צפייה פורומתית?

spidi333

New member
צפייה פורומתית?

אוקי, כפי שבוודאי חלקכם כבר יודעים כבר כמה זמן שמתבשלת כאן צפייה פורומתית חדשה! נכון שיש את כלב זאב ובקרוב את היהלום שבכתר או איך שויוה קראה לה, אך הפעם דרמה יפנית! שנקראת Ryusei no Kizuna שבעברית- "קשרי מטאור" שתתחיל ב- 17 באוקטובר. בפעם הקודמת שהייתה צפייה קומונתית בלאסט פרינדס, הצפייה הוגדרה כהצלחה ^_^ מה התפקיד שלכם? פשוט מאוד. פעם בשבוע יוצא פרק מתורגם ואתם תצטרכו פשוט לראות אותו, ואם בא לכם להגיב עליו אז בכלל זה יהיה מעולה ויתרום משמעותית. מואהאהאהאה. נתחיל בהיכרות. שלושת השחקנים הראשיים של הדרמה הם נינומיה קאזונארי [ג'וני מאראשי], נישקידו ריו [שאני אביא דרמה בלי ריו?!] ואריקה טודה. ועכשיו לתקציר. מבוסס על נובל מצליח, ריוסיי נו קיזונה מספרת את סיפורם של שלושה יתומים שהוריהם נרצחו. יחד, השלושה נשבעים תחת כוכב נופל לנקום את רצח הוריהם. לאחר שנים רבות שני האחים מוצאים את הרוצח ומתכוננים להוציא לפועל את תוכנית הנקמה שלהם, אך הם לא מבינים שיש פגם אחד שהם עשו בתוכנית שלהם: אחותם. לא נשמע מעולה?!? בטח שכן! נינו ישחק את קויצ'י האח הבכור, האחראי, החכם: המוח שמאחורי כל התוכניות שלהם. ריו ישחק את טאייסקה האח האמצעי, בעל האייקיו הנמוך [שתפקידו בעיקר יהיה להצחיק את הצופים] ושמבצע את התוכניות בכך שהוא מתחפש ומרמה. אריקה תשחק את שיזונה אחותם הקטנה שתשתמש בקיסמה הנשי ותפתה את הגברים המסכנים. טוב אז אני, סיוון, קרנית ולולי בטוח נצטרף לצפייה, אין להן ממש ברירה.[את ג'ני אני עוד צריכה... אהמ... לשכנע מוהאהאה] ואתמול גם יצא פרומו קצרצר לדרמה!!! [מצרפת קישור] התירגום לדברים שנינו אומר- "שלושתנו קשורים. אנו כבולים על יד קשר (bond). יום שישי דרמה. ריוסיי נו קיזונה"

spidi333

New member
טודה אריקה

מקסימה שכמוה, אני באמת חושבת שהיא תהיה מושלמת לתפקיד. =]

spidi333

New member
קאנאמה ג'ון

כן הוא בטח מוכר לכם מטטה או מ- taiyou no uta הבחור המהמם הזה ישחק את טונאמי יוקיהארי. אני לא בטוחה שאני אמורה לומר לכם מי זה כי אולי זה יחשב כספויילר... =\ אז ספויילרים אני אשים בהמשך... =]

spidi333

New member
שיטארה אוסאמו

שהוא ישחק את הגימורה שינג'י... אממממ... עוד בלש? ^_^;

spidi333

New member
אמוטו אקירה

טוב הרגע גיליתי שזה לא יהיה ספויילר לומר לכם את מי הוא ישחק... הוא ישחק את טוגאמי מאסאיוקי.... ותנחשו מי זה... מבט אחד על הפנים ואתם יודעם, כן כן, הרוצח חחחחח

spidi333

New member
טראג'ימה סוסומו

הוא ישחק את אריאקה יוקיהירו... האבא...

spidi333

New member
מיורה טומוקאזו

אממממ.... בלש שלישי? טוב בסדר אני לא יודעת מי יהיה הבלש! חחחחח

spidi333

New member
ועכשיו הפתעה!!

הילדון החמוד הזה, קאקאזו יסיי ישחק את לא אחר מאשר ריו! להלן אריאקה טאייסקה בגיל 9!! שימו לב לנקודת החן שממוקמת שם למטה בדיוק כמו של ריו!!!! *שושקה זה נורמלי שכשראיתי את זה לראשונה התחלתי לצווח? אני צריכה טיפול נכול?*

One Missed Call

New member
אלוהים הקאסט מושלם רצוי לציין! ../images/Emo178.gif

נחום, לחמג'ון, אריקה טודה וגם ריו..
ספיר מקווה ששם ריו לא יחליט להתפרע ולבעוט אחרת אני מ'אביצה לו כן?

spidi333

New member
חחחחחחחח למה לא?

שיתפרע!! אני אוהבת אותו מופרע ;^_^

One Missed Call

New member
ולי זה סתם כאב ../images/Emo3.gif

אפילו שמאסאמי הייתה נעל.. כאב לי על המכות שהיא חטפה
זה למה אני תקועה באיזה פרק 3 XDDD

Sivan 85

New member
איזה כאב?!../images/Emo6.gif

אני מחאתי כפיים בהתלהבות בכל פעם שהוא פיצץ את הנעלולית!!! אומנם בהתחלה הייתי כולי-אוי מסכנה.. לא מגיע לה.. אבל בפרקים המתקדמים יותר אני כבר הייתי "גו סוסקה צ'אן! תפוצץ את הקרצייה הזאת כבר!!!!!!!!!! תהרווגג אותה בחייאאאתתתת!!"
כה.. אני לא ממש מחבבת את מאסאמי הסתומה! שיתפרע שיתפרע.. ככה אנחנו אוהבים אותו... אין ספק שהוא יגנוב את ההצגה
ושמישהו ביפן כבר יתעורר ויתן לו תפקיד ראשי!!!! מה הוא צריך לעשות אה? פרמננט???!!!

spidi333

New member
אנשי צוות...

תתכוננו לשמות גדולים לפניכם- Screenwriter: Kudo Kankuro (IWGP, Rocket Boy, Kisarazu Cat's Eye, Boku no Mahou Tsukai, Manhattan Love Story, Tiger & Dragon, etc.) Producers: Nasuda Jun: Byakuyakou, Namida Sousou, Satomi Hakkenden, Cheap Love, etc. Isoyama Aki: Tengoku ni Ichiban Chikai Otoko, IWGP, Kisarazu Cat's Eye, Manhattan Love Story, Tiger & Dragon, Uta-hime, Tokkyu Tanaka 3-gou, etc. Directors: Kaneko Fuminori: Keizoku, IWGP, Handoku, Tengoku ni Ichiban Chikai Otoko, Kisarazu Cat's Eye, Suekko Chonan Ane Sannin, Tiger & Dragon, etc. Ishii Yasuharu: Tengoku ni Ichiban Chikai Otoko, Sekai no Chuushin de Ai wo Sakebu, M no Higeki, Hana Yori Dango, Byakuyakou, Kurosagi, Yamada Taro Monogatari, etc ועל המוסיקה יהיה אחראי קודו שין!!!!!!!!!! אולי חלקכם לא מכירים אותו אבל הוא היה אחראי גם על הפסקולים של הדרמות- Food Fight, Sekai no Chuushin de Ai wo Sakebu Byakuyakou, Iryuu, Tokyo Tower, Hanazakari no Kimitachi e, Honey and Clover, Ryokiteki na Kanojo, Koizora, etc בהחלט יש למה לצפות! ^_^

asia84

New member
לגבי הדרמה ../images/Emo13.gif

תוכלי לעדכן מתי בידיוק היא תתחיל שאני השים גם להורדה מהר כי אתר veoh מוחק מהר ואני השים מהר לפני שימחק טובב נשמעת דרמה מעולה חייבת לראות גם טובב ספירושש לא לשכוח אותיי .

spidi333

New member
חחחחח כמובן כמובן

אני אעדכן.
הדרמה עצמה מתחילה ב-17 באוקטובר, ואני אומר מתי יצאו התירגומים, כמו שעשיתי בצפייה הקומונתית של לאסט פרינדס אם את זוכרת... אויש יש לי הרגשה שזאת הולכת להיות אחת הסדרות היותר טובות!!

למעלה