ציצים.

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gif

השיער המתולתל כל כך... גררר!!! היא מדהימה.

little beetle1

New member
יוניק../images/Emo174.gif

היא מכוערת כ"כ ובגלל שהרגליים מסובכות מחקתי אותן אין שער. ככה.

behind the masc

New member
החצאיתת../images/Emo99.gif

היא ממש מדהימה, אבל גם ריקה תוסיפי לה איזה צעיף, או סווצרט.

אנבלייי

New member
אני שונאת את זה:|

אני שונאת את הכל:| אני לאיודעת מה נסגר עם ההצללה שלי, אני לא יודעת יותר להצליל בסגנון אנבלי >> ועכשיו פתאום אני מתגעגעת לזה
;[ אה, זאת אני
והאף והעיניים אדומים בכוונ^^
ו..ו..זהנייר טואלט>>

behind the masc

New member
סתמי../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif

השיער ממש מושלם\מאוהב| אבל מש לא הבנתי את החולצה, תשני את השחור תעשי בצבע הכי כהה של הירוק, חזה בחבילה אחת. במכנסיים זה מתחיל די מרובע, ולא ממש רואים הגוון האחרון. ונכון בדולי הזאת "הצללת אנבל[
]" דיי "נאבדה".

אויי פאקיינגגג

זה כל כך מדהים כל כך! האם אפשר לעשות על הבייס? למרות שהוא קשה בטירוף? *מתחננתצ*

hadasusha

New member
היא מצוננת או משו, נכון?

אני לא יודעת איך את מצלילה בדר"כ... (אני בטוחה שזה מאוד יפה..) אבל אני מוצאת את ההצללה הזו גם מאוד יפה.. ומיוחדת כזו- היא פשוטה במבט ראשון אבל מאוד מוצלחת ואני אישית בחיים לא הייתי מצליחה למקם ככה אור ולעשות קפלים... ממש אהבתי את המכנסיים... מה לגבי גרביים או נעליים? אגב במכנס הימני שלנו יש למטה שניים או שלושה פיקסלים לא צבועים... הנייר טואלט שולט ברמות... בחולצה אני אישית הייתי משנה את הצבע קווי מתאר הכהה ליותר בהיר או מצלילה קווי מתאר ורק בקפלים עושה כזה גוון בהיר
.. מקווה שהבנת... למרות שבטח עשית את זה בכוונה תחילה. שיער מדהים! בייס נהדר... ממש יפה! אין הצללות על, נראה לי...

hhx2

New member
^^

בייס מגראפיק דולז, טיוט' לשיער של ז'אנה, טיוט' לחצאית של אופיר, פלטות לנעליים/גרביים+חולצה+חצאית של מאיה
. איזה הדפס עדיף? איזה שיער עדיף? נעליים או מגפיים?

tamaguchi girl

New member
תגובה.

היא ממש יפה
והשתפרת
לדעתי ההדפס הכי שמאלי
וחסר הצללות על |קטנונית| ואולי להפריד קצת את הברק בחצאית?
ועכשיו, בקשר לנעלים. המגף- הוא לא הגיוני. הוא נראה בדיוק כמו הגרב- רק עם פלטפורמה
במקף לא אמורים לראות את הבוהן בנפרד מהאצבעות
אלא שתהיה בליטה קטנה ועגלגלה לכל האצבעות. וגם כמה קפלים וברק לא יזיקו P: הצללתי לך מגף לדוגמא, בשיטת הצללה שלי [ובכוונה בצבע זוהר ועם 3 גוונים- כדי שתצלילי את בעצמך מחדש, בשיטת ההצללה שלך, אני הדגמתי רק את הרעיון כי אני לא יודעת להבתטא במילים
] נעלי הבובה [זה נעלי בובה, נכון?] הן מכסות יותר מדי מהרגל. וגם חסרה בליטה כזו באצבעות, והנעל מקדימה צריכה להיות עגולה כזו ונפוחה קצת. וגם הסוגר עבה מדי לדעתי, ולא מוצלל
. ואת האבזם בסוגרר תצלילי בגוון יותר בהיר [וגם 2 גוונים יספיקו עם הבדלי גוונים דיי גדולים], כי זה משתלב יותר מדי עם הגרב
בשתי הנעלים הסוליה [לחלופין:פלטפורמה
] מוצללת בצורה כזו מבולגת
ועם יותר מדי גוונים וזה גורם לה להיראות גושית. תפתחיתי גוונים ותצלילי בפסים מאונכים במין צורת גליל כזו. [וגם זה מודגם]
מקווה שעזרתי

hhx2

New member
תודה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

הצללות על אני אוסיף אח"כ. אני אנסה להפריד את הברק, נראה מה יותר טוב. המגף- הוא בכוונה ככה, זה לפי התיאור של שרון. אני אשפץ, ונראה מה יותר טוב. נעלי בובה- את מודקת, אני פשוט לא יודעת לעשות נעלי בובה
. אני אתקן. אני גם אקטין את הסוגר, והוא כן מוצלל. תודה רבה!

tamaguchi girl

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

בקשר למגף- אחלה
בקשר לנעלי הבובה- תמיד אפשר ללמוד [:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo23.gif חח, בבקשה P:

תיקון נהדר
אני אוהבת יותר את השילוב של נעלי הבובה עם הכל DD:

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifאחרי הפסקה ארוכה...

אני חוזרת ^^" נעלמתי קצת, אם מישהי שמה לב... בגלל המבחנים וזה... בכל אופן, השיטה שלי התקלקלה למשך 3 בובות, אבל מזאת אני דווקא מרוצה מאוד. בייס מרום 4 סקוור ופלטות שלי... ניסיתי כמה סגנונות חדשים, בשיער ובשמלה.. יצא נחמד
ואני עוד כמה דקות מגיבה לכולכן.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo99.gif

ההצללה בחזה קצת גושית
תשתמשי יותר בכל גוון, ותצלילי קווי מתאר [: השרוכים ישרים בחולצה אבל הגוף שלה קצת נוטה. תזיזי כל שרוך פיקבל אחד שמאלה [שלנו] מלמעלה. השער כ"כ מושלם

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifתודה../images/Emo25.gif

לגבי החזה- אני אצליל קווי מיתאר, אבל את ההצללה אני אוהבת ככה. לגבי השרוכים- יתוקן.

behind the masc

New member
וטוב שחזרת../images/Emo99.gif

השיער מושלם ממש ממש אהבתי את הצללה
בחזה הוא קצת גושי תעשי קפלי מתיחה. בשחור לא רואים הצללה, תשני פלטה ותוסיפי קפלים. בחצאית תעגלי כלפי מעלה ויש יותר מדי חלק כהה מבהיר, את יכולה להצליל תחצאית מההתחלה ואז להשאיר פחות חלק כהה. אם לא הבנת משו תגידי לי. הדולי מדהימה

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifתודה רבה!

בשחור אני דווקא רואה הצללה, ואני מעדיפה לעבוד בלי יותר מדיי קפלים, כי בסה"כ לא חובה המון מהם
ובחזה אני לא אוהבת קפלי מתיחה, אני אוהבת ככה. ולגבי החצאית לא ממש הבנתי...

למעלה