ציקצוק יומי

Panoramix

New member
אתה כאן קבוע

אני ארעי, חונה לכמה ימים. עד כמה רחוק הגיעו השרשורים?

Panoramix

New member
כי

אמרתי את כל מה שיש לי להגיד. באתי להגיד שההודעות הקודמות על פאלון גונג היו מטעות ומוטעות. אני אשאיר שורה מדי פעם, אבל באופן כללי אני מאמין גדול באי-עשייה.

arcidea

New member
אני ממליצה לך

בחום לעבוד עם האי צינג בעיקר אחרי תרגול פיזי ראה בהמלצה זו מתנה אישית ממני אם באמת הפנמת את שיטת הפאלון גונג צפוייה לך חוייה מדהימה ואם לא זה יופי של כלי רוטט לאינטגרטציה

yaga1

New member
ממ...

שמתם לב למרחב הריק שנוצר מימין בגלל השירשור הזה? ממש נחמד ומדיטטיבי

Panoramix

New member
אם

היית מכירה את הפאלון גונג, היית מבינה למה אני לא משתמש באי צ´ינג. אם את באמת כל כך מתעניינת בתרבות הסינית ובדברים כאלו, אז אני מאד ממליץ לך לקרוא את הפאלון גונג. תלמדי שם דברים שלא נמצאים בשום מקום אחר.

arcidea

New member
מתעניית.

אני אקרא. לא מתוך נסיון לשכנע, או לפרסם, אלא כדי להסביר קצת את השימוש באי צינג מתוך התייחסות לשיחה שלנו קודם הנה ציטוט: According to a certain person´s story, "In the tradition of the I Ching, it is a mistake to think that it is something for divination. Its essence is non-divination. This can be seen by the tact that the Chinese character ´I´ is read as ´change.´ Although one divines good fortune, if he does evil it will become bad fortune. And although he divines bad fortune, if he does good it will become good fortune. "Confucius´ saying, ´By setting myself to the task for many years and in the end learning change , I should make no big mistakes,´ is not a matter of learning the I Ching. It means by studying the essence of change and conducting oneself for many years in the Way of Good, one should make no mistakes."

arcidea

New member
../images/Emo6.gif

טוב זה בטח נראה יותר מעצבן ממצחיק אבל עדיין :)

dharmax

New member
ההודעה הארוכה ביותר שאי

ההודעה הארוכה ביותר שאי פעם כתבת, לא? היית צריכה להרחיב. בד"כ, כשמרחיבים, האורך עולה. במקרה זה, לו היית מרחיבה, האורך היה מתקצר. התוכן בראשית הוא מכפלת האורך ברוחב. אבל כשחושבים על זה יותר, אז מגלים שהתוכן הוא אפילו מעבר לעומק.

בארס

New member
עכשיו אתה

כל העסק הזה עם האמת שבעיוורון יש לה חשיבות אחת וקריטית!!!! והחשיבות היא להדבק לאמת וזה אומר לא ליפול לא לכאן ולא לכאן. מייד ניתן לגזור מהעיוורון גם פסילה של כל העולם וכל האפשרויות, עדיף כבר לחשוב שיודעים משהו, כי אם פנינו אל הקיר, אז כבר עדיף להנות עד שנגיע אליו. ההצמדות למה שאתה מכיר בהווה והזיהוי של מה שאתה לא מכיר (ואני מתכוון להבנה ולא לשיגרה), אמורים לשמור אותך מהאשליות. ולכוון אותך ישירות אל מה שאפשרי עבורך, יהיה אשר יהיה, בלי כחל וסרק וללא תנאי. להגיע לעמדה הזאת.....זה עולה הרבה מאוד :)

שששלום

New member
הכל אשלייה

חוץ מהאמת. לאמת יש פנים יחודיות המתאימות עצמם לאדם עצמו מעבר לכסות האגו. כשנתקלים באמת - אם לא שקועים רק בחיפוש אחריה קשה לפספס אותה.

בארס

New member
אתה

..דואג שזה לא יעלה לך ביוקר? זה יעלה! זה עולה לך כל הזמן, וזה טוב. יש לנו חובות גדולים לפרוע בדרך, והתשלומים הגדולים עוד לפנינו. (ולהסרת צל של ספק, לא מדובר כאן בתשלום בדברים מתכלים, היינו חומריים ולא בתשלום שמישהו משלם למישהו, תשלומים פנימיים)

התפתחות רוחנית היא מסע בזמן.

אתה חוזר אחורה,כל כך רחוק,עד אותו רגע,חלקיק שנייה, שבו התרחשה ההפריה.מעבר לזה לא ניתן לחזור. זהו מסע הפוך.המסע שלנו עד היום לא היה אלא דטרמיניסטי, קבוע מראש,אינרטי.החיים אינם אלא אבן מתגלגלת במורד. אתה מבטל את האינרטיות ואת הכפיה ואת הגרביטציה של הצטברות המאורעות ויוצא חדש מכיוון אחר.אתה פשוטו כמשמעו משנה את מהלך ההיסטוריה "ויוצא" מגבולות הזמן. בוודאי שזה עולה לך.מסע שכזה עולה הרבה,כל כך הרבה שספק אם ניתן בכלל לשלם אותו במכה אחת כמו שלעיתים מבטיחים לאנשים.אז אין ברירה אלא לחלק את זה לתשלומים. אם אתה מפגר לעיתים בתשלומים או משלם "בכסף" לא מתאים אתה זורק את כוחך לרוח ונוטע עוד אשליות של כוח בריק. כל מה שכתבתי כאן סתם עלה לי כרגע בראש כששכבתי לי במיטה.והבאתי אותו כפשוטו לכאן.בלי להאריך יותר מדי ובלי לנסות לפרט או להסביר. אתמול סתם דיברנו על קואנים וזה הקואן שמצאתי בו עניין בזמנו באיזשהו ספר ומאז שכחתי ממנו,אותו אחד שאתמול בסוף לא יצא לי להזכיר. אז הנה הוא: "על ראש הר מצוי מעין פלאים,שכל השותה ממנו זוכה בנעורי נצח. רק מי ששותה ממי המעיין,יכול לטפס על ראש ההר." מי שלא מבין נכון באופן חויתי מושלם את המשפט הזה בעצם נידון להיות כמו סיזיפוס הנושא את עונש האלים,שוב ושוב,לנצח. :) מוטי.

yaga1

New member
ממ...מכיר את זה ככה..

כל עוד לאמת לא הגעת, לתקנה לא תוכל. אך אם לא תתקנה לא תגיע אליה. בינתיים אל תאמר נואש

למעלה