ציצי שפיצי

זה יפה בכלליות../images/Emo54.gif

אבל אני מסכימה עם..שכחתי מי כתבה את זה. נו, שזה גושי. וגם, היא לא נראית קרנבלית. הצבעים שבה מאוד מאוד שקטים. אני לא יודעת, כשאני חושבת קרנבל האסוציאציות שבאות לי הן יותר צבעוניות, חום, חיים, ובדולי שלך אני לא כ"כ רואה את זה.

חח כן אני יודעת שאת גפן!../images/Emo54.gif

פשוט לא זכרתי מי זו הייתה כאילו את השמשתמש:p

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהיא ממש מתוקה ^^

כמו שנועה וגפן אמרו הבגדים קצת גושים, והצבעים יותר מדי רגועים במקום זוהרים וקפצנים כאלו כמו בקרנבל
צירפתי לך את הטיוט' של נעמה לנוצה, שהוא מעולה, וגם צירפתי לך פלטה כחולה שלדעתי מתאימה יותר [פלטה שלי] חוץ מזה, לדעתי הבד השקוף לא ממש מתאים, ובמקום זה הייתי מורידה מהחזייה חוטי משתלשלים עם נצנצים כסופים/זהובים ובסוף כל אחד כמה חרוזים זוהרים כאלו. משהו כמו שניסתי לצייר בשתי שניות
[במסגרת הסגולה] את הדברים בקרגלים תגידלי הבדלי גוונים ותצלילי עם 2-3 גוונים, וגם תוסיפי עוד כמה חוטים כאלו שמתעופפים טיפה באוויר

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתיקונים../images/Emo122.gifכתיבה עיוורת >>"

*חוטי=חוטים *בקרגלים=ברגלים *תגידלי=תגדילי

../images/Emo163.gifתיקנתי^^../images/Emo9.gif תודה לכולן../images/Emo25.gif

אז אמ.. הנוצות מטיוט' של נעמה
פלטה של קנדי בר (לא הצלחתי להשתמש בפלטה שרוית נתנה לי
) עוד הערות?^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהרבה יותר טוב../images/Emo99.gif

הייתי מוסיפה על הבגדים [חזיה ותחתונים] המון המון נצנצים ואלמנטים זוהרים ומנצנצים בכל מיני חלקים, משהו כמו שיש לה בחזיה: http://cities-in-brazil.com/weblog/images/carnaval9.jpg וגם נצנצים על הגוף עצמו ובשער ובכל מקום אפשרי DD:

../images/Emo163.gifDD: אבל... אני לא מצליחה ../images/Emo10.gif

אבל אני אנסה כשאני אגמור ת'דולי
*לאקשורה* חברה שלי כתבה במבחן ת' במקום את (8* במבחן!) והורידה לה על זה
איזו לא קשורה אני

Mary00

New member
../images/Emo55.gifואו../images/Emo99.gif

איזה הבדל אחרי התיקון! בכל מקרה, לדעתי נוצות שיורדות מהחזיה יוסיפו המון ^^" את הגוון האחרון בחזיה תטשטשי בעזרת הצללת רשת, הוא קצת בולט מדיי. חוצמזה שלרוב האור לא נופל במרכז החזה, אלא בצד כלשהו. אלא אם כן תקוע לה זרקור מול הפנים
אז זה הגיוני. המממ תוסיפי אביזרים, שרשראות ודברים כאלו, גם איפור יוסיף המון. הדולי נראית קצת ריקה פשוט... ואולי כמה קצוות שיער נופלות על הכתפיים... אבל זה רעיונות לעיצוב
אה! תצלילי על
, נדבקתי מלאה. בסה"כ, הדולי מקסימה

../images/Emo163.gifעוד תיקון ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ^^

הצללת רשת בחזה
הצללות על
גירסה חדשה. ואם כבר מדברים על הגרסה החדשה (><) להוריד אותה או להשאיר? וכן ידוע לי שפרחים זה לא בדיוק סגנון קרנבלי D: המ.. מרי אני אוסיף איפור ודברים בחזיה אחר כך
ועכשיו איזו גרסה עדיפה?

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifכל כך השתפרת../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

שנייה משמאל עוד גוון לחצאית מקסימה כל כך

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifדולי חדשה...

ולדעתי גם לא ממש יפה...או מקורית..או נורמאלית..אהמ..אהמ. בייס מלה לץ' דולז למרות שאני בטוחה שאף אחד לא זוכר/יודע מי אני בבקשה תגיבו!

../images/Emo163.gifחמודה! ../images/Emo99.gif

תורידי קווי מתאר. במיוחד בשיער בבגדים יש לך נקודות כאלו שלא קשורים לכלום להוריד
בשיער תורידי קצת את הברק ותעשי אותו שטח קצת יותר קטן. תעשי נעלים D: בשוונצ בשיער להוריד פיקסלים כפולים יחסית חמודה מאד
את השתפרת לדעתי!

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifתודה

הישתפרתי??????באמת???????את באמת זוכרת אותי??!!!...ואו...חחח... אני אתקן

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

*מתלבטת איזה לשים* טוב, זאתי. לדולי עם מספרים. בייס של סשה, עם עריכת פנים שלי. יצאה מוזרה נורא -.-' ולא מתקנת חצאית

למעלה