ציצי שפיצי

../images/Emo99.gif

את מקורית^^
אני חושבת שממש השתפרת בשיער של הדולי הזו, השתמשת בקבוצות דקות יותר, אני חושבת שזה יותר יפה^^ ההצללה למטה בחולצה קצת מוזרה, את יכולה לתקן?>< חוץ מזה, מדהימה

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

השתפרת המון.
זו דמות שהמצאת או שהיא מאיזה מנגה/אנימה?

תודה ^^.

המצאתי, או יותר נכון ביססתי על חברה (גאד, זה נשמע לא טוב. היא לא שדה!! את הדמות הראשונה ביססתי עליה).

Mary00

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo99.gif

מסכימה עם רקיע. ואני גם עצלנית
הרעיון מדהים.

תודה ^^

ממ... אם את מתכוונת לקפלים, אז יש הסבר לזה למעלה. ובכל אופן, תודה ^^.

../images/Emo163.gif../images/Emo11.gif מסכימה עם רקיע..

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי ממש :; דיי!! מעצבנת
זונע מוכשרת
מותיייי!!!!!11 |אלף מאוהבים| די נו לגרדום

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifעם רקיע D:

היד הישרה נורא נורא ריקה
אולי תוסיפי לה את הגרב יד וביד השניה תורידי ותשאירי ממש חתיכה קטנה שתיראה כמו צמיד? [סתם הצעה
] והשער בחלק התחתון קצת גושי, תשתמשי פחות בגוון הכי כהה ויותר בגוון השלישי ואז רק כמה נקודות אור קטנות עם הגוון הכי בהיר [: וממש אהבתי את המכנס

^^

תודה ^^. זה לא בדיוק גרב, אלו תחבושות. והן עברו לצד השני, ובגלל זה היד והרגל השניות ריקות. זה קצת מסובך, אבל אם תרצי אני אשלח לך את קאן האנושית ותראי את ההבדל ^^. ניסיתי לשפר את החלק התחתון של השיער.

תיקונים ^^.

אוקי, חיזקתי הצללות על. לא שיניתי את הקפלים בחולצה כי הם אמורים להיות שם (הם היו גם בדולי הקודמות של קאן), ולא שיניתי את הלמטה בשיער, רק הוספתי קצת ברק. ^^ תודה לכולן.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif ^^

אעאעע, אושר DDDDDD: אה, כן. בייס מאוטמן פיקסלס. (פיקסלי סתיו) מרוצה בהחלטטטט מהחצאית D: לא מרוצה מהשיער.

Mary00

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif

החצאית באמת מדהימה. השיטה מקורית- אהבתי
בשיער- פעם שלישית שאני מעירה את זה למישהי
, אל תעתיקי את שני הצדדים. זה לא ריאליסטי לחלוטין, אם ממש אין לך כוח, תעתיקי ותשני קצת, תוסיפי שוונצ פה ושם, תשני מיקום, אבל אל תשאירי בדיוק אותו הדבר. מבחינתי, זה מוריד מערך הדולי. בהצללה, אולי תפזרי טיפה את הגוון הלפני אחרון לשטח גדול יותר? לדעתי זה יעזור
כל השאר אהבתי

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifעאעא../images/Emo99.gif

אני אוהבת את ההצללות שלך
הבייס מזור
><" אבל זה יאפה^^

../images/Emo163.gifצומיייי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נוו אני רוצה שיגיבו על הדולי D: בייס מאוטום פיקסלז לתחרות קררררנבל *מדגישה את הר'* איזו מכוערת
איזו גרסא עדיפה?
תגובה למגיבה

../images/Emo214.gif יפה ../images/Emo13.gif

הנוצות נורא גושיות כאלו, מציעה לך לפנות למדריך של נעמה [
] החזיה נורא נורא גושית. וגם החצאית הזאת. אני לא ממש יודעת להגיד איך לתקן אבל.. נסי להוריד את החלק הכהה-הכי כהה ולהוסיף עוד גוונים. ממש חמודה

למעלה