ציצי שפיצי

PakoLina

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

הוצאת לי את המילים מהפה

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifלללללאאאא ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

לכילכילכי ;[ רחוק. רחוק
\ שטו
תומכת בנועה >< זונה.

תיקון../images/Emo192.gif../images/Emo151.gif../images/Emo197.gif../images/Emo66.gif|חיז

תודה על התגובות, בנות^^ נעה, החלפתי פלטה (ובדרך גם שיפצתי לה את הפרונט), זה עזר^^ אני צריכה לצייר לה את הסמל של קוקה קולה על החולצה ולצבוע את השרוולים בלבן. בהתחלה חשבתי לצייר ז'קט ירוק (בצבע של התחרת בחצאית), מה דעתכן? לוותר עליו? לנסות לצייר אותו עם השרוולים של החולצה (חבל לי לוותר עליהם, מה><)? נעליים - מגפי UGG פרוותיות יתאימו? או שעדיף אדידס שחורות תכלת?

../images/Emo163.gif../images/Emo99.gif

החצאית פשוט אההעהעעעע לגרדום
זו רק דעתי אבל, הקפלים בחולצה חדים מדי, מתאימים לחולצות מבד פלסטיק כזה, או שזאת הכוונה?
D: נו טבו פשוט מדהימה

המשך |מותש|

אלאור, את צודקת לגבי החולצה, אבל ממש אין לי כוח לשנות אותה עכשיו. אני אשים לב בדולי הבאה, תודה^^ שוב, תודה על התגובות^^ הבייס הזה מתיש, הוא ענק
מה דעתכן, להלביש לה מעל החולצה ז'קט ירוק, או להשאיר אותה ככה? ונעליים? מגפי UGG (הפרוותיות^^) יתאימו? חומות?

Mary00

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo99.gif

בשרוולים אז ההצללות מרובעות מדיי לטעמי, אבל זה לא נורא. חוץ מזה, באמת שאין לי מילים- השיטה שלך נורא מיוחדת ויפה. אני מקנאה בך. לגבי הנעליים, לדעתי מגפי בוקרים בצבע חום- אדמדם, יתאימו בול ^_^

עוד תיקון><

אזמה אם אני מציפה, מזמן לא השקעתי ככה בדולי. מרי, תודה על התגובה^^ הדולי לתחרות השראה, לפי תמונות. אני אחפש אם יש תמונה של המגפיים שתארת^^ איך הקפלים בחולצה עכשיו?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנו דייייייייייייייייייי;[

רעהההההההההה את סתם פה כדי לגרום לכולנו להרגיש רע
החצאית כל-כך
רררררררררררררררררררר |רוצחת אותך בדם קר, ומספרת לכככככל העולם!!| החולצה, הקפל התחתון נראה כאילו עשית עליו את האפקט הזה, שהוא יטשטש..
אהה, אני תכוונת שעדיף שתעשי את זה יותר חד, זה יותר יפה

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo2.gif*נחנקת*

אני אוהבת אותך באמת, אבל ברגע זה אני ממש שונאת אותך זה כל כך יפהההההההההה
אוף דיי לא רוצה להגיב לך

*0*

תודה, אופיר ואופיר^^ אני אתקן את הקפל ונראה איך זה ^^ אופיר, אני אוהבתת אותך, אם את שונאת אותי עכשיו אני צריכה לשנוא אותך בגלל הדולי שלך

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifאני אוהבת את השיטה שלך

של ההצללה וזה..היא ממש מיוחדת קולה כבוד!

Stinki Winki

New member
לא גמורה

בייס מפינקלנד (פעם חשבתי שפינקלנד מזה מוכשרת. יש פה בנות פי 100 יותר מוכשרות ממנה.
), לתחרות שם (אם היא עוד פתוחה בכלל...) יש מלא קפלים במכנסיים, אני יודעת וככה זה יישאר
הצעות לנעליים ואקססוריז?

PakoLina

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

ואווו
;-[ המכנסיים מדהימים
רק החולצה, בעיקר בשרוולים נראית טיפה גושית.. או שזה אני >< בע. היא מדהימה!!

Stinki Winki

New member
זו לא רק את]:

זו גמני>> אני לא יודעת איך לתקן, ניסיתי מלא ניסיונות עם השרוולים... תודה על התגובה

יוהוו

אני אוהבת לראות דוליז שלך^^ אני מאוד אוהבת את החלק התחתון של השיער, אבל בחלק העליון אני חושבת שקבוצות דקות יותר יהיו יפות יותר. החלק התחתון ממש יפה^^ הצללת את כל החזה בגוון בהיר, ככה שנראה שכולות בולט. הוא בולט, אבל לא כולו בולט באותה מידה. החלק הקדמי (התחתון, בדולי שלך) הוא הכי בולט וצריך להיות הכי בהיר. אני דווקא אוהבת את השרוולים, הם לא נראים לי גושיים או משהו
המכנסיים מדהימים, אני ממש אוהבת את ההצללה שלך, גם בחולצה^^
נעליים? אני חושבת שכדאי שהן יהיו מיוחדות, צבעוניות או משהו, כדי לעשות את הדולי מיוחדת. נניח נעליים אדומות עם נקודות שחורות?
או בצורה של פרת משה רבנו או משהו
נעליים עם חרטום עגול ובולט במיוחד, כמו של ליצן, אבל בקטנה?
(פינקלנד כן מוכשרת
הבייסים שלה, ויש לה כמה שוליז שאני אוהבת במיוחד. היא גם מציירת מדי פעם שיער מדהים^^)

../images/Emo163.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifפאק איתך../images/Emo7.gif

טוב אבל למרות שאת כל כך מוכשרת!!!!! עדיין לא תזכי
אוטום פיקסלז משתתפת
D: *משועממת*

אמ../images/Emo54.gif

אני חושבת שהשרוולים של החולצה יראו יותר טוב אם הם יהיו טיפה יותר ככה
, נופלים כאלו.

למעלה