צמיג משופשף כהלכה

yanda3

New member
בדיוק עכשיו חזרתי מהמוסכניק

אחרי טיפול 6000 והוא אמר לי שהצמיג השתפר פלאים מהפעם האחרונה שביקרתי אצלו (לא אמרתי לו כלום והוא פשוט שם לב)
אז נכון שאתם צודקים ומעכשיו אני לא אקח ללב כל מה שאנשים סביבי יגידו ואני גם מנחש שהמוסכניק לא חבר בפורום ולא ראה את הפוסט שלי אבל די נחמד לדעת שהשתפרתי קצת.
(ברור לי שאני לא מתקרב לרמת הרכיבה של כולכם)
כנראה שבגלל ההערות שלו לפני חודשיים התאמצתי בפניות וכו' (מה שאפסיק לעשות מעכשיו) והצמיג כן השתפשף בצדדים
בכל מקרה תודה על הערות והארות שלכם
ויום נפלא
&nbsp

לא אתיימר להיות "מר מישלין" או

כל מותג אחר, מקריאה של התגובות פה ישנם מספיק אנשים שיודעים לענות לך בצורה נכונה את התשובות אותן אתה מחפש.

אני יכול רק לכתוב לך דבר אחד,, מקווה שתפנים כמה שיותר מהר,, אפילו כבר עכשיו,, נו הפנמת ?

אם אתה דופק חשבון למי אומר לך מה,, אם אתה מקנא באיך שצמיג של מישהו אחר נראה, אם אתה עולה לכביש ציבורי בכדי להפכו למסלול מירוץ אז תעצור לרגע !!

אתה רוכב על כלי שנועד לתת המון פתרונות, אחד מהם הוא כמובן ההנאה המטריפה ברכיבה,, וישנם עוד המון (פקקים, חניה ועוד), אל תשכח ואפילו לרגע את מסוכנותו של הכלי ותחשוב איך אתה רוכב נכון וזהיר, בטוח ושמור, נהנה כמה שרק ניתן אך לא מושך לקצה את היכולות שלך ושל האופנוע על כביש ציבורי, לצורך כך יש מסלול.

דפיקת חשבון לאחרים וקנאה במהירות / צמיגים / נפח / עומק וגודל תמיג הובילו למקומות לא טובים רוכבים יקרים ואהובים שחלקם לצערנו אינו איתנו וחלקם בשמחה מהולה בעצב כואבים כאב קשה.

אני רוכב על כלי נחמד ומהיר עד מאוד, לא משכיב, לא בודק איך נראה תרנגול (צ'יקן) על הגלגל שלי ובמרבית מהנסיעות רוכב בכדי להנות מהרכיבה עצמה.

אל תדפוק חשבון לאף אחד, רכב כפי שבא לך, עם פסים או בלי פסים זה ממש לא משנה, תרכב זהיר, בלי רצון להרשים אף אחד ! משם בא השטן !!!

טוב חפרתי מספיק

הייתי ממליץ לך על ימי מסלול

אבל המסלול היחיד שהיה כאן (עד כמה שניתן לקרא לכוכב יאיר מסלול) נסגר חודש שעבר בצו בית משפט ובקרוב יוכרע גורלו,
נקווה שיחזור לפעולה,
אם לא, חניון ריק בסופ"ש ללא עמודים או מכשולים מסוכנים וכמה קונוסים יכולים לעשות את העבודה, לאט לאט ובהדרגה, כמו שלימדו אותך באופנוען מאומן,
תדאג שיהיה איתך עוד מישהו לכל מקרה ותרכב עם מיגון מלא,

ady270

New member
יכול להיות שבשרשור תפלצת לא הזכירו את הבסיס?

היגוי הפוך.

תתרגל היגוי הפוך באמת ותגיע לסוף הצמיג.
בלי הבנה בסיסית וחכמה של "היגוי הפוך" ותרגול עד שנהפך לזיכרון שריר,
כל העצות שהיו כאן יבילו אותך לבילוי מפוקפק על הפיירינג.

אומר לך שלא כל המדריכים במוסדות ההדרכה מבינים את הבסיס הזה

למעלה