ציצי שפיצי

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifאוקיי :]

קודם כל אני לא כועסת עליך או משו. ^^; פשוט לויודעת,זה נראה מאד דומה... *בורחת*

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifאבלאבלאבל

ביום שעשיתי חצאית כזאת הראשונה שלי...אני נשבעת לך אני אפילו לא נזכרתי בחצאית של מעיין אניפפשוט כל כך שונאת שמעשימים אותי בהעתקה

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifותאמת, לדעתי, זה בכלל לא דומה

כאילו אני חשבתי על החצאית לדולי כשראיתי אותהבחנות "ארצנו הקטנטונת" וכל כך רציני לקנות כזאת..ועם הכבוד למעיין(ויש כבדb-|) היא לא המציאה אותה
p:><" וממ ההצללות שלי באמת והכל ונו וזה><"

broken winges

New member
יווו חחח ^^ אני פה צוחקת לי..

לא מזלזול כן? בגלל שזה ריב טיפשי. מאוד מאוד מאווווווודדד מחמיא לי שאנשים זוכרים איך החצאיות של הדוליז שלי נראות ובכלל דוליז שלי אבל אני דווקא חושבת שאופיר פיתחה לעצמה שיטה משלה. כאילו בד שקוף כמו שהיא אמרה,לא אני יצרתי והקטע עם השכבות,נכון זה על אותו בסיס אבל זה שונה לגמרי,אצל אופיר זה פשוט אחר... שונה,עם סגנון שלה. כמובן שאם נשמעתי תוקפנית אז אני ממש לא כתבתי את זה ברוח שכזו,אבל ממש לא. הדולי מצורפת להשוואה. אתן כאלו חמודות. לא כשאתן רבות אלה בכללי כן?
לא משנה.. *בורחת*

Stinki Winki

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

זה בד כזה עם שכבות ושקיפות, אין מה לעשות בקשר לדמיון בעניין הזה.Oo ובכל זאת, ההצללות נראות לי שונות לגמרי.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo43.gif

לא התכוונתי לריב. נקודה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהפפיון כזה סקסי ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

בשמלה, תפרידי טיפה את הכפלים, הכוונה שלא יראו כמו קו מתפתל אחד, אלא שיהיו כמה הפרדות בעזרת גוונים כהים יותר [: ובנעל שפונה אלינו, תגביהי את העקב בשפיצ ב2-3 פיקסלים, כי הוא מתעכל במקום להיות שפיצי כמו הנעל
השער מקסים

MorningGlory

New member
is everybody going crazy?../images/Emo205.gif

דולי
שהתחלתי לפני הרבההההה זמן
השיער גושי להפליא.[חוץ מהפוני שסתם נראה מוזרD:] אבל אני אוהבת את הנעליים והחצאית^^ הו גראפיק דולז:] הו
ופלטות של תפוז. אה הא.
^^;

בייס של רקיע

לא מרוצה ולא אוהבת..זה מה שקורה מלא זמן בלידוליז. תגיבו! הדבר העלוב הזה נראה כמו קרעים?

../images/Emo163.gif../images/Emo99.gif דווקא השתפרת!

צריך הרבה אור
גם בג'ינס וגם בחולצה... והג'ינס מסתיים ישר מדי כאילו חתכו את התמונה לדעתי תורידי את הקרעים הם די לא קשורים
אבל ממש חמודה!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif

מילה במילה, חוץ מהקטע עם האור בחולצה, לדעתי החולצה מהדימה כמו שהיא

למעלה