ציצקעלך

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifאת תכיני מדריך לסוודר../images/Emo11.gif

או שתמותי מוקדם יותר במות יסורים><

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתודה ^.^

לא משנה את הכפלים
ואני לא מכינה טיוטים יותר.הא. ותהרגו אותי.אז מה?
מהרוח שלי אפחד לא יקבל טיוט'

behind the masc

New member
../images/Emo99.gif את ממש משתפרת.

היא מדהימה, האמ עוד גוון בשיער את השמלה הראתי לך בקובץ איך לתקן. ^^^^

בפוקס ^^.

למלכת היופי. אני חושבת שהיא בהחלט עונה על הדרישות: מהפך, בגדים מעוצבים ותיק. אז מה אם היא לא לבושה לערב? P: בייס נטבלה, התיק במקור הוא מפורום אופנה, והוא נראה טיפ-טיפה אחרת.

behind the masc

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo99.gif

בשיער תחליפי פלטה היא לא טובה....תקוע בה באדום... והאמ בקשר לבגדי מעצבים, המכנסיים ממש טובות בשביל זה, אבל כדאי לך להמשיך את החולצה ולא לעשות אותה כל כך חושפנית. במכנסיים גם בפלטה יש הבדלים גדולים מדי, וצירפתי לך קובץ.. האמ התיק ממש מדהים
גם הדולי מדהימה:]

תודה P:

שיניתי את הפלטה, החולצה ככה בכוונה (בגלל התכשיט שעל הבטן), המכנסיים אמורים להיות זוהרים כאלה, ולא צירפת פלטה, אבל תודה! P: ממ... אני לא מעלה את התיקון כי אני לא מוצאת כרגע את הקובץ..

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifהיא ממש יפה../images/Emo9.gif

השתפרת!

Dandoka

New member
בקשר למארי-

לא קוראים לה מריון. אלא מארי. היא ממש ילדה חמודה לשמחתי היא אתר אחות שלי! =]]

behind the masc

New member
הדולי עם שיער../images/Emo113.gif^^^

תודה למעיינוש שעזרה לי עם הגלים
:] הופקפה תגובה למגיבה וסורי שחרשתי אותהXD

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifהיא ממש יפה../images/Emo9.gif

אבל לפי דוליז קודמות שלך, לדעתי, את יכולה הרבה יותר בשיער. דבר ראשון- השוונצים נראים ישרים מדיי, אם רצית גלי יכולת לבלגן אותם טיפה. בנוסף, כל מבנה השיער הוא ישר נורא, אני לא יודעת איך להסביר את זה... הוא נראה כמו גוונים שלא קשורים אחד לשני. לא זורם! הא, מצאתי את המילה
הקטע העליון ממש יפה, אבל התחתון פשוט לא מתחבר לי. באדום סימנתי לך איך לדעתי הקטעים אמורים לעבור ולגלוש, ולהסתיים אם כבר. בנוסף הקטע שמחבר בין החלק העליון של השיער לתחתון יש בו מעבר חד מדיי, בירוק סימנתי לך איך זה יכול להיות רך יותר. חוצמזה- הדולי מדהימה ואת מוכשרת ואני ממש רוצה שתמותי

Shusho

New member
../images/Emo45.gif

וגם בחלק השיער שעל הקרקפת - גלים פה ושם לא יהרגו אותה.

למעלה