ציציאדה

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif אממ...אני לא מוכשרת כ"כ=/

בייס מ shouri שבנתיים סגור... אני ממש לא מרוצה מאיך שיצאה השמלה החומה...אם למיש'ו יש תגובות בונות לשיפור, אני אשמח לשמוע

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo84.gifאמממ.....

"מי שעוברת את החוקים הרגילים מקבלת נבוט בראש/נזרקת מהגג של עזריאלי במפגש!" דולי אחת לשרשור...

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif אני חדשה..../images/Emo122.gif

מצטערת..לא ידעתי.. פשוט עשיתי את זה ביחד..
מצטערת...

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo84.gifזה בסדר, לא ניסתי לסקול אותך

או להתנפל... כל חדשה מתקבלת בברכה

bleu cat

New member
סנילי!!!!!../images/Emo67.gif

בייס קיחואנה ולא ציירתי את קוי המתאר זו הייתה דולי לצבעיה ציירתי רק את השער!!!!

tamaguchi girl

New member
אני! אני!

*מקפצת בחדר* הו כן, אני זוכרת אותה למרות שלא השתתפתי ראיתי [[= חולצה מכנס עגילים ונעליים ממש אהבתי! שער > הצלילי על. השוונצים מוזרים
והיא נראת מעט קרחת ><, ניסתי להראות לך בערך איך לסדר את צורת השער, מקדימה, כדי שלא תראה קרחת או משהו. [קובץ, באדום
]

2ofir

New member
שלי לתחרות שחור לבן

עבדתי עליה ממש שעות..בייס כזה גדול זה מטיש!(או מתיש) בייס מ-בערית זה משו כמו- סמר נינט תגובה למגיבה *וכן..אני מודעת לזה שהיא מפחידה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואו ../images/Emo99.gif.

הלמעלה של הראש נורא ישר,תעגלי טיפה. אפשר קישור לבייס?

tamaguchi girl

New member
אוף

למה את כזאת מוכשרת?? הא?? למה?? ובעוד שאת מוכשרת את הורסת את התקווה לזכות במשהו בתחרות
היא מדהימה. ואת חתיכת מוכשרת.

sunnycalifornia

New member
|אנילאבאהלמפגש!!11|*עוברתעלהחוקים*

בייס מפינקלנד אני אוהבת אותהההההה

tamaguchi girl

New member
לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה

השער[
] והבגדים מעולים הנעלים לא מוצללות טוב והקווי מתאר של הפלטפורמה מוזרים, הם מעוותים טיפה. הייתי ממליצה לך לשנות פלטה בצהוב, זה זוהר מדי...אלא אם כן את אוהבת את זה ככה ואז זה מאגניב

Nagboom

New member
נראה לי שמתי אותה בשדח"ם שעבר...

אין לי מושג. אני סתם עייפה. לפרוייקט מסיבות. עזרה בפוני של שירע. קווי מתאר לשיער של לאה. בייס מדולישיוס.

tamaguchi girl

New member
ממ..

בשער> לא הגיוני שהפוני כהה יותר מהקוקו..הם צריכים להיות אותו דבר..בתחילת הקוקו חסרים הגוונים הכהים. [אם לא הבנת תגידי ואני יסמן לך בקובץ איפה להוסיף בקוקו גוונים כהים] אהבתי מאוד את הנעליים
ההצללה בחולצה טיפ-טיפה מבולגנת לטעמי. המכנס מגניב ^^

Nagboom

New member
אסמן* ../images/Emo122.gif

תיקנתי רק בשיער, כי החולצה היא פיג'מה והיא אמורה להיות ככה מבולגנת.... ולפי דעתך השאר מגניב ^^ אז הנה

למעלה