צפייה פורומתית?

asia84

New member
../images/Emo13.gifאוקיי נחכה

לגבי לאסט פרינדס ראיתי אותו במקרה בקישורים שסיימו את תירגום ואח"כ הבנתי על מה דיברו בקומנה על דרמה הזו וראיתי אותה גם בזמן מזל היה לי שהורדתי אותה בזמן כי אתר veoh עכשיו מוחק או מחלק לאיזה כמה חלקים לכן סופר ג'יני לימדה אותי להורדי לשמור מהר במחשב ואני מיישמת את זה עכשיו חח עכשיו ג'יני נעלמה בגלל בעית המחשב טוב אהה ראיתי שחזרה טוב אז ספיר תעדכני אותי לפני שאתר veoh ימחוק שאני הוריד לי לפני שאתר הזה ימחוק טובב תודהה ענקית לךך שהיה לך המשך יום מעולהה

spidi333

New member
כל מי שמעוניין להצטרף...

לחוויה המדהימה הזאת [ושלא רוצה להתעסק אחר כך איתי אהמ אהמ ] שיסמן את האצבע למעלה או וי חחח מצטערת אין לי אייקונים =[ אני כבר לא יכולה לחכות!!!!! כאן זה גם המקום לכתוב תגובות, מחשבות, בקשות בנושא. =]

mishi 1

New member
אמממ לא זכור לי שאמרתי שאני אראה...../images/Emo12.gif

ככה שושקה? מנדבת אותי? אין לי זמן... חיי כה קשים... (חושבת מה להכריח אותך לראות בתמורה
) כן כן מפלצת.. שמענו
חחחחחחחח

geminigum

New member
../images/Emo196.gif

שושקה, שלא תתני לה חלקים של אף אחד תמורת צפיה. את יודעת למי לתת. עכשיו אני דווקא נוטה להסכים, כל עוד תהייה לי הזרמת קישורים זמינה למסן בזמן. כי אני למודת צפיה בזמן אמת. אבל, אני עדיין מתלבטת. כי....... זה נורא מבאס לחכות שבוע.......אבל מה אני לא אעשה בשבילך? יאללה. הסכמתי (מואההה). תראי מה נועם עשתה לי?

spidi333

New member
ג'נוש?! גם את מצטרפת?!?!

טוב, אני עבד לרגלייך! מבטיחה לפנק אותך שבוע הבא עם מלא תמונות הינה!! ^_^; והבת שלך פשוט גאון! מה זה! היא מושלמת!!

geminigum

New member
../images/Emo9.gif

טוב, תמונות הינה יתקבלו בברכה. קומאוו דונסנג. תדאגי שיהיו לי רק לינקים לצפיה והכל יהיה בסדר

edvil1

New member
../images/Emo45.gif

כבר לפני כמה זמן אמרתי שאני אראה אותה נשמעת מעולה!!

edvil1

New member
ספירר אני רוצה לחנוק אותךך

איך נתת לי לראות את הדרמה מליון כוכבים??? עשתה לי טראומה רצינית!! מה זה הסוף הזה אני עדיין ככה

spidi333

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיוק בגלל שאני מתה עליך אדווש... פשוט סידרה ענקית נכון?! היא מדהימה =]

Doe7

New member
../images/Emo45.gif - ברור אין מצב שאני מפסידה את זה

למרות שנינו הנשנש הוא בין הג'וניז המאוסים עליי (גומן לכל מי שנפגעת
), אבל זה נשמע פשוט מעולה. ואני בהלם מהשיר בפרומו
- זה דייויד בואי מייג'ור טום וזו נוסטלגיה משנות ה- 70 ...
. בהחלט לא מפספסת. אריגאטו ספיר. ומה שלומך חוצמזה איך בלימודים?

spidi333

New member
חחח מזעזע

סתם, אין לי זמן לנשום, רק בסופי שבוע... =[ אבל אני רגילה ^_^;

Doe7

New member
../images/Emo45.gif - הודעה מפיץ'

לפיצי יש בעיה במחשב, אז היא ביקשה ממני למסור שגם היא משתתפת בצפייה. החלמה מהירה למחשב פיצפונת

LILIN1

New member
../images/Emo45.gif

והבעיה תוקנה=] הוזזתי את אח שלי מלימודי הפסיכומטרי שלו רק כדי שיסדר לי את המחשב לכבוד שושקה! שהיא כ"כ רצתה!=](יותר נכון בזבזתי לו את הפסקת הפסיכומטרי מסכן) הושי אני אוהבת אותך(הלא היא איילה) לילה טוב ולהתראות! היאסומי נסאי!=]

DanieLushka

New member
../images/Emo45.gif כמובן.. גם ריו וגם נינו.. ../images/Emo23.gif

שושקה נראה לי שיש קשר לנשיקה הקטנה ההיא.. P: בכל מקרה כבר קראתי על זה, ואכן זה נשמע מעניין. מקווה שיהיה טוב ולא יאכזב. :)

למעלה