ציצקעלך

o0Invisible0o

New member
../images/Emo10.gif. בייס מאפיטצ'ו. אני חושבת.../images/Emo12.gif

תלמדו אותי להצליל תלתלים.
לתחרות באתר של יאנה, דולי לפי תיאור. הגוש הורוד זה תיק, אכן.:X חסר לי עוד פיקסל ארט..נכון? למישהי יש רעיונות..?

behind the masc

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo99.gif

השיער למעלה מאוד טוב, כשאני אחזור הביתה אני אעשה לך מיני טיוט לגלים:] החולצה ממש מעולה
וגם החצאית! אבל תוסיפי עוד גוון בנקודות... אממ את התיק לא ממש רואים... היא ממש מדהימה, אהבתי

o0Invisible0o

New member
יאא..תודה~../images/Emo24.gif^^

אני אוהבת את החצאית בשלושה גוונים שלי..אבל תודה.
ואני אתקן את התיק הארור.:X

behind the masc

New member
אממ הנה המיני מיני טיוט.../images/Emo2.gif

אני עושה לך מיני טיוט, הו זה נשמע כה הזוי

tamaguchi girl

New member
../images/Emo2.gifהתגעגתי לדוליז שלך ../images/Emo99.gif

תוסיפי מן קפלים פיצקים כאלו לתיק? אם לא הבנת [שזה רוב הסיכויים יקרה, אני ממש לא ברורה
] תגידי ואני אדגים P:

tamaguchi girl

New member
בבקשה :)

*מדגימה*
בגוון השלישי הכי בהיר עשיתי מן פסי אור מאוזנים כאלו, שיראה שזה קפלים קטנים-קטנים. זה נראה יותר צד כזה של תיק, מאשר הצללת כרית (זה ככה נקרא, נכון?
)

o0Invisible0o

New member
אוף. תפוזונע.../images/Emo11.gif

כתבתי תגובה לכל מה שאמרתן ותפוז החליט לא לשלוח.
אז קודם כל, תודה על התגובות!
אני אוסיף מטריה0 אהבתי את הרעיון.^^ אני אתקן את התיק, הוא אכן מהצד..
אני אוסיף קפלים.
אני אשנה את השיער, אשתדל לעשות שילוב בין שני ההסברים..
ואממ..שכחתי משו? מקוה שלא.:X

broken winges

New member
בייס צ'ריוויל עם עריכה שלי..

על פי תמונה.. היא לא גמורה כפי שאתן רואות.. הרקע בסוף יהיה שחור וזה מסביר על השחור שביד שלה שבפנים.. אין עדיין הצללות על.. יש לה רגליים אבל כרגע חתכתי אותן כי הן לא גמורות וזה.. אין גם שיער עדיין.. ואני אשמח לפלטה ורודה-לבנה לעור שלה.. הצבע הזה מאוד מוזר

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif|נחנקת

אלוהים. זה לא ש--ל--ך נכון? OO את השתפרת כווווווווווווווול כאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאך. זה מדהיםםםם!

tamaguchi girl

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקקקק

איךךךךך? איך תסבירי לי? איך את מעיזה לפרסם כזה יופי נסגד בפורום ולגרום לי להתענות??!?
|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif את מאוד

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מטרידה
. פאקיו
השמלה למטה לא גמורה, נכון? כי היא נגמרת בצורה עגולה ומעצבנת ;[ אוף עם כולכן. אני הולכת לפתוח פורומדוליז במקום רחוקרחוק ולא יהיו שם מוכשרות בכלל. בכללבכלל. כולכן. ;[ די, זה כל כך מתסכל להיות בפורום הזהXD

דאמט../images/Emo96.gif

איך עשית את זה?
כאילו, באמת:X. זה מסוג הדברים שאי אפשר להבין מה היה קו המחשבה פה, אבל זה יצא נהדר
אהבתי מאוד מאוד מאודדדדדדדד מאוד מוכשרת:(

למעלה