צפע סטרייפ--כנסו!!!!

Rea Livny

New member
צפע סטרייפ--כנסו!!!!

ערב טוב, כאן בגלריה בפורום , יש תמונה של 2 צפעים במופע סטרייפ בייבי.. הנה קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=840&galleryId=5925 מי העלה את התמונה הזו?הצפעים אצלו? תודה למי שיכל לענות..

Beni Aroh

New member
רע.. תראה..

כתום נחשים מתצוגות ברחבי העולם.. כנראה זה לא בארץ..

בני

לא הבנתי מה כתבת אבל הצפעים סטרייפ מהגלריה נמצאים בחי פארק קרית מוצקין והם בקעו אצל חבר פורום .

hod4

New member
בקיצור זה של טל 901 הוא צילם את

הנחשים בזוחליה והביא לפורום התמונות בהמשך למטה

tal901

New member
יש 3 סטרייפ וכל אחד יותר יפה

מהשני. אני עובד על מקום תצוגה בשבילהם כדי שכולם יעריכו את החיות המדהימות האלה. יש אחד עם ראש ממש מיוחד [עיינים כמו יהלומים]

רן333

New member
הכרתי פעם מישהו

שאהב מאוד צפעים במופע הזה. אבל אני מעריך שהוא כבר לא יגיע לתצוגה.

tal901

New member
נראה לי שכן הבנת אבל לא משנה.

טבעו של המשפט אומר בפשטות שמי שמבין, מבין. ומי שלא אני מצטער אבל אני לא יכול להסביר. וכן זה כן סוד.

אולי לא הבנתי משהו בסיסי בכל

השירשור הזה אבל מה הקשר של יעקב סלע לצפעים הסטרייפים שיש בנחשיה במוצקין?

tal901

New member
השרשור הזה מדבר על הצפעים נטו.

מישהו הזכיר את יעקב ואני ציינתי שבלעדי העבודה הקשה שלו של ריבוי דורות של צפעים עם זיג זג, די ישר עד קבלת הסטרייפ המושלם. זאת אומרת שיש כאלו בגללו.

או קיי

ואתה בטוח בזה שצפעים עם פס ישר על הגב זה רק בגלל העבודה שלו? והאם יש קשר בין הזיווגים שהוא עשה לבין זה שיצאו לו צפעים עם פס על הגב?

tal901

New member
אני יודע שהוא

חיפש בכל הארץ צפעים עם פס כמה שיותר ישר וזיוג בינהם במשך דורות. ברור שגם בלעדיו היה צפע סטרייפ אבל במקריות מוחלטת [אצלו האחוזים היו גבוהים בהרבה]. וברור לי ולך שהנחשים בתמונה הם צאצאים של הנחשים שלו. דרך אגב בזוחליה יש גם 2 קוברות ועכסנית לבקנית שהוא ושלי [כיום מישל] ניתחו.

יונתן כנס

מהיכן הגיעו ההורים של הצפעי פס שמצולמים? הם נולדו בשבי באמת?,אצל יעקב סלע?

עוד משהו קטן

לפני כמה חודשים דיברתי עם בחור שהדגיר ביצי צפעים ולטענתו המופע הזה מתקבל כתוצאה מטמפ' הדגרה מסויימות ולא מגנטיקה,כמו בפיתונים בורמזים (אוליי לא רק בורמזים אבל אני יודע על בורמזים) מה אתם אומרים,נכון או לא?

tal901

New member
לא טמפרטורה ולא נעליים....

נראה לך הגיוני בכלל? כי אם כן אז מן הסתם היה גם מלא חופשיים בטבע אבל אין. או שאתה מכיר מקום קסום שבו מסתובבים להם צפעי סטרייפ וזעמני מטבעות אלבינו...?

למעלה