דולי חדשה דספירט אלמנט השתפרתי
P PakoLina New member 12/12/05 #97 מהדמב"ו ):../images/Emo118.gif נראהלי. בייס מגראפיק דולז, גם נראהלי. ואני יודעת שהחצאית צולעת, לא הסתדרתי עם הפלטה ): ואני מרוצה מהשיער
מהדמב"ו ):../images/Emo118.gif נראהלי. בייס מגראפיק דולז, גם נראהלי. ואני יודעת שהחצאית צולעת, לא הסתדרתי עם הפלטה ): ואני מרוצה מהשיער
ש ש שפ שפי שפירית New member 12/12/05 #1 שיניתי קצת מהפעם הקודמת../images/Emo131.gif פליז תגיבו../images/Emo13.gif בייס ממיו 24
S shmeksit New member 12/12/05 #102 את ../images/Emo99.gif נכון יש לך אחות (תאומה ניראה לי) ואת היית במפגש החופש הגדול, והבאת את הספר שירים של רחל? ואם לא אז פשוט תסקלי אותי באנבים חדות.. אבל לא יודעת מידי.. אה והדולי מהדהימה! ! *ועכשיואניאשתוק*
את ../images/Emo99.gif נכון יש לך אחות (תאומה ניראה לי) ואת היית במפגש החופש הגדול, והבאת את הספר שירים של רחל? ואם לא אז פשוט תסקלי אותי באנבים חדות.. אבל לא יודעת מידי.. אה והדולי מהדהימה! ! *ועכשיואניאשתוק*
T tamaguchi girl New member 13/12/05 #118 אפשר לומר ../images/Emo6.gif והתכוונתי שאין לה אחות, אלא שזו הייתה מישהי אחרת בכלל- טליחנה
S Stinki Winki New member 12/12/05 #103 דולי חדשה ומוזרה. בייס מ-DEAC סתם רציתי לנסות צמות... בלע... הפוני מוזר וככה הוא יישאר-.- אני אוהבת את החולצה ואם יש קצת הצעות להמשך (חוץ מצעיף)- הן יתקבלו בברכה!
דולי חדשה ומוזרה. בייס מ-DEAC סתם רציתי לנסות צמות... בלע... הפוני מוזר וככה הוא יישאר-.- אני אוהבת את החולצה ואם יש קצת הצעות להמשך (חוץ מצעיף)- הן יתקבלו בברכה!
S ScOrPiO gIrL1 New member 12/12/05 #104 ../images/Emo68.gifאמ...רעיונות!../images/Emo129.gif פסים שרשרת איפור עגילים הדפס חמוד על החולצה נמשים... חצ'קון קעקוע...אמ...איפהשהו....... חתך קטנצ'יק צלקת קטנה(היי לא כל דולי חייבת להיות מושלמת לגמרי! אחרי הכל לכולנו יש צלקות.....) אמ......אין לי עוד רעיונות! מקווה שעזרתי! והיא כזאת מאמי!!!!!!
../images/Emo68.gifאמ...רעיונות!../images/Emo129.gif פסים שרשרת איפור עגילים הדפס חמוד על החולצה נמשים... חצ'קון קעקוע...אמ...איפהשהו....... חתך קטנצ'יק צלקת קטנה(היי לא כל דולי חייבת להיות מושלמת לגמרי! אחרי הכל לכולנו יש צלקות.....) אמ......אין לי עוד רעיונות! מקווה שעזרתי! והיא כזאת מאמי!!!!!!
S ScOrPiO gIrL1 New member 13/12/05 #105 ../images/Emo68.gifשכחתי משו!../images/Emo129.gif הצללות על מתחת לשיער!!!
S Stinki Winki New member 13/12/05 #108 תיקונים ותוספות- תגיבו לזאת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בייס מ-DEAC הוספתי: איפור (וגם עריכת שפתיים קלה) שרשרת צלקת הצללות על
תיקונים ותוספות- תגיבו לזאת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בייס מ-DEAC הוספתי: איפור (וגם עריכת שפתיים קלה) שרשרת צלקת הצללות על
מ מלפפון ים New member 13/12/05 #114 D: משהו משונה. אין הרבה הגיון בהצללות, אני יודעת. P: בייס מ.. כאן: http://www.geocities.com/kileniseaserali/
D: משהו משונה. אין הרבה הגיון בהצללות, אני יודעת. P: בייס מ.. כאן: http://www.geocities.com/kileniseaserali/
S Shusho New member 13/12/05 #117 שמלה מעולה, צריך לעבוד על עוד קצת צל (חלקים כהים) בראש, לכיוון הקוקייה והוונאבי שביל.
O o0Invisible0o New member 13/12/05 #119 ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif אה. זה באמת כזה חסר היגיון אבל גאוני. אהאהאה. זה כזה פה!