידוטית בכלל ../images/Emo13.gif

בזמנו פתחתי את זה לדיון בפורום ודעת הרוב היתה שאין צורך למחוק אלא מספיק להפנות לפורום הנכון, ושלהודעות שיש בהן שאלות מאוד ספציפיות וממוקדות (ולא "תכינו לי את העבודה") מגיב מי שרוצה. בד"כ כשיש הרבה בודעות כאלו אני פשוט משרשרת אותן יחד וזהו. אני מוכנה בהחלט לפתוח את זה שוב לדיון אם יש למישהו משהו לחדש בנושא

שאבין

בפורום שעורי בית , הם עושים "סחר-מכר"? תביא לי עבודה מוכנה על X ואני אתן לך על Y ? אח אח אח - למה זה לא היה קים בזמני? הייתי מוכרת משוואות מתימטיות (שבטח מאד יקרות) תמורת סיכומי הסטויה. (חוזרת מיד לספסל הלימודים)

2_be

New member
ממש לא! אבל יש סיכומים שאנשים העלו

לפורום, קישורים רלונטים ואנשים שמוכנים לעזור אם מישהו נתקל בבעיה ספציפית בשיעורי הבית שלו

Tennessee

New member
הצעה שחשבתי עליה מזמן:

אולי פשוט להוסיף לשורה באדום: "לעזרה בשיעורי בית נא לפנות לפורום שיעורי בית" או משהו בסגנון? זה פשוט יחסוך לך לכתוב את זה 15,000 פעם בשבוע, לא?

Rivendell

New member
המטרה לא היתה שזה יעזור

כי הרי מי ששם הודעה בלי לבדוק לאן הגיע גם לא יטרח לקרוא את השורה הזו, אלא שבמקום שאני אכתוב כל פעם לאן לפנות, פשוט אכתוב "שורה אדומה, למעלה".

Guy K

New member
אולי כדאי לתת לינק

כשיהיה להם יותר קל להגיע לפורום לימודים ושיעורי בית הם יעשו את זה. כשכרגע הם צריכים להתחיל לחפש אותו ברשימת הפורומים, הם פשוט ימשיכו לשאול כאן.

arandiera

New member
ובאמת זה מה ששאלתי,

דווקא לשם שינוי ממש לא התכוונתי לפגוע, סתם הצחקתי את עצמי (עצמי כיון שגם קובנר לא הבין). השאלה שלך אפרשימעון היתה לא ברורה, אם מראש היית מנסח את הדברים כפי שניסחת כאן זה היה טוב יותר. אני ממליצה בחום על גוגל, לבד ובזהירות פשוט תכתוב את השם של כל אחד מהשירים. לא מכירה אתר כמו זה שאתה מחפש.

דוסטו

New member
שוב אני

מה זו ההתחסדות המתקתקה הזו? בן אדם, 3 ימים לפני מתכונת כנראה לא קרא עדיין אף פעם את החומר שהוא צריך לבחינה. בא לפה ומחפש הצלה, אחרי שבשנתיים האחרונות היה לו סדר עדיפויות שונה (כלומר שספרות ולימודים לא היו במעלה הרשימה). וזה לגיטמי, סדר העדיפויות שלו. אבל שיקח אחריות ולא יכנס ללחץ רגע לפני הדקה ה-90.

arandiera

New member
התחסדות? מתקתקה? אני מתייאשת

למה אתה אף פעם אבל אף פעם לא מבין אותי, לאחרונה? הסגנון שלי בדרך כלל (וגם כשנשמע שכן) הוא לאפוגע ולא מעליב, אני פשוט לא אוהבת את זה. מה שכן יש לי גם חוש הומור גרוע. אני רק רציתי להבהיר ישירות לאפרשמעון למה התכוונתי. לא בשביל אף אחד. כאילו שבאמת אכפת לה מה דמות וירטואלית כזו או אחרת חושבת עלי. אני פשוט לא רוצה לפגוע באף אחד, אפילו לא באדם וירטואלי, ובטח שאין לי עניין שיפגעו מדברים שלא אמורים לפגוע. מתי כבר הפורום הזה יוכל להיות כזה שיש בו צחוקים אבל אין בו העלבות? אגב, אני מסכימה איתך ואני חושבת שלא היתה פניה ספציפית אליך, זה דווקא האמירה של קובנר שהפריעה, על אף שהוא עזר...

דוסטו

New member
ארנדירה, הפעם לשם שינוי לא את

ואין לי כוונה לומר מי כן. בכלל אני לא מבין את השרשור 'הספרותי' הזה. למה בכלל אמרתי משהו. למה ועל מה מתנהל כאן דיון. גם אני לא למדתי בתיכון. קראתי הרבה ממה שהיה צריך לקרוא בגלל תולעות. קראתי גם במקום מה שהומלץ דברים אחרים כי הם עיניינו אותי ובי"ס לא. אבל, לא ציפיתי ממישהו שיציל אותי. הכח המניע היה אחר - מרידה במרות. מלחמה בשלטון. אני אראה לכם, מורי בי"ס, מה שאתם מורחים בשנתיים, אני מכסה ובהצלחה, בשבועיים. יאללה, שבת שלום.

Guy K

New member
ההבדל הוא שכשהיינו בבי"ס

לא היה אינטרנט בצורה גורפת כמו היום. אין לי ספק שאם היה אינטרנט כשהייתי תלמיד הייתי גם אני נעזר בפורומים. זה שהחבר'ה לא מבינים שהפורום הזה הוא לא פורום לעזרה בשיעורי בית זה כבר משהו אחר. אני גם יכול להבין לחלוטין את הרגשת ה"נמאס" הזו, גם אני לא אוהב את הודעות ה"תעזרו לי", אבל מכאן ועד לחנך את השואלים הדרך עוד רחוקה. אין לי ספק שלא ההערה שנכתוב להם בפורום תצליח לשנות אותם, כך שחוץ מלהביע באוזניהם את חוסר הנחת שלנו, אין בה שום תועלת. בקיצור, מיותר.

דוסטו

New member
גיא, פיקששת

משתתפי פורומים עושים זאת כדי לשמוע ולהשמיע על ספרים (במקרה של הפורום הזה). וגם - לשחרר אגרסיות בשם האנונימיות וגם- כדי להיות קצת מחנכים בלי הצורך להתמודד עם 40 הונים בני 16.

Rivendell

New member
אתה רואה, הנה מקור המחלוקת

אני חושבת ששחרור אגרסיות צריך להעשות במקומות המתאימים. כאן מדברים על ספרים.

דוסטו

New member
ואני אומר שאת צודקת.

רק כשאת תצליחי להפוך את האינטרנט למועדון-תה five-o'clock של נשים אנגליות, אני אצליח לחנך בן תשחורת עצל לא לבלבל כאן את המוח. שבת שלום אמרתי?

למעלה