ציצקעלך

vanilate

New member
מיובל: לא שמתי אותה שדח"ם קודם!

|מופתע| אבל תודה בכל זאת..
^^

../images/Emo140.gif אני לחזור D:

בייס מסיטרון רוג' היא אמורה להיות כלה שהתחן שלה נפתר P: וזהו... תגובות בונות יתקבלו בברכה

behind the masc

New member
|אישלדג|../images/Emo99.gif

בשיער משו מפריע לי הוא כיטלו כמו חוטים, אממ תעשי אותו יותר כזה חלק.. בשמלה בקובץ:] דולי ממש יפה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gifמאוד יפה!../images/Emo9.gif

אוקיי..השמלה מוצללת מאוד יפה..אבל יש לי בעיה עם הפלטה..או משו. השמלה נראית יותר מדי אפורה בשביל שמלת כלה. יש לי שתי הצעות..האחת, תשתמשי יותר בגוונים הבהירים ופחות בכהים- מה שיגרום לשנות הצללה..שזה באסה.
השנייה, תשני את הפלטה לפלטה שהגוונים הבהירים שלה יותר בהירים מהגוונים הנוכחים..
אני לא יודעת אם זה יעבוד..אבל נראה לי ששוה לנסות!
אה, וגם..אממ..תשתמשי יותר בגוון האחרון- אין מה לעשות, זה לבן.
מבחינת הפרח- לקח לי איזה 5 דקות להבין למה היא מחזיקה מקל ירוק..
הצבע של הפרח כ"כ בהיר שהוא נבלע ברקע השמלה הלבנה...אז אני ממליצה להכהות אותו, למרות שבשביל להמחיש קצת יותר שהיא כלה הייתי מציירת במקומך זר פרחים..ולא פרח בודד.. את יכולה נניח לעשות זר אדום שהיא מחזיקה קרוב ללב ככה..אולי זה יראה אותה ככלה, אבל עדיין עצובה?
עוד דבר שיוסיף למראה הכלה שלה- הינומה על הראש...כי בעיקרון, אם לא היית מציינת שהיא כלה שבוכה על קבר החתן המנוח..לא הייתי עולה על זה..
מבחינת הקבר- ההצללה חביבה ופשוטה..הייתי מוסיפה כיתוב. מאוד ממליצה להוסיף אדמה מסביב..[גם מסביב לדשא הקיים, לא להוריד אותו..] פשוט נראה לי יוסיף לאווירה, ויוסיף צבע לתמונה החיוורת. מקווה שעזרתי!
הו. ובקשר לחתימה שלך..
פתאום שמתי לב..:| "But They Just woldn't Lisen " * listen.. *wouldn't

../images/Emo140.gif תודה למגיבות

שיניתי את הצללת השמלה, וגם היא יותר לבנה עכשיו D: שיניתי את הפרח הוספתי כיתוב על הקבר וגם אדמה מסביב.. אה ולא יוצא לי הדבר הזה שאמור להיות על ראש הכלה..

ScOrPiO gIrL1

New member
צ'רוויל

מתה עליה! תגובות בונות ווקשה! אני אף פעם לא מקבלת תגובות בונות.....

ינקיפנק

New member
אין לי מושג מה ניסיתי ליצור כאן...

אבל זה יצא נחמד...בייס מדה לאצה דולז...אתר נחמד..

ש ט ו פ

New member
ת"ב.

שיער-ההצללה קצת מבולגנת.ניסיתי לעזור בקובץ ולהראות לך איפה אמור להיות אור ואיפה צל. שמלה- כנ"ל.טיפ- חזה תמיד בחבילה אחת. מגפיים-הסולייה נראית קצת זוהרת.אני מעדיפה הצללת רשת בסוליה, כמו שעשיתי בקובץ.בהודעה הבאה אני אשים טיוט' למגפיים. סטאף-אני חושבת שצריך לשים את הטבעת יותר קרוב לכף-היד, ממש בתחילת האצבע.הטבעת קטנה, אבל בכל זאת כדאי להצליל
בכללי הדולי חמודה מאוד.אבל אף פעם אל תשכחי- הצללות על!

Mrs Johnny depp

New member
אמורה להיות למלכת היופי../images/Emo105.gif

אגב זאת אוריין my presious, שיניתי כינוי:] היא לא נראית לי ממש מתאימה למלכת היופי
אז אולי אני אספיק לעשות חדשה. צ'ריוויל.

למעלה