צפע סטרייפ--כנסו!!!!

dreaming h

New member
מי שהיה לפניך?...

אחד הדברים שלא הייתי אומרת במקומך, זה משהו בגנותו של תומר. קצת הערכה.

tal901

New member
הערכה?

למי? למה? אין לי שום הערכה לאדם שמזניח חיות למוות ואם לך יש זה בעיה שלך.

tal901

New member
לפי זה...

אלא אם מי שאתה מדבר עליו [מי?] גידל דורות של צפעים עם משהו שמזכיר סטרייפ אז קשה לי להאמין [מבחינה סטטיסטית] שהם יצאו ככה. במשך הזמן שאני מגדל נחשים [ויצאו איזה 3000!!!] לא יצא לי לראות נחש סטרייפ ככה סתם בגלל טמפרטורה אלא מגנים שידוע לי שהם יצאו סטרייפ. ומתוך הנחשים שנולדו אצלי היו מכל הסוגים [זעמנים וחנקים]. וואלה אם מה שאתם רוצים לשמוע שזה לא קשור ליעקב אז בסדר אבל אני ימשיך להאמין במה שנראה לי הגיוני. איש איש באמונתו יחיה. [מקובל עליכם המשפט?]

לאט לאט הם מתגלים (במלא צילומים

גרועים במיוחד:)) מתנצל על הצילומים זה היה כמה ימים אחרי שקניתי את המצלמה.

את התמונה של האמא שמתי לפני יומיים

תמונה של הזכר אין לי אבל הוא בהחלט לא היה צפע עם פס. אני מניח שאם היה לו פס הייתי שומר אותו ולא משחרר אותו
הביצים הוטלו בתצוגה בגן הבוטני של נהריה והחלטתי לקחת אותן להדגרה אצלי באינקובטור שבו כבר ישבו ביצים של קרפטים. לא ממש היה איכפת לי אם הם יבקעו או לא ולכן סתם הנחתי את הביצים בכלי פלסטיק בלי שום מצע עם טיפות מים על הקרקעית. הלחות באינקובטור הייתה כ95% וזה גבוה מדי לצפעים שהם לא נחשים טרופיים ולא זקוקים ללחות כל כך גבוהה וטמ"פ של 31 מעלות כמו נחשים מאזורים טרופיים. אני לא זוכר מספרים ולצערי אני גם לא חזק ברשימות כמו שחלק מחברי הפורום כבר יודעים. מה שאני כן זוכר זה שמתוך בערך 25 ביצים בקעו בערך 15 חיים שחלקם היו מעוותים בצורה מאוד בולטת לעין וחלקם כנראה סבלו מבעיות התפתחותיות שלא נראו לעין אבל גרמו לכך שההתפתחות שלהם לא טובה וזה אומר גם לסרב לאכול. בעוד בערך 7 ביצים היו עוברים מפותחים מתים. כל הנחשים גם החיים וגם העוברים המתים הציגו מופע סטרייפ שנע בין 80-100% מאורכם (רובם היו יותר לכיוון ה100%). זו הפעם השניה שאני מדגיר ביצים של צפעים, הפעם הקודמת הייתה לפני כ7 שנים ואז מתוך 13 ביצים בקע אחד סטרייפ וכל יתר הקטנים שמתו בביצים היו גם סטרייפים. ושמעתי על עוד כמה הטלות שאלו היו התוצאות. למי שעדיין לא הבין הנחשים בחי פארק שבהם מטפל טל הגיעו ממני (באישור הרשות כמובן).

שתי הביצים הגדלות שנמצאות בקופסא

שייכות לצב יבשה מצוי. הן לא היו פוריות. שימו לב שאומנם כמה ביצים נרקבו בצורה קשה אבל זה לא ממש השפיע על האחרות.

tal901

New member
אתם אומרים...

טמפרטורה, אני לא מסכים מה לעשות? [זאת לא שאלה]

שלום

א.בנוגע לתומר,אני אדבר איתו בימים הקרובים ואנסה לגרום לו להכנס לפורום לראות פה מה כתבת עליו. ב.אתה גידלת דורות של צפעים? עם כל הכבוד כל ההנחות שלך זה דברים ששמעת לעומת אנשים שעשו דברים בידיהם שלהם,למה הזלזול הזה? ג.מתוך 3000 נחשים אני מניח שהרוב הם כרכנים קינגים מילקים וגופרים? דהיינו משפחת הזעמנים,(ד.א-איזה חנקים יצא לך להרבות?) ד.אכן איש איש באמונתו יחיה אבל עדיין לא הבנתי על מה מתבססת האמונה שלך... ה.לעניות דעתי,הכמות היא לא מה שקובעת ו.המשך לילה נעים לאלה מאיתנו שערים עדיין.

עוד משהו ששכחתי לכתוב.

מה בנוגע לבורמזי הלבקן שהיה בחנות שלך שתום קליין קנה אותו ,הוא היה חצי סטרייפ,ההורים שלו היו גם כן בעל מופע זה? ומה בנוגע לנחשים האחרים באותה בקיעה?

tomer ravid

New member
מתוך עניין ,יש למישהו מידע סטטיסתי

כי ככה סתם כל אחד אומר את דעתו (דבר נפלא - ראו ערך דמוקרטיה) אבל בסוף היום, אם לא נעשה מחקר אמיתי (קבוצת בדיקה, איסוף נתונים וכו') יכול להיות הכל מקריות. למה, בגלל שבמקרה כמה צפעים לא אוכלים, שבמקרה באו מאותה אם, שבמקרה היה חם במיוחד. אולי הרבי "קילל" אותם? אולי לאנשים אחרים שנוגעים בהם יש כוחות קסם? (כמו אלה שזורקים בתולה ללוע הר געש והוא לא מתפרץ כל אותה שנה!) תחלס, כולם שרלטנים. יש פשוט כאלה שהם יותר זמן ככה. אגב, באמת חבל לריב על אמונות. אני חושב שצפע סטרייפ מסמל את בואו של המשיח והם נשלחו ע"י כוח עליון, הם לא אוכלים עד שהמאכיל רוכב על חמור לבן. אבל זו רק דעתי.

naja

New member
אחי!!!!

אם נשאר לך קצת ממה שלקחת, תעשה טובה תשמור לי......

למעלה