לגרדום .
G Girl From Mars New member 4/7/05 #201 וואו.../images/Emo12.gif . רק טיפה מפריע לי שהחלק האחורי של השיער גם מאוד מבריק, אמור להיות שם יותר כהה... נו יש שם צל והכל. *שותקת* אעאהההה זה יפה.
וואו.../images/Emo12.gif . רק טיפה מפריע לי שהחלק האחורי של השיער גם מאוד מבריק, אמור להיות שם יותר כהה... נו יש שם צל והכל. *שותקת* אעאהההה זה יפה.
O o0Invisible0o New member 3/7/05 #34 היי..אני מופיעה בחתימה שלך?../images/Emo12.gif זאת אני? מה אני עושה שם? ממתי אני שם? בלה. אה כן.. קצת מפריע לי שהסומק לא בולט כל כך..אם כבר סומק אז עד הסוף.. ואממ תעשי אותו קצת יותר אדמדם או משו.. [כן, אני מגיבה על הסומק, עד כדי כך נואשת.. ]
היי..אני מופיעה בחתימה שלך?../images/Emo12.gif זאת אני? מה אני עושה שם? ממתי אני שם? בלה. אה כן.. קצת מפריע לי שהסומק לא בולט כל כך..אם כבר סומק אז עד הסוף.. ואממ תעשי אותו קצת יותר אדמדם או משו.. [כן, אני מגיבה על הסומק, עד כדי כך נואשת.. ]
ח חביבה פלוססס New member 3/7/05 #64 ../images/Emo176.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif ^_________________________________^ כמה כיף:]]
../images/Emo176.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif ^_________________________________^ כמה כיף:]]
O o0Invisible0o New member 3/7/05 #30 ../images/Emo2.gif ואוו..בנות השתפרתן בטירוף.. אין לי כוח להגיב לכל אחת ב תבינו את הרמז. אההה..גם אני רוצה כבר פינק פלויד..
../images/Emo2.gif ואוו..בנות השתפרתן בטירוף.. אין לי כוח להגיב לכל אחת ב תבינו את הרמז. אההה..גם אני רוצה כבר פינק פלויד..
פ פליצה פליקה New member 3/7/05 #47 ../images/Emo15.gifלייב8, אפילו בלי צ'אט!../images/Emo2.gif אבל עם
S Stinki Winki New member 3/7/05 #45 יש לי דוליייייייייייייייייייייייייי ישלידוליישלידוליישלידוליישלידוליישלידולי!!!!!!!!!11111111111 פינקלנד והיא פקאצה, כן. ואני מרוצה .
יש לי דוליייייייייייייייייייייייייי ישלידוליישלידוליישלידוליישלידוליישלידולי!!!!!!!!!11111111111 פינקלנד והיא פקאצה, כן. ואני מרוצה .
S Stinki Winki New member 3/7/05 #48 ../images/Emo7.gif שלי ממש מכוערת ביחס לדוליז שיש בשרשור הזה . - לדוליז שלכן!
2 2ofir New member 3/7/05 #61 גאדדד דיי הגהיכקוירקכם עןךוקם'ק היא כל כךךךךךךךךך גררר מהממת מושלמת מדהימה! תעשי קווי מתאר לנעליים למעלה היא מדהימה כל כך אהבתי כל פרט !!!
גאדדד דיי הגהיכקוירקכם עןךוקם'ק היא כל כךךךךךךךךך גררר מהממת מושלמת מדהימה! תעשי קווי מתאר לנעליים למעלה היא מדהימה כל כך אהבתי כל פרט !!!