ציציאדה

האגוש

New member
וואאאווו

יפהה...!!
שיער
הצורה: קצת מוזרה זה כאילו עולה אחד על השני , אולי תנסי שביל במקום? ההצללה: ממש יפה
חולצה ורשת
הצורה : טובה מאוד ההצללה: לא רואים כל כך את ההצללה
חצאית
הצורה: אני אישית לא אוהבת כל כך , זה קצת מוגזם לטעמי הקווים השחורים נראים לא קשורים , אולי תשלימי את החסר? זה יכול להיות הרבה יותר יפה! הצללה: טובה מאוד כל הכבוד! אולי טיפה ברק אבל זה לא הכרחי
נעלים צורה : הצורה הכללית טובה רק השרוכים לא אחידים , ואין לשון של הנעל הצללה: טובה מאוד , רק תוסיפי קצת ברק. נאמר ברוח טובה כמובן , מקווה שלא נפגעת..הדולע מדהימה

תודה ../images/Emo140.gif

אני פשוט לא יודעת לעשות שיער! החולצה והרשת מוצללות פשוט בגלל שהרשת צפופה לא רואים! החצאית והחולצה לקחים מתמונה שאני צריכה לחפש את אותה שהעניקה לי את ההשראה. הנעליים סתם חירטשתי שרוכים בגלל זה הם לא אחידים. ממש ממש ממש תודה ואני אתקן תכף!

000יובל000

New member
יש לי דולי חדשה

אבל מכוערת. זאת אמורה להיות קיקיו (מאינויאשה...). אני מודעת לעובדה שזה לא כל כך דומה. בייס מ KH

Stinki Winki

New member
זה דווקא נור א דומה../images/Emo2.gif

היא יפה
תעשי ברק יותר בהיר בשיער[:

000יובל000

New member
תודה../images/Emo24.gif

עשיתי ברק בהיר יותר אבל ניראה לי שעכשיו זה בהיר מידי...

arui tknud

New member
ממש יפה בעיני!!

ההצללות ממש טובות, ובחירת פלטונות טובה. בברק בשער, לדעתי תקחי את הגירסא הקודמת ובאמצע כל פס ברק שם שימי נקודה אחת בהירה יותר... אבל אני לא יודעת, גם ככה זה ממש יפה

Painted Fairy

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

צומי. דולי חדשה-השקעתי בה המווון. שעות. השראה לשיער מאי-קנדי. היא לתחרות בפינק לנד שנסגרת היום [
!!1], אז אנא תגיבו מהר כדי שאני אוכל לתקן ולשלוח לה כמה שיותר מהר. בייס מהיים נוו סאקורה. וזהו נראלי

האגוש

New member
אעעעעעעעעעעעעע

יפהההההההההההההההההההההה וווווווואוווווווווו אמממ מנסה למצוא משו לתקן לא מוצאת רגע לא האאאאאאאא מצאתייייי , כדאי למחוק את הקווי מתאר בבגדים או להבהיר אותם , כי זה ניגוד גדול מדי אממ היא מקריחה קצת באמת זהו זה יפה |מאוהב-ברמות-קשות-אפילו-אין-לזה-עדיין-סמיילי|

Noa Geva

New member
דולי משותפת

שלי ושל נועה צב אתלטי
בייס מאפיצ'ו ממ...ניסיון ראשון, עלוב וכושל ביותר לבקבוקים

little beetle1

New member
ואואו...יפה מאוד../images/Emo24.gif

להצליל את חצאית הג'ינס על החצאית התלכת החצאית התכלת יפה מאוד אבח היא זקוקקה לעוד אור לדעתי הבקבוקים נגמרים בו ישר מידי ולהצליל את החולצה הלבנה על היירוקה אוףף כמה שזה יפה

Noa Geva

New member
הו תודה!../images/Emo140.gif

באמת, באמת שניסיתי לסיים את הבקבוקים שונה...לא הולך
דרך אגב, אני עשיתי שיער, חולצות, ההתחלה של החצאית, כאילו רק החלק של הג'ינס ואולסטאר. נועה עשתה את ההמשך של החצאית והשרוכים

למעלה