צפייה פורומתית?

kuki123123

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo9.gif

אשמח מאוד להצטרף אליכם בצפייה המשותפת.. אם זה אפשרי כמובן..
רק כמה שאלות קודם.. אתם מתרגמים את זה לעברית? ואיך אתם צופים בזה? אונליין? מורידים פרקים?..

Sivan 85

New member
תשובות../images/Emo9.gif

כרגע לא מתרגמים.. למרות שמהצפייה הקומונתית הקודמת שלנו יצא שבסוף תרגמנו (תרגמתי
) די צמוד לשידור ביפן והיה נחמד ביותר... אבל אי אפשר לדעת.. זה תלוי במוזה... צופים בזה או אונליין או שמורידים.. כל אחד לפי בחירתו... את כל הפרטים אני בטוחה ששושקה תשמח לספק לנו כשמועד השידור יתקרב...

kuki123123

New member
נשמע מעולה ../images/Emo13.gif

אז נראה לי שאני אצטרף אליכם.. אני אעדיף לצפות אונליין.. אבל אצטרך קישורים או משהו..
ואני מקווה להסתדר עם האנגלית.. אני מבינה היטב, אבל זה קשה לי לצפייה כי אני לא מספיקה לקרוא כל כך מהר את הכתוביות באנגלית.. טמבלית שכמותי..
כשתתחילו עם זה אני אתעדכן ואצטרף.. שבוע טוב שיהייה

Sivan 85

New member
../images/Emo45.gifבפקודת השושקה...../images/Emo9.gif

אין ספק.. מדובר פה בריו צ'אן....! אומנם גם העציצה הקבועה הייתה חייבת להידחף אבל כרגיל אצלי בסוף אני עוד אוהב אותה או משהו זוועתי שכזה... בהחלט כן! אני בפנים!!.. מחכה בקוצר רוח!!..

Lee Mor Sweet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חחח עציצה הרגת אותי... ../images/Emo6.gif

אני בהחלט רוצה להצטרף, אני כמעט לא נמצאת פה, אבל בכל זאת... תסלחו לי... תגידו כשזה ב-VEHO כי אתה לא מספיק למצמץ והם מוחקים...

mishi 1

New member
הודעה חשובה לכולם ../images/Emo124.gif

נא לא לפרסם לינקים לצפייה בפרקים שלמים או הורדה. מי שמתכוון לראות בדרכים אלה שיעביר במסרים.. לא בפורום!

Magma99

New member
../images/Emo45.gif

שוב סדרת רמאים (לא הספיק קורוסאגי) נו מילא, השחקנים טובים, בעיקר אריקה טודה

relax2008

New member
../images/Emo45.gif אפשרי../images/Emo35.gifיש עוד מקום באולם?על המדרג ות?

ואיך יודעים מתי, איפה, כמה, כמה ולמה? סליחה על הבורות ותודה על התשובות ספירוש-מה קורה? איך בשמינית?

spidi333

New member
חחח כמובן שיש מקום ../images/Emo6.gif

אני כבר אעדכן לגבי כל חידוש על הדרמה לא לדאוג
איך בשמינית? קשה קשה...

relax2008

New member
לא נורא-בסוף מתגעגעים לתיכון...

תתחברי למסן...מתגעגעת

למעלה