ציצי שפיצי

../images/Emo163.gifימין ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif ואמ..

הכתפיים גבריות מדי, כאילו רחבות וישרות מדי הכוונה הכתפיים צריכים להראות יותר משוחררות.

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif

אני חייבת להגיד שממש השתפרת הבייס הזה מקסים

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifשוב :p

נומה
בייס של רקיע
^^ לתחרות של יעל. תודה לכל מי שהגיבה שרשור שעבר

Mary00

New member
../images/Emo55.gifואו../images/Emo2.gif

דבר ראשון- החצאית ונעלי הספורט פשוט מדהימים. בהיתי בהם שעות. אם אי פעם תואילי בטובך להסביר לי איך מציירים ככה, אני אסגוד לך לעד. דבר שני- בג'ינס לדעתי, צריך יותר קפלים. בייחוד באזור הברכיים והיריכיים, ושם חסר לך. תעשי מה שאני עשיתי- קחי ג'ינס רגיל ותזרקי אותו על המיטה או על הרצפה, ותסתכלי איפה נוצרים קפלים. או שפשוט תסתכלי על תמונות של ג'ינסים על גוף, לפי זה יותר קל להתאים קפלים ^_^" לגבי החולצה, הגרביים והתיק- אין הערות, יצא מעולה. לגבי השיער- הוא נראה טיפה גושי, אבל לא משהו קריטי, אולי כזה שוונצים סוררים יעזרו. מה שמפריע לי זה אפקט המראה, עדיף לצייר את הקוקיות בשני הצדדים, ככה זה יותר ריאליסטי ואיכותי. בעיקר אם הדולי לתחרות. אם אין לך כוח לצייר מחדש, פשוט תעתיקי ותשני פרטים קטנים, כי אין שתי קוקיות זהות חלוטין בשום מצב. ולגבי הכובע, רק תחליפי פלטה למעברים עדינים יותר. חוצמזה, אין בעיות איתו ^_^" מקווה שעזרתי במשהו ^^" נ.ב את מוכשרת.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifתודה רבה ../images/Emo25.gif תיקון.

אני לא מסוגלת לא לעשות סימטרי ;;

behind the masc

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

השיער+חולצה מקסים אממ המכנסיים נראה כאילו הצללות קצת כמו ממ תפרים
והן לא הכי קשורות אחת לשנייה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהחצאית!?!?!? איך ]; ../images/Emo99.gif

הכל מדהים
הייתי מוותרת על הרשת הפשוטה בכובע ומנסה להוסיף קפל קטן ומעבירה את האור ליותר למעלה-בצד. ולדעתי בג'ינס את מסוגלת להרבה יותר, בעיקר בחלק שמתחת לברך. תצמצמי את הצללת הרשת, והורידי את הקפל מתחת לברך משמאל [שלנו] הברק בשער נורא בולט, כאילו הוא לא משתלב. אולי תשני אותו לאפור?
או שתעשי ממה פיקסל אחד של אור במקום פס, כדי שזה יראה יותר קשור?
האקססוריז פשוט מקסימים ומתוקים במיוחד

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifהוא... ../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

תיאור של יאנה עם שינויים בייס באני סטיק

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifלאמשנה :/

ואל תגידו לי שכולן לא תמיד על המחשב, כי לבנות אחרי הגיבו :/

Stinki Winki

New member
אמ

אל תתיאשי מהתגובות, אחרי הכל שמת את הדולי כבר כמה פעמים בשדח"ם... לויודעת. אני עוד לא הגבתי לה- אז הנה^^. בחזה לדעתי תעשי קפלים יותר מעוגלים- בצורה כזאת: ((())) או משו
גרביים נסגדות! גם הנעלייים
החצאית יפה
והרטייה מוסיפה המון
בשיער לדעתי צריך שוונצים כהים שנפתחים לצדדים כדי שהשיער לא יהיה ישר כ"כ. רעיון מגניב וביצוע עוד יותר!

למעלה