ציצים.

tamaguchi girl

New member
החולצה והמכנס מדהימים../images/Emo99.gif

גם החרב
הצצלות נהדרות [: בשער, הצמה קצת לא מסתדרת לי. דבר ראשון-היא צצה ככה סתם מהשער, כאילו היא מחוברת אליו בסיכה או משהו
וגם השער נאסף לצמה, אבל הקבוצות בחלק התחתון בשער הולכות לכיוון למטה- כאילו השער פזור. הצמה גם נורא עבה, ישרה ומגושמת כזו לדעתי, וגם חסר בה שוונצים ויותר ברק. סימנתי לך בקובץ
איך לדעתי צריך להצליל [תפתחי את הקובץ בצייר ותגדילי כמה שאפשר ותסתכלי על ההערות תוך כדי הסתכלות בקובץ, מקרוב] -קבוצות שער שהולכות בכייון הצמה [בכתום] -גומיות מסודרת [בכחול] -"שורשי צמה" ברורים [אדום]. -צמה שהיא לא ישרה, קצת יותר מפותלת, לא בעובי שווה לאורך כל אורכה. -שוונצים [תכלת ממש בהיר]. -השער עצמו בירוק כהה. הכל זה רק ניסיון להדגמה ולהמחשה, הכל נעשה ב-2 שניות והצבעים לא קשורים כדי שכל אחד יבלוט כשלעצמו
מקווה שהבנת משהו ושעזרתי

shmeksit

New member
אהה ו..

טיוט לשיער של אממ לא זוכרת :0 אני סנילית בטירוף.. וטיוט לג'ינס של אממ כבר הזכרתי שאני סנילית?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifתגובה בונה:]

מנסה^^' שיער: תוסיפי גוון כהה, מסומן בירוק זוהר:] ושוונצים מסומנים בירוק דשא:]] חולצה: עצה: תורידי את קווי המתאר כשאת מציירת בגדים. זה נראה הרבה יותר ריאליסטי:]. מסומן בתכלת- תנסי לעשות שהקפלים יראו יותר זורמים:] ג'ינס: הוא מאוד יפה:]. אהבתי את קפלים^^. סימנתי בכתום כיסים ורוכסן, שיראה יותר "ג'ינסי"
. מגפיים: אהבתי
. ניסיתי משהו בסולייה המסומנת:] אם בא לך את יכולה לשנות, זאת טכניקה שאני מעדיפה להצללת סולייה. בקשר לבייס- הוא ממש חמוד
. לדעתי עדיף להוסיף לו לבן בעין כי זה נראה קצת מוזר בלי:].

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifואני רוצה להוסיף קצת.../images/Emo13.gif

ג'ינס..
להצליל קווי מתאר.
אני יודעת שזה מוצלל..אבל זה כאילו בכלל אין מסגרת..כאילו בגוון שבקצה- במסגרת..תוסיפי גוון אחד מעל- יותר כהה. הבנת?
אם לא אז אני אראה לך.
ואני ממליצה רשת בגוון האחרון..או לפחות בחלק ממנו..:S בחולצה- להוסיף ברק/להבהיר גוון אחרון.
ובמאת- לבן בעיניים של הבייס..כי זה מפחיד אותי ככה..
זהו, דולי מקסימה ותגובה טובה!
שני- למה היא לא בונה?
היא מסבירה טעויות ואיך כדאי לתקן. בלי יותר מדי לעשות את הדולי או משו..

Dandoka

New member
המממ

לא סיימתי, הערות לשפר? זה חשוב בבובה הזאת, כי היא תהיה מתנה כלשהי ואני רוצה שתהיה יפה! =] חהחה בייס מצריויל!

shmeksit

New member
ואוו איזה מותק היא ../images/Emo99.gif

היא ממש מתוקה אבל בשיער בחלק של הקוקו וגם קצת לפני יש יותר מידי אור והוא גם לבן וזה לא ממש טוב תנסי להוריד קצת את האור שם.. אבל היא ממש מתוקה!
תמשיכי אותה, את יכולה לעשות לה נעלי בובה כאלה ורודות עם שרוכים שנקשרים על הרגליים...

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifממש חמוד../images/Emo9.gif

לדעתי תרככי מעבר בין גוונים. הוא חד מדיי.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifארטישוק^^

אנחנו עומדים לאכול ארטישוק ^^. גראפיק דולז. לא מרוצה. לא מתקנת ג'ינסD:

../images/Emo11.gif בו.

בייס מהיסטוריקל דולז, גם הפלטות (הלבנה טובה), והיא מבוססת לא במדויק על אחת התלבושות החדשות והמגניבות של הסימים מנייטלייף. אגב, מצטערת שאני כמעט ולא מגיבה למרות שאני מסתכלת על הכל. פשוט ממש ממש אין לי זמן בזמן האחרון, ולא הסתכלתי בשדח"ם הקודם בכלל ;;.

behind the masc

New member
הו ואוו../images/Emo99.gif

היא ממש מדהימה ממש אהבתי את הרעיון, וכמובן גם את הביצוע
עוד קפלים בחצאית^^^

behind the masc

New member
זה כל כך מושלם|מזילריר|../images/Emo99.gif

את מוכשרת כל כך
ואת באה למפגש^^^^^^^ |לאקשורה|

למעלה