ציציאדה

Girl From Mars

New member
חמודה!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

הנעליים.
רק שיש לי בעיה קטנה עם השיער... השיער אמור להימשך לכיוון הקוקיות. ז"א, הקבוצות אמורות להיות מצויירות לכיוון הקוקיות ולא לכיוון למטה. הבנת, או שאני אצריכה להוסיך קובץ? (אני מסבירה ממש גרוע.
)

tamaguchi girl

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ואני יודעת למה את מתכוונת, גם רשמתי שהשיער לא הגיוני בקבוצות, אבל אני לא מצליחה לתקן את זה, ניסתי לעשות קבוצות שימשכו לכיוון הקוקו אבל יוצא לי ממש זוועה אז החלטתי להשאיר את זה ככה בינתים. מחר אני בטח יעשה שער חדש או שאני אנסה לתקן אותו. אבל מחר- כרגע אני ממש עיפה. אם יש לך איזה טיוט' לשיער עם קוקיות וקבוצות טובות אני אשמח אם תצרפי לי

Girl From Mars

New member
../images/Emo13.gif

וטאין לי טיוטים, אני בקושי משתמשת בהם ואני לא מסוגלת לעשות טיוטים כי יש לי שיטות מוזרות.

2ofir

New member
ואוו היא ממש ממש יפה!!

רק בבקבוקים של השיער הם לא מוצללים בכל הצבעים הבהירים יותר שבפוני...תצלילי אותם עוד.. ובחולצה למעלה בחזה היא קצת גושית תעגלי קצת את ההצללות.. וזהו היא ממש יפה..אהבתי..!

tamaguchi girl

New member
תודה ../images/Emo9.gif

עשיתי תיקון לשער, שער חדש ותיקנתי גם את החולצה כולה, גם בחזה וגם בקפלים. אני יעלה את התיקון עוד כמה דק'

tamaguchi girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתיקון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

-שער חדש, פלטה שונה -תיקון בקפלים בחזה בחולצה מצד ימין הקודמת [זו עם הקוקיות בשער], מצד שמאל החדשה והמתוקנת [זו עם השער הפזור]. איזו עדיפה? רעיונות לאביזרים? להוסיף דברים? לתקן דברים? משהו? תגובות ותגובות בונות יתקבלו בברכה תודה (= ~~תגובה למגיבה~~

K a r i

New member
אהה... זוהי דולי רביעית שלי.

00; איזכור בייס כבר בא. היא דיי וואנבי גותית. ואין לה שיער וסטאף כי אני לא יודעת מה לעשות. ואני רוצה לחשוב על זה. אז תגיבו בבקשה על ה"שמלה"

K a r i

New member
citron rouge Artworks

מאיזו שהיא סיבה לחצי על קישור לבאבל פיקסלס וזה האתר שיצא 00; אזז...

../images/Emo99.gifחופית!!../images/Emo2.gif

האאא את פה! ואני לא ידעתי O:::::::::::::::: |מנסהלהרגיעאתעצמי| היא יפפה
. טוף. כדי להוסיף לה קפלים, להוריד קצת הצללת רשת ולהצליל על. וזיהו. ^.^

K a r i

New member
../images/Emo12.gif

אנלא יודעת לעשות קפלים =/ ולהצליל על מה?

tamaguchi girl

New member
השמלה על הגוף

תקחי את הגוון השני מהבייס ותצבעי שורת פיקסלים [אחת] מתחת לשמלה, על הרגילים שלה ואם את רוצה גם באזור החזה :)

למעלה